top of page

Jak zhubnout zadek

Rady na to, jak zhubnout zadek jsem ti sepsala do jediného článku. Věřím, že ti „zadkový“ článek pomůže a ty si zhubneš a vytvaruješ zadeček, tak jak si přeješ.

Jak zhubnout zadek
Jak zhubnout zadek

Jsem fitness trenérka Danča Hájková a věřím, že ti s hubnutím zadečku pomohu.


Jelikož jsem pomohla tisíce ženám v ČR i na Slovensku, tak proč bych nepomohla tobě! :-). Dej mi prosím šanci a celý článek si pročti velmi důkladně!


ps: No a pokud to s hubnutím myslíš opravdu vážně nebo si myslíš, že už ti není pomoci, nic na tebe nefunguje nebo jsi ztratila motivaci...


Tak mrkni na fitness proměny mých členek níže. Přesně tyto ženy mi na začátku své cesty říkaly: jen to zkusím, moc tomu nedávám - jsem stará, asi to nepůjde - to nedokážu...


Tyhle ženy začínaly u tohoto článku o hubnutí zadečku – stejně jako TY! No a vidíš, jak to dopadlo. Teď máš stejnou šanci i ty :-). Jsem tu pro tebe a chci, aby ses cítila skvěle ♥.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >



V mém "zadečkovém" článku ti prozradím:

  • Jak tedy zhubnout zadek?

  • Tááákže, jak začít?

  • Jak často musíš cvičit, abys zhubla zadek?

  • Prozradím Ti TOP zadečkovou pětku

  • Jaký jídelníček je na hubnutí zadečku nejlepší?

  • Hubnutí zadečku v "kostce"

  • 🎁 DÁRKY: sleva - 400 Kč na oblíbené členství pro ženy a - 200 Kč na fitness kuchařky. Tyto slevy najdeš na konci tohoto článku 🎁.




Jak tedy zhubnout zadek?

To je snad nejčastější otázka spolu s hubnutím bříška, jakou slýchávám několikrát denně. Je mi vždycky tolik líto, když vidím, jak ten dotyčný, který se ptá, čeká na nějakou zázračnou odpověď a nejlépe snad na mávnutí kouzelného proutku nebo, nedej Bože, na spásnou tabletku, která veškeré zhubnutí vyřeší za něj!


Uf! Tak takhle to teda nejde, protože kdyby to bylo tak jednoduché, všichni na této planetě budeme štíhlí a krásní a hubnutí zadku by nebylo tak často dotazováno :-).


Dalším zklamáním, které ode mne následuje, je věta: „Abys měla krásné a vytoužené pozadí, nemůžeš hubnout jen zadek.


Musíš na sobě zapracovat komplexně, eliminovat Tvou snahu jen na tuto svalovou skupinu není až tak úplně možné.


Pokud teda nejsi pravidelným návštěvníkem fitness centra už několik měsíců a nejedná se jen o doladění Tvé postavy samozřejmě.


Může se stát, že třeba zrovna Ty patříš do skupiny lidí, které cvičení prostě nebaví a nemají k němu vztah, jsou celkem štíhlí, ale v upnutém oblečení přeci jen něco úplně neladí. Zadeček může být třeba povislý nebo naopak větší, než si přeješ a Tvá postava pak získává obraz „hruštičky“.

Pak právě od Tebe přijde otázka, co mám dělat konkrétně s touto partií, ideálně jak nejrychleji a „bezbolestně“ zhubnout zadek.




Tááákže, jak začít?

Jako vždy a všude doporučuji najít si jakýkoli sport, který Tě bude především bavit.


Lekce, které budou zaměřené na celé tělo. Protože když se chceš zbavit přebytečného tuku na zadku a bocích, musíš se hýbat „celotělně“ :-) Samotné cvičení pár dřepů denně Ti úplně tak s hubnutím zadečku nepomůže.


