top of page

Mandlovo kokosové kuličky z jáhel

Máš chuť na něco sladkého a přitom si nechceš pokazit všechno úsilí vynaložené na hubnutí? A víš, že i takový zdravý receptík se u mě ve sbírce najde?

Mandlovo kokosové kuličky z jáhel
Mandlovo kokosové kuličky z jáhel

Jsou to mandlovo – kokosové kuličky z jáhel.


A jestli zrovna po tréninku, kde sis dala řádně do těla, k tobě míří kamarádka na kávu, potěš i jí zdravou variantou úžasného mlsání.


Den předem si ukoulej tyhle kuličky a nech jí hádat, z čeho jsou :-).


❤️ PS: Jedná se o jeden z mých top oblíbených receptů! Prostě super zdravé a moooc dobré mlsání. Určitě neváhej a jáhlové kuličky vyzkoušej :-)



Získej moje ❤️ TOP 😋 recepty na zdravé večeře ZDE > Jsou ✅ zdarma a ženy je milují 😍.


Co na tebe číhá v receptu na jáhlové kouličky s mandlemi a kokosákem?

Zdravé kuličky ti zaberou asi 55 minut tvého drahocenného času. Z uvedených dobrůtek vykoulíš cca 20 kuliček (záleží na velikosti) a z kapsy se ti rozuteče 70 kaček :-).



A co budeš potřebovat?



Pracovní postup je super snadný:

1) Nejprve spař v cedníku jáhly. Potom je vysyp do hrnce, zalij vodou tak, aby byla ještě tak 2 cm na jáhlami a nech povařit asi 20 minut.


2) Rozinky zalij vroucí vodou a nech je namočené.


3) Mezi tím si uvařené jáhly přesyp do mísy a přidej postupně ostatní ingredience – rozinky, kokos, máslo, med a kokosové mléko.


4) Vymíchej si vláčné těstíčko, které vyklop na vál, kde jej můžeš lépe „prohňoucat.“ A začni tvořit malé kuličky. Ty nakonec obal v nasekaných mandlích. A je to!




Kdy si můžeš dopřát - tyto zdravé kuličky, aby sis nepokazila hubnutí?

Jak jsem psala v úvodu – pokud jsi po pořádném cvičení, můžeš si kuličky mlsnout i u té odpolední kávičky :-). Jinak pouze ráno k snídaní a dopoledne, třeba když Tě bude honit mlsná.


Jsi u konce mého skvělého receptu na mandlovo kokosové kuličky. Když jsem byla malá a vždycky během vánoc docházelo cukroví, tak jsem si slíbila, že až budu velká, budu si cukroví dělat třeba i v létě.


Tak zrovna vosí hnízda to asi nebudou, ale takovéhle zdravé kuličky můžu klidně ukoulet kdykoli. Jen u toho nebudu zapalovat prskavku :-).



Po zdravých kuličkách z jáhel ženy čtou:



Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:



Získej moje ❤️ TOP 😋 recepty na zdravé večeře ZDE > Jsou ✅ zdarma a ženy je milují 😍.

Jsem online fitness trenérka Danča Hájková a pomáhám ženám zdravě hubnout. Veškerou moji fitness tvorbu a aktuální slevy omrkni zde.


Ahoj Danča

10 812 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page