top of page

Hubnutí chůzí a výsledky

Ahojky 💐, než ti ukáži výsledky hubnutí chůzí, tak se ti musím představit.


Jsem Danča Hájková a učím ženy hubnout bez diety i náročného cvičení. Můj příběh popisuji zde: Danča Hájková a zdravé hubnutí.


Jde mi hlavně o zdravé a přirozené hubnutí bez jo-jo efektu.


Chci, aby moje členky hubly v pohodě a bez zbytečného stresu navíc.


Hlavní aktivitou při hubnutí je tedy 👣 chůze a nenáročné domácí cvičení. Nebo spíše to má každá členka jinak, protože si to může nastavit dle sebe.


Každého baví něco jiného a v mém členství je prostor si vše přizpůsobit. Najdeš u mě i motivační 🔥 výzvy, které ženy baví asi nejvíce. Jde o výzvy týdenní a měsíční.



VÝSLEDKY HUBNUTÍ DÍKY CHŮZI - OBSAH:

  • Problém je motivace, né chůze

  • Týdenní krokové výzvy - hubnutí chůzí

  • Měsíční výzvy

  • Foto proměny - hubnutí chůzí a výsledky

  • Praktické tipy k chůzi

  • 🎁 video dárek



PROBLÉM JE MOTIVACE, NÉ CHŮZE:

Je na 100% jasné, že se chůzí hubne a to velmi dobře. Není tedy třeba řešit, jestli se chůzí hubne, ale jak u pravidelné chůze vydržet. A právě díky mému členství a výzvám ženy chodí, sbírají kroky za odměny, při tom pak přirozeně a v pohodě hubnou. Členství a výsledky členek najdeš zde.


No není to paráda? Ty chodíš, hubneš a ještě za to získáš odměny... Co více si přát 😉.



TÝDENNÍ KROKOVÉ VÝZVY - HUBNUTÍ CHUTÍ:

Jde o týdenní krokové výzvy, které jsou každý týden jiné. Za splnění si zdarma členky prodlužují členství, získávají slevy nebo dárečky.


Vyhlásím tedy, že je třeba 2x v týdnu nachodit přes 10 000 kroků. Členky mi pak pošlou důkaz o nachozených krocích a já jim přičtu třeba 5 dní do členství, pošlu slevový poukaz na moje knihy nebo rovnou obdrží dáreček.


Počty kroků i odměny měním, aby šlo o výzvy co nejvíce motivační.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


MĚSÍČNÍ VÝZVY, KDE SE ZNOVU ZAPOJUJE CHŮZE:

Měsíční výzvy jsou pestřejší... Často se členky musí setkat a plnit nějaké úkoly. Vyfotit se společně na blízkém kopci, udělat fotku před místní tělocvičnou nebo společně ujít 8 km a na závěr udělat společné foto.


Konkrétní výzvy a úkoly prozrazovat nechci, protože jde o velmi hezké výzvy jen pro moje členky.


Super ale je, že se v těchto výzvách znovu zapojuje chůze a členky zábavně hubnou. Jde o parádní motivaci, kde se členky nemusí nutit, chodí dobrovolně a ještě si to náramně užívají.



FOTO PROMĚNY - HUBNUTÍ NEJEN CHŮZÍ VÝSLEDKY:

Jde o moje členky, které krom cvičebních plánů dodržují hlavně chůzi a sbírají kroky. Všechny výhody členství najdeš tady a výsledky mých členek omrkni tady.


I ty můžeš zhubnout chůzí, pokud dodržíš moje snadné rady ❤️. Výsledky mých členek hovoří za vše 😉.









PRAKTICKÉ TIPY K CHŮZI

Chůze je jednoduchá, příjemná a bez nákladů. Je to aktivita, která je pro tělo méně zatěžující než běh nebo intenzivní cvičení, ale přesto může mít významné účinky na hubnutí a zlepšení celkové kondice.


1. Spalování kalorií

I když se může zdát, že chůze není tak náročná jako jiné aktivity, pravidelná a rychlá chůze může spálit významné množství kalorií. Rychlá chůze po dobu 15-60 minut denně může přispět k úbytku tuku a zlepšení celkového metabolismu.


2. Šetrnost ke kostem a kloubům

Je dobré zvolit cvičební formu, která je šetrná ke kloubům a kostem. Chůze je náročná podle toho, jak si ji přizpůsobíš, přitom poskytuje vynikající cvičení pro celé tělo bez vysokého rizika zranění.


3. Mentální zdraví a redukce stresu

Chůze není jen pro tělo, ale také pro mysl. Pravidelná procházka venku může snížit úroveň stresu, zlepšit náladu a pomoci lépe zvládat emocionální výzvy spojené s každodenním životem.


4. Moje základní doporučení

Postupuj pomalu, ale stabilně. Začni s pohodlným tempem a postupně zvyšuj rychlost a vzdálenost, jakmile se tvoje kondice zlepší.


Najdi si společnost 🙏. Chůze s přáteli nebo rodinou může být zábavnější a motivující. Právě moje členství zde je ideální. Díky mé motivaci a motivaci ostatních členek se udržíš ve velmi důležité pravidelnosti. Budeš chodit pravidelně a dočkáš se vytouženého hubnutí.


🥾 Dopřej si správnou obuv. Investice do kvalitních a pohodlných bot na chůzi je důležitá pro pohodlí a prevenci zranění. Nekupuj boty online, ale vyraz do obchodu, kde ti odborníci na chůzi a vhodnou obuv poradí.



🎁 VIDEO DÁREK:

Mám pro tebe video dárek. Jde o 5 chyb při hubnutí i cvičení, které ženy neustále opakují. Video dáreček si zdarma vyzvedni zde. Věřím, že ti hodně pomůže a budeš se ctít lépe již za pár dní.


Pokud bys cokoliv potřebovala, tak stačí písnout :-). Pa Danča Hájková



PO HUBNUTÍ CHŮZÍ A VÝSLEDKY ŽENY ZAJÍMÁ:


PODOBNÉ ČLÁNKY:

2 632 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page