top of page

5 chyb, díky kterým do léta nezhubneš

Kdo by nechtěl aspoň trošičku zhubnout. No a která žena by nechtěla zhubnout do plavek. Možná bys pro začátek mohla zkusit takový motivační test!

Chyba 3 - špatně načasované potraviny
Chyba 3 - špatně načasované potraviny

Vyraž do své šatní skříně a vyhrabej tam plavky, kraťásky a nějaké tílko.


Oblíkni si tento letní outfit a mrkni na sebe do zrcadla. Jsi spokojená?


Cítíš se dobře nebo bys chtěla postavičku krapítek vylepšit? Pokud cítíš spokojenost, tak dál článek nečti a pokračuj ve svém snažení, protože děláš vše správně.


Chtěla bys přeci jenom trošičku zhubnout a v létě se cítit dobře? Tak si prosím udělej pár minutek, protože bych ti tímto článek chtěla pomoci.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >


5 chyb, díky kterým do léta nezhubneš:

  1. Máš doma osobní váhu + video vysvětlení

  2. Moc dlouho čekáš

  3. Jíš potraviny (i ty zdravé) v nesprávný čas a nerespektuješ svůj den

  4. Ignoruješ svojí hlavu

  5. Myslíš si, že se dostatečně hýbeš

  6. Nejde o chybu, ale bod 6 je tvůj dárek v hodnotě 400 Kč

+ Doporučené články a četba




1) Máš doma osobní váhu:

Ach ta váha! To je opravdu zlo v každé domácnosti! Váha je taková demotivační potvora, která svým způsobem strašně lže. Proč? Ihned ti to vysvětlím:


Konečně ses rozhodla zdravě jíst a pravidelně cvičit. Tělo jásá a začne budovat velmi důležité svaly. Právě svaly spalují tuky, které máš uložené na bříšku, zadečku, stehnech a dále po těle. Bez svalů prostě nezhubneš! Ale POZOR!

Naměříš méně cm, ale váha může být vyšší nebo stejná.
Naměříš méně cm, ale váha může být vyšší nebo stejná.

Díky pohybu a správnému jídelníčku buduješ svaly, takže zvyšuješ svoji hmotnost, ale části těla se ti zmenšují.


Proto by ses neměla vážit, ale měřit třeba krejčovským metrem.


Tuk má menší hustotu než sval. To znamená, že 1 kg tuku zabere v těle více místa než kilogram svalů. Váha tedy zůstane nebo se zvýší, ale tvé tělo se zmenšuje.


Je tedy normální, že po cca 14 dnech nebo i měsíci zjistíš, že vážíš úplně stejně nebo jsi dokonce přibrala. Právě v tuto chvíli přijde bezmoc a motivace je fuč! Teď je ta chvíle, kdy to polovina žen vzdá a přitom by stačilo jen pokračovat...


Kdybys místo váhy použila metr nebo si nechala změřit podíl tuku, vody a svalů, tak bys zjistila, že tvé snažení není zbytečné a hubnutí přeci jenom nastalo. Jen váha ukazuje stejné číslo, ale ty jsi přitom zhubla tuk, vybudovala svaly a zmenšila tělesné míry.


Pokud vydržíš, tak ti samozřejmě klesne i váha. Chce to ale vydržet a nééé po týdnu vlézt na váhu a bědovat, že nikdy nezhubneš.




Mrkni také na video vysvětlení:



Jaké je řešení? Prostě se nevážit, ale měřit :-). Ještě lepší možností je si nechat zjistit podíl vody, tuků a svalů u lékaře nebo v lékárně.


Chceš mít jistotu ve svém snažení? Nedělej chyby, které ženy neustále opakují...

Mrkni na moji knihu Fitness Bestseller NEchci chybovat ZDE. Získáš tak velmi oblíbenou knihu, která pomáhá tisíce ženám v Česku i na Slovensku.


Moji první knihu máš? Tak to budeš nadšená z druhého dílu :-). Jde o naprostou fitness novinku, která je sestavena z rad mých klientů, kterým se povedlo zhubnout.




Mrkni na video vysvětlení měření:




2) Moc dlouho čekáš:

Opravdu chceš zhubnout do léta? Tak to bys měla dnes nebo nejpozději zítra začít. Samozřejmě se bavíme o zdravém hubnutí, kde ti váha vydrží několik let a né jen pár měsíců.


Jakákoliv dieta je totiž slepá ulička, která ti zajistí jojo efekt.


Pokud chceš zdravě a natrvalo zhubnout, tak si musíš najít takové řešení, které zvládneš držet roky a né jen pár týdnů.


Jednoduchý příklad: když se staráš o své květiny, tak je taky jednou za týden neproleješ vodou, ale v ideálním případě se o ně staráš každý den po celou dobu jejich života. Nárazová super-mega péče nemá prostě smysl.


NEchceš nic řešit a chceš zažít fitness proměnu? Chceš se prostě v létě cítit dobře?


