top of page

Členka Marcelka zhubla 11 kg. Jak to dokázala? Budeš se divit 😱

Nevím, jestli to víš, ale učím moje členky hubnout ❌bez DIETY i náročného cvičení. Ono to totiž není vůbec třeba. A Marcelka a další členky tady jsou toho jasným důkazem.


A právě Marcelka zveřejnila svoji proměnu do naší motivační skupiny + mi dala svolení její proměnu (text i foto) ukázat zde na mém webu.


POZOR! Moje členky to nemají jako podmínku! Není nutné se fotit ani cokoliv zveřejňovat. Jen některé členky rády motivují ostatní a chtějí se také pochlubit svým výsledkem.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >


Členka Marcelka napsala toto:

Krásné ráno všem,

s Dančou jsem začala cvičit myslím v květnu, v červnu jsem necvičila vůbec (dovolená, rekonvalescence po dovolené a tak 😅).


Jídelníček si hlídám od března. Jím tak, abych měla svůj celkový příjem. Vím, že Danča na kalorie nehraje, ale mě to takhle funguje, tak to tak mám 😁. Naučila jsem se jíst zdravěji, cítím se mnohem lépe!


Začínala jsem na 79 kg při výšce 170 cm. Nyní mám 68-69 kg. Na cm hóódně.


Cvičení s Dančou je super, nedržím teda úplně plán, některé video jedu dva dny po sobě. Prostě jak se mi chce.


Ať se všem daří a buďte se sebou hlavně spokojené. Srovnat si to v hlavě je prostě nejdůležitější!


Ještě EDIT prosím: Nepište mi soukromé zprávy s nabídkami na různé diety s Herbalife apod. Ani nechápu, jak si toto můžete ve skupině Danči dovolit lovit lidi na své "podnikání". které k hubnutí fakt nevede!! A pro ostatní - FUNGUJE JEN POHYB A ZDRAVÁ STRAVA.


Jasně nějaký ten doplněk jako spalovač atd. jsou dobrými pomocníky, ale nezapomeňte, že i cvičit se k tomu prostě musí. Danča má super tipy na spalovače, proteiny...


Kdysi dávno jsem též propagovala jednu nejmenovanou značku, ono mi to i fungovalo (asi tři měsíce). No a pak jsem váhu měla zase zpět. Naštěstí jsem to pochopila.

Takže jen toto pomáhá 🥑🍎🏃‍♀️🍌🥚💃 a tak dále...



A jak to tedy Marcelka dokázala?

Tak jasně :-) je to moje členka, takže přesně věděla, co má dělat. I ty můžeš získat Danča členství tady. Sleva 400 Kč ti platí a platba je na zkoušku.


A dokázala to tak, že HLAVNĚ nedržela diety, nepila žádné lektvary nebo nezobala zázračné pilule. Stačí totiž normálně jíst (i mlsání je povoleno), hýbat se dle svých možností a HLAVNĚ pečovat o spoji psychiku‼️


Hodně žen si myslí, že když prožívají deprese, úzkosti nebo jsou v častém stresu, tak to nemá vliv na hubnutí. OMYL! Má to zásadní vliv na hubnutí. Mrkni na můj článek: Zdravé hubnutí a proč to lidem nejde.


Tak co říkáš na Marcelky proměnu? Pochválíš ji do 😉 komentáře?

Další proměny najdeš zde: zdravé hubnutí pro ženy.



Co ženy tento týden nejvíce zajímá?


DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >

971 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page