top of page

Jak zhubnout 10 kg za 2 měsíce

Hubnutí 10 kilogramů za 2 měsíce může být náročným úkolem, ale když dodržíš moje snadné rady, tak to půjde zvládnout.

Jak zhubnout 10 kg za 2 měsíce
Jak zhubnout 10 kg za 2 měsíce

Následující tipy ti mohou pomoci dosáhnout tvého cíle zhubnout 10 kg za 2 měsíce.


Není to nereálné, i když jde o velký cíl. Mrkni na moje členky tady, kterým se podobné hubnutí povedlo a daří.


Učím totiž ženy hubnout ❌BEZ diety i náročného cvičení.


Níže v textu ti také doporučím moje videa, která ženám velmi pomáhají. Jsou krátká a stručná, tak se na ně prosím podívej.




Obsah článku - JAK ZHUBNOUT 10 KG ZA 2 MĚSÍCE:

  • Důležitá rada, bez které nezačínej

  • Rady po 14 dnech (na celé 2 měsíce)

  • Doporučené jídelníčky, cvičení i motivace

  • Recenze a úspěchy mých členek

  • 🎁 DÁREK - abys 10 kg za 2 měsíce zvládla zhubnout



Jak zhubnout 10 kilogramů za 2 měsíce - důležitá rada, bez které nezačínej

To nejdůležitější ti prozradím ihned na začátku. Dělej malé změny a né velké a radikální. Cvičit 4x týdně a komplet jíst zdravě by bylo super, ale jak dlouho to vydržíš? Opravdu 2 měsíce a pak i dále? Po jojo efektu asi úplně netoužíš 😊.


Ano, chceš zhubnout 10 kg a chceš to poměrně rychle... Ale abys dosáhla svého cíle a nehodila na vše 💩bobek po prvním měsíci, tak musíš dělat co nejméně "otravné - náročné" změny 😅.


A ještě jedna úvodní rada 😇. NELEZ prosím na váhu každý den 😡. Je to zbytečné, demotivující a k ničemu ti to nepomůže. Navíc je celkově měření úspěchu na kg špatné. Sledovat postup hubnutí na kilogramech je zlo! Mrkni na moje video: prokletí osobní váhy a zdravé hubnutí.



Co pro hubnutí dělat prvních 14 dnů?

Prvních 14 dní ti stačí cvičit nebo přidat pohyb 2x v týdnu. Zlepšit jen večeře a vynechat sladké nápoje. Zkusit začít spát lépe (neusínej s mobilem v ruce) a spi minimálně 7-8 hodin každý den. Pro prvních 14 dní je to změn až moc.


V mém Danča členství zde mám i ženy nad 70 let a hubnutí se daří, protože mě poslouchají 😎 a dělají malé - nenáročné změny.



Rady na hubnutí po 14 dnech:

Po 14 dnech můžeš přidat další změny. Ale zase malé a nenáročné. Zkus obden ujít minimálně 10 000 kroků. Zlepši večeře a můžeš zkusit cvičení na pár minut. Moje členky v prvním plánu (snadné hubnutí) mají cvičení na 10 nebo 30 minut a dny volna.


Takové cvičení můžeš omrknout a vyzkoušet zde: domácí cvičení pro začátečníky



Co dělat dalších 14 dní? První měsíc máš skoro za sebou

Jelikož jsi skoro v polovině, tak bys na osobní váze ráda viděla zhubnuto 5 kilogramů. To se ale často nestane a je tu demotivace a často konec. To je ale častá chyba a důvod, proč ženy ani těch 10 kg za 2 měsíce nezhubnou.

Hubnutí bez diety i náročného cvičení
Hubnutí bez diety i náročného cvičení

Tělo není matematická tabulka, takže po něm nemůžeš chtít na chlup přesně 5 kg za 30 dní a pak tedy 10 g za 2 měsíce. Takto tělo nefunguje a pokud to pochopíš, tak dosáhneš svého cíle ❤️.


Pokud tedy po měsíci nezhubneš 5 kg, tak se vůbec nic neděje a jen pokračuj. Přeci jen měsíc je krátká doba! Váhu jsi také nesbírala 2 nebo 3 měsíce, takže nemůžeš chtít zázraky.