Vyzkoušej moje fitness členství a buď na léto připravená. Získáš totiž moji kompletní péči od cvičení na doma, jídelníčků, motivace až po moji online i SMS pomoc. Začít můžeš ihned po zaplacení. Vše ti pošlu na email, takže na nic nečekáš.


Členství využívají i ženy nad 70 let, takže se nemusíš bát, že bys něco nezvládla :-).




3) Jíš potraviny i ty zdravé v nesprávný čas a nerespektuješ svůj den:

Není to žádná věda, ale jen logika :-). Potraviny, které jsou bohaté na energii si musíš dát ráno, dopoledne, před cvičení nebo ihned po cvičení. Prostě je načasovat na dobu, kde víš, že budeš mít dost času abys přijatou energii spálila.


Jde o potraviny bohaté na sacharidy-cukry. Jako například: pečivo, ovoce, brambory, těstoviny, rýže, ovesné vločky, různé kaše, meloun a další...


Tyto potraviny nepatří do pozdních večerních hodin, ale na dobu, kde víš, že přijatou energii v pohodě spálíš.



Je to zásadní chyba, kterou musíš odstranit, jinak hubnutí nenastane!

Platí to i na zdravé potraviny! Pokud si večer dáš zdravé ovesné vločky s mísou ovoce a za dvě hoďky půjdeš spát, tak hubnout rozhodně nebudeš!


Pro začátek ti určitě pomůže moje první kniha zde: NEchcichybovat.cz

Jde o malou investici, která je pro tvé hubnutí zásadní.



Nerespektuješ svůj den:

Tady to myslím tak, že pokud držíš nějaký jídelníček a v ten den nestihneš naplánované cvičení nebo ho prostě z nějakého důvodu vynecháš, tak přeci nemůžeš zbaštit ty samé potraviny jako kdybys cvičila...


Předepsaný jídelníček je super, ale musíš u toho zapojit svoji hlavičku nebo požádat tvůrce jídelníčku o radu :-).


Jakmile vynecháš cvičení, tak uber na sacharidech a nahraď jej potravinami bohaté na bílkoviny.


Místo rýže, těstovin, brambor, pečiva, ovoce, vloček, atd... si dej: tvaroh, maso, ryby, vejce, sýr, atd...


Vyzkoušej moje magnetické kartičky KDY to JÍST. U magnetek najdeš také video vysvětlení, které si určitě přehraj. První sadu omrkni zde >.




4) Ignoruješ svojí hlavu:

Tady je to velmi stručné! Pokud nebudeš v psychické pohodě, tak je hubnutí skoro nemožné! Stres, deprese i úzkosti zásadně blokují odbourávání tuku. Tuk je pro tělo jako ochranný štít před tím "ošklivým", takže se ho tělo jen tak nepustí...


Nejdříve musíš vyřešit psychiku, snížit stres a až poté řešit zdravou stravu, cvičení a hubnutí celkově. ALE... Velmi často nový životní styl a hlavně pohyb na psychiku pomáhá ❤️, takže je třeba jen začít a zkusit to ❤️. Ve členství mám ženy i 83 let, takže cvičení není náročné nebo lze upravit. Mrkni na recenze mých členek tady.





5) Myslíš si, že se dostatečně hýbeš:

Nechci tvrdit, že jsi lenoch, ale některé ženy berou procházku kolem domu jako dostatečnou aktivitu na hubnutí....


Cvičit bys měla obden minimálně hodinu v kuse. U tohoto cvičení by ses měla zadýchat a pořádně zpotit.


Každý den se snaž splnit 10 000 kroků. To je nutný základ pro udržení si postavy a částečné hubnutí.


Jen pro představu - můj příklad, když chci doladit postavu: ranní brusle nebo běh (5-10 km), přes den procházka (5-8 km), trénink poledance nebo fitboxu (1 hodina intenzivně) a večer protažení (asi 30 minut). V tomto tempu jedu 2x až 4x do týdne.


👉 Můžeš vyzkoušet moje členství, které je sestaveno tak, že ti cvičení zabere maximálně 10, 20 nebo 30 minut, ale díky speciální skladbě cviků i 10 minut stačí. Členství omrkni ZDE. Jde o zdravé hubnutí ❌bez diety i ❌náročného cvičení.




6) Nejde o chybu, ale bod 6 je tvůj dáreček v hodnotě 400 Kč:

Nabízím ti kompletní péči, která ti zajistí úspěšné hubnutí do plavek. Nemusíš se o nic starat a jen plníš moje osvědčené rady :-).


Platba je na zkoušku, takže vlastně vůbec nic neriskuješ. Sleva 400 Kč ti platí poslední dny a pro aktivaci slevy nemusíš vůbec nic dělat. Slevu + výhody členství omrkni ZDE.




+ Doporučené články a četba:



⭐️ Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:




❤️ Sdílej - lajkuj - odebírej

Budu moc ráda, když provedeš nějakou akci. Je to pro mě znamení, že má moje tvorba a snaha smysl. Moc ti za to děkuji a vážím si tvé akce. Vše je samozřejmě ZDARMA ✅.


Štítky:

1 225 025 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page