top of page

Cola Zero, nic horšího ani pít nemůžeš!

Nápoje bez cukru jsou veliký hit. Bohužel!!!

Cola Zero, nic horšího ani pít nemůžeš!
Cola Zero, nic horšího ani pít nemůžeš!

Většina žen považuje nápoje bez cukru za parádní a správnou možnost, jak uspokojit chuť na sladké, a přitom se vyhnout kaloriím navíc.


Dietní nápoje neobsahují jen vodu, počítat musíš také s barvivy a umělými sladidly.


Často jde o sacharin, acesulfam K, aspartam, sukralosa. Kopa vědeckých studií ukazuje, že uměle doslazované nápoje nás "nutí" k tomu, abychom jich vypili víc.



Získej moje ❤️ TOP 😋 recepty na zdravé večeře ZDE > Jsou ✅ zdarma a ženy je milují 😍.


V mém článku o chemické Coca Cola Zero se dozvíš:

  • Chytře začarovaný kruh

  • Tělo si ničíš a způsobuješ zmatek

  • Pravda, kterou uslyšíš NErada:

  • ⚠️ Důležitý závěr

  • 🎁 DÁREK, který na 100 % neodmítneš



Chytře začarovaný kruh:

Jednoduše řečeno nám naše chuťové buňky říkají, že na dosah je něco sladkého, co nám chutná, ale mozku se pořád nezdá, že by jeho nároky na sladkosti byly uspokojeny. Žádá si tedy stále víc a víc, čímž dává jasné znamení, že máš sáhnout po další lahvi, sklenici či plechovce.



Tělo si ničíš a způsobuješ zmatek

Problém je také ve "stresu", který tělu způsobíš. Chutě na sladké často znamenají, že tělu chybí energie...


Tělo to dá najevo tím, že ti spustí chutě na sladké. Ty do sebe kopneš nápoj, který je sice sladký, ale neobsahuje energii, po které tvé tělo prahne. Tímto krokem způsobíš tělu mega zmatek a "stres". Přijala jsi sladké, ale bez energie... Tato varianta potraviny/nápoje se v přírodě prostě nevyskytuje a tělo to nechápe.


Umělé sladidlo je i 200x sladší než cukr, ale nemá žádné kalorie. Radši znovu opakuji! Nejde o výhodu, ale o strašné zlo! To je jako bys jedla a ihned vše vyzvracela. Balamutíš a stresuješ své tělo!



Pravda, kterou uslyšíš NErada:

Všechny níže zmíněné "dobrůtky" coca cola Zero obsahuje!


Cyklamát je umělé sladidlo, které je 50x sladší než cukr. Vyrábí se přidáním hydroxidu sodného nebo vápenatého (louh) do cyklohexylaminu, který se používá na rez, hmyz nebo při výrobě plastů.


V r. 1969 vydala americká agentura Food & Drug na cyklamát zákaz používání. Zjistilo se, že způsobuje rakovinotvorné tumory a vrozené vady“. Pro přítomnost cyklamátu v Coca cola ZERO pro Chile, Venezuelu a některé další středoamerické země, byl nápoj v červnu 2009 zakázán. V ČR i EU je použití povoleno.


Cyklamát najdeš i v "dobrůtkách", jako jsou: Sprite, Fanta, Caprio džusy, Loyd horký nápoj, Korunní s příchutí a plno dalších.



Aspartam je umělé sladidlo, které je 200x sladší než cukr. Zvyšuje chuť k jídlu a zvýrazňuje aroma. Je spojován s rakovinou mozku, poškozováním nervové soustavy i poruchy chování u dětí ADHD. Aspartam najdeš i v "dobrůtkách", jako jsou: Orbit, Airwaves, Jogobella, Ricola, Poděbradka, Sprite, RedBull a plno dalších.


Acesulfam je zvýrazňovač chuti a umělé sladidlo, které je 200x sladší než cukr. Je obviňován z toxických i karcinogenních vlastností.