Hlavně si uvědom, jak se po měsíci hubnutí cítíš a né kolik vážíš. Spíš lepé? Již tolik nefuníš? Lépe se ti chodí? Nemáš tolik chutě na sladké? Nejsi tak moc unavená? Je ti lépe oblečení? To jsou možná drobnosti, ale zásadní a vlastně velmi důležité.


V pohodě pokračuj a zkus přidat další pohyb nebo cvičení. Zkus se hýbat častěji nebo déle o pár minut. Zlepši třeba obědy nebo do jídelníčku přidej více zeleniny. Zase malé krůčky, které zvládneš dodržet.


Můžeš také mrknout na 🤗 příběhy a 👍 úspěchy mých členek zde: recenze na Danča členství



Již se blíží 2 měsíce...

Docela to uteklo, že? Tvůj cíl dvou měsíců se blíží...


Možná to nešlo dle tvých představ z časových nebo jiných důvodů. Chyběla ti motivace či bylo málo času nebo cokoliv jiného 🥴. Možná by ti pomohlo moje video: Kde vzít ⏰ čas na 🏃‍♀️cvičení - hubnutí a celkově čas pro ❤️ sebe.


Nebo se daří dle tvých představ? Mělo by, pokud jsi vše dodržela 😉. Jen pokračuj a znovu zkus "přidat" nebo si klidně zachovej již svoje nové návyky.



Doporučené jídelníčky, cvičení i motivace


ZDRAVÉ JÍDELNÍČKY:

Moje jídelníčky, díky kterým hubnou moje členky jsou z běžně dostupných surovin. Nejde o žádné diety, nápoje nebo prášky. Je dovoleno mlsání a jídla se hodí pro těhotné, kojící i děti.


Tyto zdravé jídelníčky jsou součástí mého členství. Mrkni zde: Danča členství pro ženy - hubnutí bez diety.



CVIČENÍ NA DOMA:

V mém členství jsem připravila cvičební plány, kde kombinuju cvičení na 10 minut, 30 minut a dny volna. Vše si můžeš přizpůsobit dle svých možností. Již za 2 měsíce bys mohla 10 kg zhubnout, protože to jsou dva plány. Tyto plány najdeš také v mém Danča členství pro ženy zde. Na druhou stranu si já osobně nemyslím, že bys měla vše tak hrotit a i třeba 5 kg za dva měsíce je skvělý start.


Hubnutí 10 kg i více za 2 měsíce
Hubnutí 10 kg i více za 2 měsíce

MOTIVACE, ABYS 10 KG OPRAVDU ZHUBLA:

Motivace je velmi důležitá. Je určitě super, když tě někdo motivuje nepřestat nebo přidat 😉. V mém členství motivuji členky přímo já nebo členky si pomáhají mezi sebou. Ať přes dobrovolné výzvy nebo v rámci naší motivační skupiny.


Členky se chlubí výsledky a motivují tak ostatní.


Můžeš plnit týdenní krokové výzvy a členství si tak prodlužovat zdarma. Nebo měsíční výzvy, za které členkám posílám motivační placky přímo domů. Všechny výhody členství najdeš zde: Danča členství výhody a recenze.



Recenze a úspěchy mých členek

Jak se to říká 😉. Důkaz místo slibů 😎. Recenze a úspěchy mých členek omrkni zde. Myslím si, že jsou moje členky moc šikovné a je vidět, že to lze zvládnout.


Asi ti nemohu přesně na chlup slíbit zhubnout 10 kg za 2 měsíce, ale krásné výsledky a dobrý pocit slíbit mohu ❤️. Přidej se teď, protože čím dříve začneš, tím dříve se budeš cítit lépe.



🎁 DÁREK - abys 10 kg za 2 měsíce zvládla zhubnout

Můj dárek je formou slevy na moje členství + platba na zkoušku. Právě díky členství věřím, že se ti zhubnout podaří. Sleva je 400 Kč a platba je na zkoušku. Pokud bys zjistila, že ti členství nepřináší užitek, tak ti celou platbu vrátím zpět.


✅ Slevu i všechny výhody máš již aktivní. Mrkni zde: Danča členství v akci se slevou 400 Kč a platba na zkoušku.




Ženy po hubnutí 10 kg za 2 měsíce zajímá



Dnes ženy nejvíce kupují



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >
3 703 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page