top of page

5 účinných způsobů, jak zhubnout ruce a získat štíhlejší paže

Ruce mohou být jedním z nejnápadnějších částí našeho těla, ať už nosíme krátké rukávy nebo se objímáme s přáteli.

Jak zhubnout ruce
Jak zhubnout ruce

Pokud toužíš po štíhlejších a pevnějších pažích, není to jen o estetice, ale také o zdraví a celkové kondici.


Existuje několik efektivních způsobů, jak zhubnout ruce a posílit horní část těla. Zde jsou některé osvědčené metody.


VELIKÉ POZOR ⚠️ Ihned na začátku Ti musím vysvětlit, že nelze hubnout jen vybranou část těla. Jde o častou chybu, která se stále opakuje.


Tím, že budeš cvičit jen ruce, tak přímo ruce nezhubneš, maximálně je zpevníš a třeba i nabydou na objemu. Tím, že budeš cvičit jen břicho, tak břicho nezhubneš! Takto tělo nefunguje! Více vysvětluji v mém článku: Jak zhubnout palce u pravé ruky.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


5 účinných způsobů, jak zhubnout ruce:

1. Kardio cvičení: cvičení jako běhání, rychlá chůze, plavání, jízda na kole, koloběžce nebo tanec jsou vynikajícím způsobem, jak spálit kalorie a snížit tělesný tuk včetně oblasti paží.


Tyto aktivity nejenže podporují hubnutí, ale také zlepšují celkovou kondici a vytrvalost. Vyzkoušej moje Danča členství zde a získej funkční cvičení na doma.



2. Cvičení na posílení horní části těla: zahrň do svého tréninkového plánu cviky zaměřené na posílení horní části těla. Tyto cviky podpoří hubnutí, ruce zpevní i vytvarují. Zkus moje cvičení pro začátečníky - cvičení na ruce a prsa.



3. Vybírej si vyváženou stravu: důležitou součástí procesu hubnutí je vyvážená strava. Snaž se o jídelníček bohatý na celozrnné produkty, zeleninu, ovoce, bílkoviny a zdravé tuky.


Omez konzumaci prázdných kalorií, jako jsou sladkosti a smažené. Právě pravidelná a kvalitní strava ti pomůže od únavy i sladkých chutí a ve výsledku i v pohodě zhubneš. Více vysvětluji v mojí knize NEchci chybovat zde.



4. Spánek, psychika a odpočinek: pokud chceš hubnout ruce, ale i ostatní části těla, tak se musíš také zaměřit na spánek, psychiku a odpočinek všeobecně.


Ženy často spánku nepřikládají moc velkou váhu a místo toho do puntíku řeší kalorii nebo hledají to nejlepší cvičení... Přitom by stačilo spát 7-8 hodin každý den a výsledky budou rychleji a lepší ❤️. Krom spánku je také třeba "poladit" psychiku a pravidelně odpočívat 🙏.



5. Hlavně trpělivost a pohoda: závěrem lze říci, že hubnutí rukou není nic složitého a trpělivostí, pravidelným cvičením a vyváženou stravou můžeš dosáhnout svých cílů.


Je důležité si uvědomit, že každé tělo reaguje jinak, a proto je potřeba najít metody, které fungují pro Tebe a Tvoje individuální potřeby.


Najdi si pohyb, který Tě baví, protože jen tak u něj vydržíš. Inspirací Ti mohou být moje členky tady, kterým pomáhám s hubnutím i motivací.


Pokud ihned neuvidíš výsledky, tak to nevzdávej a vytrvej! Většina mých členek mě brala jako poslední šanci a moc mému členství "nevěřila". A právě výsledky těchto členek si můžeš prohlédnout zde: Danča členství - hubnutí pro ženy.



Hubnutí rukou a závěr: zhubnut ruce není opravdu žádná věda 🙏. Začni se více a pravidelně hýbat. Zlepši jídelníček, nepřejídej se a vynech alkohol. Spi 7-8 hodin každý den a zaměř se na svoji psychiku. Pokud chceš, tak Ti se vším pomohu přes moje Danča členství pro ženy zde. Danča Hájková ❤️.



Po hubnutí rukou ženy zajímá




DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >

810 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page