top of page

Jak zhubnout spodní břicho. Snadné rady pro začátečnice

Hubnutí spodního břicha je jedním z nejběžnějších cílů lidí, kteří se snaží zlepšit svou postavu a zdraví.

Jak zhubnout spodní břicho
Jak zhubnout spodní břicho

Bohužel, spalování tuku na břiše není tak snadné, jak by se mohlo zdát, a neexistuje žádný zázračný způsob, jak rychle spodní břicho zhubnout.


Škoda 😱 že? Možná jsi čekala zázračný cvik, cvičební pomůcku nebo dokonce pilulku, která vše zařídí za tebe.


Ale nejblíže ❤️ cíli budeš, když si uvědomíš, že žádný kouzelný cvik, total-super-vibro-zázrak nebo magická pilulka prostě NEEXISTUJE! Ano! I dieta je nesmysl! Hubnutí spodního břicha se skládá z více puclíků, kteří ale ve finále nejsou vůbec nároční.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


Ve zkratce - JAK NA HUBNUTÍ SPODNÍHO BŘICHA:

1) STRAVA: hlavně žádné diety, ale stačí běžná strava bez přejídání, alkoholu a sladkých nápojů. Přesně tyto jídelníčky najdeš v mém členství tady.



2) POHYB: Nemusíš 🥵 makat jako blázen 5x v týdnu. Stačí ti rozumný, nenáročný pohyb, který budeš dělat pravidelně a bude tě bavit. Jedině pak u pohybu vydržíš. Více vysvětluji a ukazuji úspěchy mých členek tady. Zrovna u mých členek je vidět, že zhubnout spodní břicho lze v jakémkoliv věku.



3) SPÁNEK-ODPOČINEK: Bez kvalitního spánku (7-8 hodin každý den) to prostě nepůjde, tečka!



4) PSYCHIKA: Poslední, ale nejdůležitější bod. Stres, strachy, starosti, deprese, úzkosti atd... hubnutí prostě brzdí a tvé tělo tuk jen tak nepustí.


Tuk je pro tělo jako štít před negativem. Nejde tady o nějaké ezo-bláboly, ale podložený fakt! Chceš zhubnout břicho ve spodní části? Krom stravy a pohybu se důsledně zaměř na své duševní zdraví. Mrkni na můj článek: Hubnutí, zdraví a psycho orientační rozcestník.



5) CVIČIT BŘICHO JE NESMYSL: Cílené cviky ti nikdy nepomohou zhubnout vybranou část těla. Takto tělo nefunguje! Cviky na nohy ti nezpůsobí mizení tuku z nohou. Cviky na břicho ti nepomohou hubnout břicho. Posilováním konkrétní partie svaly zpevníš a třeba zvětšíš. Je to o tom, že všichni ten pekáč buchet na břiše máme. Jen někteří mají na břiše tolik tuku, že ty svaly pod ním nejsou 🧐vidět. Ty musíš zhubnout tuk z celého těla, protože z břicha jde jako poslední. Až pak získáš vytoužený úzký pas.



Jak tedy úspěšně zhubnout spodní břicho?

Jednotlivé rady si probereme ještě jednou a trochu podrobněji. Navíc jsem ti přidala další 3 doplňující informace a neméně důležitý závěr. To by bylo, abys to spodní břicho nezhubla 😃.



Jídelníček:

Jedním z nejdůležitějších aspektů hubnutí spodního břicha je zdravá strava. Měla bys omezit příjem rafinovaných cukrů a průmyslových potravin, které mohou přispívat k ukládání tuku na břiše.


Místo toho bys měla jíst více ovoce, zeleninu, celozrnné produkty a potraviny bohaté na vlákninu. Hodí se také poctivé pečivo z žitného kvasu.



Pravidelný pohyb - Cvičení:

Kardiovaskulární cvičení, jako je běh, cyklistika nebo plavání, pomáhá spalovat kalorie a tuky z celého těla, včetně spodního břicha. Hýbej se pravidelně i pár minut a uvidíš, že se ti břicho začne zmenšovat.


Nebo získej moje členství zde a já tě ke zhubnutí spodního bříška dovedu za ručičku. Možná se ti bude hodit moje video: Jak začít běhat a neumřít.



Sniž stres:

Dlouhodobý stres může způsobit, že se tuk ukládá právě v oblasti břicha. Zkus relaxační techniky, jako je jóga, meditace nebo pravidelný 🛌 spánek, abys snížila hladinu stresu.


Přiznání si psychických problémů a nepohody a jejich řešení není žádná ostuda! Naopak, nic lepšího ani udělat nemůžeš 🤗.



Pij hodně vody:

Dostatečný přísun vody je klíčový pro metabolismus a trávení. Pij minimálně osm 200ml sklenic vody denně a omez konzumaci sladkých nápojů a alkoholu.


Množství tekutin se hlavně odvíjí od roční doby (okolní teploty) a tvých aktivit. V létě při túře můžeš vypít i 4 litry vody a zase v zimě, kdy jsi celý den doma jen 1 litr a obojí je vlastně v pořádku. Mrkni na moje video: 🥤 Pitný režim a "NEsmysl", který na 99 % hledáš.



Kontrola porcí:

Dbát na kontrolu velikosti porcí je důležité. I zdánlivě zdravé potraviny mohou přinést přebytečné kalorie, pokud se konzumují v nadměrných množstvích. Uvědom si, kdy máš dost a nepřejídej se! Přesné vážení jídla také nemusí zrovna pomoci, je potřeba naučit se vnímat své tělo a kdy už jsi sytá. Každý den to totiž může být úplně jinak v závislosti na Tvé aktivitě.



Vyvaruj se tzv. "dietním" potravinám:

Některé potraviny označované jako "dietní" mohou obsahovat 🧪umělá sladidla a další látky, které mohou zvyšovat chuť k jídlu a vést k přejídání. Místo toho se zaměř na celkovou kvalitu tvé stravy.



Pravidelná kontrola pokroku:

Zaznamenávej své pokroky a buď trpělivá. Hubnutí spodního břicha může trvat déle než hubnutí z jiných částí těla. Někomu to trvá měsíc, někomu půl roku.


Důležité je, že jsi na cestě k zdravějšímu životnímu stylu. Místo vážení vnímej, jak ti je oblečení nebo se měř krejčovským metrem. Jak na to vysvětluji v mém členství zde.



Konzultace místo dělání základních chyb stále dokola:

Pokud máš potíže s hubnutím spodního břicha, tak ti moc ráda pomohu. Mrkni na moje členství zde, přidej se a zkus si moji kompletní péči. Jde o hubnutí ❌BEZ diety i náročného cvičení.



ZÁVĚR:

Je důležité mít na paměti, že hubnutí by mělo být zdravé a udržitelné. Drastické diety a extrémní cvičení mohou mít negativní dopady na tvoje zdraví.


Místo toho se zaměř na dlouhodobé změny životního stylu, které ti pomohou dosáhnout svých cílů a udržet si štíhlé spodní břicho i po dosažení své váhové mety. Malé - NEnáročné, ale trvalé změny jsou klíčem k úspěchu.



Po článku o hubnutí spodního břicha ženy zajímá:



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


8 486 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page