Acesulfam najdeš i v "dobrůtkách", jako jsou: TicTac, Korunní, Sprite, Aloe Vera, Monster, Ovofit, Mentos, Orbit, Penn i Capri džus a plno dalších.



Amoniak je chemické barvivo, které dělá colu hnědou. Najdeš jej v kosmetice i zubní pastě. Může být toxický i karcinogenní. U některých jedinců vyvolává silný průjem. Amoniak najdeš také v "dobrůtkách", jako jsou: Milka, Rum, Víno, Whisky, Perníčky, Pepsi, Kofola, různé salámy, šunky, celozrnné pečivo, Jupí sirup, Tuc a plno dalších.



Kyselina fosforečná je nejsilnější a nejlevnější dochucovadlo. Je vyráběna průmyslově reakcí oxidu fosforečného s vodou. Dráždí sliznici i pokožku. Kyselinu fosforečnou najdeš také v "dobrůtkách", jako jsou: Sodastream, Pepsi nebo 7 days.


Citronany sodné udržují bublinky v nápoji a také upravují kyselost. Používají se také do zmrzlin nebo sýru. U sýrů zlepšují roztíratelnost.


Vyrábí se průmyslově přidáním hydroxidu sodného do kyseliny citronové. Pokud bys měla nedostatek vitaminu D, tak může způsobit špatné vstřebávání vápníku.


Citronany sodné najdeš také v "dobrůtkách", jako jsou: Studenská pečeť, kefírové mléko, Jojo, Monster, Jupík, Mattoni, Lipton, Ice Tea, Kiri, Apetito, Veselá kráva, Corny, Alpro, Řecký jogurt, Opočenský jogurt, Lipánek, párky i šunky a plno dalších.



Oxid uhličitý je bez zápachu, nehoří a má mírně kyselou chuť. Používá se k vytváření bublinek v nápoji nebo k nakypření těsta. Vyrábí se reakcí uhličitanů nebo tepelným rozkladem vápence. Zatím nejsou hlášeny vedlejší účinky.



⚠️ Důležitý závěr:

Pořád máš chuť na tento nápoj nebo ho nabídneš svým dětem? Pokud jsi četla důkladně, tak věřím, že si Coca Cola Zero už nikdy v životě nedáš a dětem už vůbec ne.


Jsi vyznavačka chemicky obarvené a ochucené vody s bublinkami? Bránit ti opravdu nemohu a klidně si svůj vysněný nápoj dopřej.


Pak mi ale nepiš, že ti hubnutí nefunguje, nemáš energii nebo se cítíš dlouhodobě "divně". Děkuji za pochopení.




🎁 DÁREK, který na 100 % neodmítneš

Věřím, že jsi můj článek vezmeš k srdci a Cole Zero a dalším podobným "dobrůtkám" se vyhneš. Za tvoji snahu a přečtení článku ti musím dát dáreček ❤️.


Chtěla bych ti darovat slevu 200 Kč na moji první knihu, která se jmenuje NEchci chybovat.


Jde o fitness Bestseller, který pomohl o pomáhá ženám v ČR i na Slovensku. Myslím si, že foto recenze od čtenářek hovoří za vše. Mrkni na recenze zde.


Kniha je určena hlavně ženám, které chtějí konečně zhubnout a nemají jistotu ve svém snažení.


V knize ti vysvětlím důležité základy, bez kterých hubnout prostě nejde. Konečně přestaneš dělat chyby, které ženy neustále opakují. Ukázky knihy si vyzvedni zdarma zde.


Cena tištěné knihy je 486 Kč bez akce. Tobě ale platí sleva 200 Kč, takže si moji knihu můžeš objednat jen za 286 Kč + dárek zdarma. Knihu i sníženou cenu najdeš zde.

Akce platí poslední dny!



Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:



Po tomto článku ženy čtou:



Získej moje ❤️ TOP 😋 recepty na zdravé večeře ZDE > Jsou ✅ zdarma a ženy je milují 😍.

Zdroje: jimejinak, wikipedia.

18 758 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page