top of page

Jak zhubnout lýtka a kotníky

Ráda ti poradím, jak zhubnout v oblasti lýtek a kotníků ❤️. Nejdříve se ti ale představím, abys věděla, kdo ti vlastně radí 😇.

Jak zhubnout lýtka a kotníky
Jak zhubnout lýtka a kotníky

Jsem Danča Hájková a učím ženy hubnout ❌BEZ diety i náročného cvičení.


Snažím se ženám vysvětlit, jak zhubnout zdravě, napořád a bez jo-jo efektu.


Z velké části ženy motivuji, podporuji a pomáhám zlepšit psychiku.


Můj příběh prozrazuji tady: Danča Hájková příběh a zkusit si moje Danča členství můžeš zde.




Hubnutí lýtek a kotníků

Tyto oblasti těla mohou být náročné na formování a ztrácení tuku, ale existuje několik účinných způsobů, jak dosáhnout cíle.


1. Kardio cvičení: Kardio cvičení, jako je běh či rychlejší chůze, jízda na kole nebo plavání, může být účinné při spalování tuku po celém těle, včetně lýtek a kotníků. Důležité je udržovat pravidelný tréninkový režim, cvičit alespoň 3-4krát týdně a stačí pro začátek 10 minut v kuse.


- zkusit můžeš moje VIDEO CVIČENÍ NA HUBNUTÍ






2. Cílené cviky pro nohy: Specifické cviky zaměřené na nohy mohou pomoci posílit svaly v této oblasti a tím i jejich tvar (zhubnutí - zeštíhlení). Významně pomáhají cviky jako dřepy, výpady, výskoky nebo zdvihy na špičky. Tyto cviky můžeš provádět s váhami nebo jen s vlastní vahou těla.





3. Protahování a jóga: Protahování lýtek a kotníků je důležité pro zlepšení flexibility a může pomoci redukovat objem v této oblasti. Jógové pozice, jako je pozice psa s hlavou dolů (downward-facing dog) nebo cviky na protažení lýtek, mohou být velmi užitečné.




DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


4. Zdravá strava: Zdravá strava je klíčová nejen pro hubnutí, ale také pro celkové zdraví. Omezování příjmu rafinovaných cukrů, nasycených tuků a zvýšení konzumace zeleniny, ovoce a celých zrn může pomoci snížit hmotnost a tuk v celém těle, včetně lýtek a kotníků.




5. Pitný režim: Pití dostatečného množství vody je důležité pro správnou funkci těla a metabolismu. To může také pomoci při redukci otoků v oblasti kotníků a lýtek. Není ale třeba pít velké množství vody! Vše vysvětluji v mém videu Pitný režim a "NEsmysl", který na 99 % hledáš



6. Masáže a lymfatické drenáže: Masáže a techniky lymfatické drenáže mohou pomoci zlepšit cirkulaci krve a lymfatického systému v těchto oblastech a tím pomoci redukovat otoky a objem. Mám zkušenost, že právě přiměřený pohyb + masáže nejrychleji pomáhají zhubnout kotníky i lýtka.



7. Pravidelnost a trpělivost: Je důležité si uvědomit, že hubnutí v určité oblasti může trvat déle než v jiných částech těla. Základ je pravidelné cvičení (nemusí být náročné, ani dlouhé), správná strava, trpělivost, kvalitní spánek a práce s psychikou ❤️.




Jak zhubnout lýtka a kotníky závěr

Pamatuj, že každý člověk je jiný a reaguje na cvičení a stravu různě. Je důležité poslouchat své tělo a přizpůsobovat cvičení a stravu svým individuálním potřebám a schopnostem.


Pokud chceš mít jistotu, že vše děláš správně, tak se přidej k nám do členství zde.

Získáš snadné jídelníčky, cvičení, motivaci, moji i podporu ostatních členek.



Krom hubnutí lýtek a kotníků ženy zajímá



Ženy tento týden nejvíce čtou


DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >
1 852 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page