top of page

Jak zhubnout břicho za 3 dny

Velmi ráda ti pomohu zhubnout břicho, protože jsem pomohla tisíce ženám.

Jak zhubnout břicho za 3 dny
Jak zhubnout břicho za 3 dny

Právě hubnutí břicha ženy řeší nejvíce. Jen by mě zajímalo, proč chceš zrovna břicho zhubnout za 3 dny. Můžeš mí prosím svůj důvod napsat dolů do komentáře 🙏.


Svůj důvod psát nemusíš, jen si myslím, že by to pomohlo pochopit tvoje touhy a cíle ❤️.


Než ti popíšu snadné kroky, které ti pomohou, tak bych se ti ráda představila.


Jsem Danča Hájková a můj příběh popisuji zde. Ženám pomáhám hubnout ❌BEZ diety i náročného cvičení.


Recenze a proměny mých členek omrkni zde. Velmi ráda pomohu i tobě a věřím, že to společně zvládneme.



1. Lži a mýtus ohledně hubnutí břicha

Nejdříve ti musím objasnit velký mýtus. Jen cvičením břicha - břicho nikdy nezhubneš.


Takto tělo prostě nefunguje a nelze hubnout vybranou část těla. Velmi podrobně hubnutí břicha vysvětluji v mém článku zde jak zhubnout břicho nebo pak ve videu tady: hubnutí břicha.



2. Strava a jídelníček

Jídelníček hraje klíčovou roli. Zdravá, vyvážená strava s menším množstvím kalorií může pomoci snížit tělesný tuk včetně břišní oblasti.


Omez konzumaci rafinovaných cukrů (hlavně sušenky a dorty), sladkých nápojů a alkoholu.


Zaměř se na plnohodnotné potraviny jako zelenina, ovoce, celozrnné produkty a bílkoviny. Nebo si přidej do mého členství zde a získej pohodový jídelníček bez diety. Pak máš jistotu, že se hubnutí břicha povede.




3. Cvičení a pohyb

Kardio cvičení a cvičení zaměřené na posilování břišních svalů může pomoci posílit břišní svaly a zlepšit celkový vzhled břicha. Není však možné hubnout konkrétní část těla a hubnout pouze tam, kde si přeješ.


Proto cviky na břicho ber jako doplněk ("pro doladění tvaru"), ale né jako hlavní a jedinou činnost.


Všeobecně se více hýbej a snaž se být aktivní. Zkus každý den splnit 10 000 kroků a občas si zacvič dle svých možností. Mrkni třeba na cvičení bez skákání nebo cvičení pro začátečníky.



4. Pitný režim a odpočinek

Dostatečný příjem vody a kvalitní spánek jsou klíčové pro metabolismus a regeneraci těla. Správná hydratace pomáhá při spalování tuků a zlepšuje funkci trávicího systému. Kvalitní spánek = spalování tuků a bez dobrého spánku to opravdu nepůjde 🙏.


Spi 7-8 hodin každý den a zapracuj na své psychice, aby ses cítila co nejvíce v pohodě ❤️. I tak zdánlivé "prkotiny" jsou velmi zásadní.


Zlepši spánek, před usnutím vynech mobilní telefon, buď více na čerstvém vzduchu a uvidíš, že se již za 3 dny budeš cítit lépe.



5. Diety a hubnutí břicha během 3 dnů

Hlavně prosím nezkoušej žádnou dietu, nápoje nebo prášky! Udělala bys tu největší chybu a vyhodila z peněženky zbytečně plno kaček.


Myslela jsem, že se ženy již nenachytají, ale stále se to děje 😥. Velmi často dávám do kupy ženy po různých dietách, kašičkách nebo nápojích 🥵. Opravdu je to nesmysl a tahák na peníze!


Hubnout jde zdravě, v pohodě a bez diety. Mrkni na foto recenze mých členek zde. Velmi často jde o ženy, které mě braly jakou poslední šanci.


Hubnutí několikrát zkoušely, ale bez výsledku. Buď nastal jo-jo efekt nebo se hubnutí nedařilo vůbec.


Nemusíš se stát mojí členkou, nebudu tě přemlouvat, ale nedrž prosím diety a nekupuj si zázračné preparáty na hubnutí 🙏.



6. Je reálné zhubnout břicho za 3 dny?

Důležité je mít reálná 🙏 očekávání. Hubnutí je dlouhodobí proces a každé tělo reaguje jinak. Fyzická aktivita a zdravá strava jsou dlouhodobé životní změny, nikoliv krátkodobé řešení.


Neříkám, že za 3 dny břichu ani trošku nezhubneš... Ono totiž nepůjde o úbytek tuku, ale břicho ti možná trochu "splaskne". Možná se trochu odvodníš a díky změnám, které ti radím výše se ti opravdu již za 3 dny povede břicho "zhubnout".


Ber to tak, že se ti břicho nezvětšilo také za 3 dny, ale trvalo to nějakou dobu.


Díky nezdravému životnímu stylu jsi přibrala a na břiše se ti uložil tuk. Tvé tělo se měnilo - zvětšovalo týdny, měsíce, roky... Nemůžeš tedy chtít zhubnout břicho za tak krátkou dobu, přesněji za 3 dny.



7. Co tedy přesně dělat?

  • Vynech sladkosti, sladké nápoje i alkohol

  • Spi 7-8 hodin každý den

  • Zkus splnit 10 000 kroků každý den

  • Pij čistou vodu

  • Buď více na čerstvém vzduchu

  • Večer žádný telefon ani tablet

  • Do jídelníčku přidej zeleninu, ovoce a luštěniny

  • Zkus moje cvičení zde: cvičení pro začátečníky

  • Pečuj o sebe a dělej si malé radosti



7. Důležitý závěr

Nevím, jestli jsem tě mým článkem potěšila. Nevím, proč chceš zhubnout břicho za 3 dny. Jen ti chci na závěr říci, že pokud budeš chtít, tak ti velmi ráda pomohu ❤️.


A nemusí jít jen o hubnutí břicha, ale ženám pomáhám hlavně s motivací, sebevědomím a ukazuji jim cestu, jak se cítit lépe.


Vyzkoušej si moje členství zde Danča členství pro ženy a uvidíš, že to společně zvládneme. Platba je na zkoušku s garancí vrácení platby. Pokud bys uznala, že ti členství nepřináší užitek, tak ti celou platbu vrátím zpět.


Teď ti navíc platí sleva 400 Kč + v rámci členství získáš moje živé vysílání zdarma. Všechny výhody i akci na členství najdeš tady.




Po článku jak zhubnout břicho za 3 dny ženy zajímá:



Podobné články:



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >
2 639 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page