top of page

5 podzimních potravin, které ti pomohou zhubnout

Září a Říjen jsou obdobím, kdy se příroda začíná připravovat na chladnější měsíce. Je to také čas, kdy mnozí z nás začínají přemýšlet o tom, jak zhubnout po letních radovánkách.

5 podzimních potravin, které ti pomohou zhubnout
5 podzimních potravin, které ti pomohou zhubnout

Naštěstí nám příroda poskytuje parádní potraviny, které mohou pomoci s naším cílem.


Dnes ti představím 5 top podzimních potravin, které mohou být tvými spolehlivými 🤗 spojenci v boji s nadbytečnými kilogramy.


1. 🎃 Dýně: Podzim je obdobím, kdy dýně vidíme na každém kroku a přicházejí s nespočtem zdravých benefitů. Obsahují málo kalorií, ale jsou bohaté na vlákninu, která tě udrží sytou. Dýňová semínka jsou také výborným zdrojem bílkovin, což je skvělá kombinace pro hubnutí.


DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >

2. 🍎 Jablka: Jablka jsou klasickým podzimním ovocem, které je plné antioxidantů a vlákniny. Jedno velké jablko může zahnat hlad a udržovat tvoji energii na stabilní úrovni. Jedno jablko zakomponuj do své snídaně nebo přidej do smoothie.


3. Květák: Květák je výbornou náhradou za brambory nebo rýži. Obsahuje minimum kalorií a má vysoký obsah vlákniny. Můžeš si ho připravit jako květákovou rýži nebo dokonce jako květákový pizzový základ. Je to výborný způsob, jak snížit kalorický příjem. Mrkni na moje zdravé recept z květáku.



4. Špenát: Tyto zelené listy jsou vždy výbornou volbou, pokud chceš zhubnout. Jsou bohaté na železo a vitamíny, které podporují metabolismus. Můžeš si připravit salát se špenátem, přidat ho do smoothie nebo ho použít jako náplň do sendviče.


5. 🌰 Ořechy: Podzim je sezónou ořechů, jako jsou vlašské ořechy a lískové ořechy. Jsou plné zdravých tuků, které udržují hladinu cholesterolu v normě a zároveň zahánějí hlad. Ořechů a semínek se vůbec neboj. Pokud nepůjde o oříšky v čokoládě nebo s cukrovou krustou či nějak smažené, tak si je dopřej bez omezení.


Ani na podzim nezapomínej také na dostatečný příjem čisté vody a pravidelnou fyzickou aktivitu. S podporou matky přírody a tvým odhodláním můžeš o po létě dosáhnout zdravějšího a štíhlejšího těla. Mrkni na proměny mých členek zde a načerpej kopu motivace ❤️.



Po tomto článku ženy čtou:


DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >
1 704 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše

Dýňové noky

bottom of page