top of page

Jak nejrychleji zhubnout břicho?

Hubnutí břicha je častým cílem mnoha žen, které touží po štíhlejší postavě a lepším zdraví.

Jak rychle zhubnout břicho?
Jak rychle zhubnout břicho?

Zhubnout břicho není jen o estetickém vzhledu, ale také o snížení rizika vzniku mnoha zdravotních problémů spojených s obezitou, jako je cukrovka, srdeční choroby a vysoký krevní tlak.


Pokud se rozhodneš hubnout břicho, je důležité si uvědomit, že není možné zhubnout pouze jednu část těla.


Cílené hubnutí břicha nefunguje a je to častý mýtus! Tím, že budeš cvičit břicho, tak břicho nezhubneš! Detailně tuto fámu a chybu vysvětluji zde: JAK ZHUBNOUT NA BŘIŠE.


Hubnutí je proces, který zahrnuje celkové snižování tělesného tuku, což vyžaduje kombinaci správné stravy, cvičení, odpočinku, spánku a hlavně psychiky.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


1. Nejrychlejší hubnutí břicha a jídelníček

Jedním z klíčových prvků při hubnutí břicha je správná strava. To znamená omezit příjem kalorií a zvolit vyváženou stravu bohatou na vlákninu, zdravé tuky, bílkoviny a komplexní sacharidy. Více vysvětluji v mojí knize: NEchci chybovat - zdravé hubnutí pro ženy.


Měj na paměti, že i když je snížení příjmu kalorií (omezení porcí) důležité, neměla bys hladovět nebo drasticky omezovat stravu, což může vést k nežádoucímu jojo efektu. Stručně řečeno: diety jsou nesmysl! Dietu totiž nezvládneš držet doživotně a po ukončení přijde jo-jo efekt!



Zaměř se na konzumaci potravin s nízkým glykemickým indexem, které pomáhají udržovat hladinu cukru v krvi stabilní.


Mezi tyto potraviny patří celozrnné obiloviny, luštěniny, zelenina a ovoce.


Zároveň se vyhni potravinám s vysokým obsahem rafinovaných sacharidů (klasický cukr a pšeničná mouka) a prázdných kalorií, jako jsou sladkosti, sladké nápoje a průmyslově zpracované potraviny. Více vysvětluji v článku: Jak pracovat s předepsaným jídelníčkem a proč je počítání kalorií NEsmysl.



2. Cvičení a rychlé hubnutí břicha

Cvičení / pohyb je důležitým prvkem při snaze o zhubnutí břicha. Zahrň do svého cvičebního režimu aerobní cvičení, jako je nenáročný běh, chůze, plavání nebo jízda na kole či koloběžce, které spalují tuk.


Doporučuji ti se hýbat alespoň 20-40 minut 2x až 3x v týdnu. V začátku Ti zcela stačí jako hlavní pohyb chůze. Rozhodně nemusíš makat jako ďábel, skákat a divočit 😅. O tom, jestli se ti povede břicho zhubnout, rozhoduje hlavně pravidelnost pohybu.


Je nesmysl pár týdnů makat na 100%, zničit se a pak na vše hodit 💩. Ty se musíš hýbat rozumně, pravidelně a dlouhodobě ❤️.



3. Pitný režim a hubnutí břicha

Dostatečná hydratace je důležitá pro správnou funkci těla a také může pomoci při hubnutí břicha. Pití dostatečného množství vody pomáhá udržovat správnou funkci metabolismu a zabraňuje pocitu hladu.


Pitný režim vysvětluji v mém videu zde: 🥤Pitný režim a "NEsmysl", který na 99 % hledáš.



4. Stres a psychika

Stres má negativní dopad na hladiny hormonů, jako je kortizol, což může vést k ukládání tuku v oblasti břicha. Snaž se najít způsoby, jak snížit stres ve svém životě, včetně pravidelného cvičení, meditace, jógy nebo relaxačních technik. Neboj se i o pomoc požádat nějakého odborníka, ať už psychoterapeuta nebo si vyber jakoukoli alternativu (konstelace, regrese, RUŠ atd... je tu spousta možností).



Tuk v oblasti břicha je "štít" před negativem. Je to přirozená obrana těla. Pokud jsi ve stresu nebo v psychické nepohodě, tak je velmi pravděpodobné, že nejvíce tuku budeš mít uloženo právě na břiše.



5. Spánek a rychlé hubnutí břicha

Nedostatek spánku zásadně ovlivňuje hladiny hormonů regulujících hlad (chutě na sladké) a metabolismus, což vede k nadměrnému příjmu potravy a ukládání tuku na břiše.


Snaž se dodržovat pravidelný spánkový režim a spát minimálně 7-8 hodin denně pro optimální zdraví a hubnutí.


Spánek je v dnešní době velmi podceňován 😥. Řeší se BIO - eko strava, moderní cvičení a super pomůcky, speciální sladidla, ale spánek se moc neřeší. Přitom je to zázrak na sladké chutě, hlad, psychiku, špatnou náladu a další...


Přijde mi to až vtipné 😇, omlouvám se, ale je to tak 😓. Ženy utrácí kopu peněz za omlazující krémy, super procedury, doplňky stravy, řeší proč mají chutě na sladké nebo užívají energetické nápoje na zahnání únavy... A přitom by se stačilo déle a lépe vyspat...



6. Trpělivost a vytrvalost zhubnuté břicho přináší

Hubnutí břicha není rychlý proces a vyžaduje trpělivost a vytrvalost. Je důležité si uvědomit, že každý člověk je jedinečný a reaguje odlišně na různé metody hubnutí.


Nečekej okamžité výsledky, ale buď trpělivá a vytrvej ve svém úsilí 🙏.


Pokud chceš mít jistotu, že břicho opravdu zhubneš, tak se přidej do mého Danča členství zde, kde získáš kompletní péči. Jde o zdravé hubnutí BEZ diety i náročného cvičení.


Foto recenze členek omrkni tady nebo rovnou využij slevy 400 Kč i platby na zkoušku a zažij vytoužené hubnutí.



Ženy po hubnutí břicha zajímá




DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >

3 294 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page