Já osobně bych určitě doporučila, z takových těch běžných veřejných skupinových lekcí, třeba nějaký kruháč, stepaerobic, FitBox nebo bodystyling.


S kamarádkou nebo třeba partnerem pak můžeš vyrazit třeba na squash, na který když půjdeš poprvé, tak si druhý den na zadeček jen tak nesedneš :-).


Zadek se při něm totiž zapojuje po celou dobu naplno, když rychle startuješ po míčku a zase brzdíš v různých výpadech.


Pro samotáře nebo milovníky outdoorových aktivit mám v záloze bootcamp, běh a severskou chůzi s holemi, alias Nordic walking.


Nikdy bych to neřekla, ale i já měla nejštíhlejší a nejhubenější zadeček v dobách, kdy jsem s naší boxerkou trávila denně 3 hodiny venku. Chodily jsme, běhaly, pořád jsem se k ní různě ohýbala, házela míčky apod...


Pokud máš ráda Nordic walking, rozhodně doporučuji absolvovat nějaký kurz s instruktorem, protože hůlky neslouží jako opora, ale opravdový trénink severské chůze Ti dá pekelně zabrat a obzvláště zadeček Ti bude hubnout před očima!


Je jen důležité zvládnout pořádně techniku a chůzi neflákat. Běžně se s hůlkami chodí 8-10km/hodinu, když techniku ovládneš a pěkně se u toho zapotíš!




Jak často musíš cvičit, abys zhubla zadek?

Sport máš tedy již vybraný a teď se určitě ptáš, jak často a dlouho vše cvičit, aby se vytvarovaný a hubený zadeček dostavil?


Pokud Ti jde opravdu jen o vylepšení pozadí, tak se této, jak jsem nazvala celotělní, aktivitě věnuj alespoň 2x do týdne a celou jednu hodinu či déle.


A minimálně dvakrát týdně si k tomu přidej nějaké speciální cviky přímo na tyto "zadkové" hýžďové partie :-).


Můžeš se třeba podívat na nějaká moje videjka, většinou 10-ti minutovky, které jsou přímo na tvarování a hubnutí zadečku a nožek zaměřené. Cvíčo na zadek najdeš na tomto odkazu.


Honí se Ti v hlavě, jaké jsou nejlepší konkrétní cviky na zadeček?




Prozradím Ti TOP zadečkovou pětku:

  1. Dřep

  2. Výpady vzad

  3. „Čůrací pejsek“, aneb unožování do stran

  4. Zanožování

  5. Most (vleže na zádech zvedání zadečku)


Samozřejmě že tyto cviky, aby byly účinné (jako každý jiný cvik), musíš technicky správně zvládnout. Mrkni na moje video cvičení na zadek a stehna zde. Věřím, že to podle mých videí hravě zvládneš :-).


Sleduj moje videa pozorně a soustřeď se prosím na provedení cviků. Pokud nemáš v provedení cviku jistotu, tak mi napiš na: Danca@nechcichybovat.cz nebo se staň moji členkou zde a vše společně projdeme od základů (jídelníček, cviky, motivace, psychika, zdravotní potíže a další).


Můžeš totiž dřepovat od rána do večera, ale hubnutí zadečku se nedostaví, ani ho ze cvičení nemusíš cítit. Je to proto, že Tvé svalíky prostě neposlouchají.

Natočili jsme s Lukym krátký návod, jak na dřep ve videjku zde, tak třeba podívej.


Jak už určitě víš, tak hubnutí zadečku a kdekoli jinde se neobejde bez dobré stravy. Takže i nad tímto tématem se u sebe zamysli a pokud si vůbec nevíš rady, jak se začít správně stravovat, koukni do mojí příručky „NEchci chybovat“, kterou najdeš zde… a kde jsem sepsala základní rady.


A navíc v ní objevíš popsaný můj neoblíbenější a nejefektivnější cvik na zadeček, kterým trápím všechny své cvičence. Je úplně jednoduchý, přitom tolik účinný :-)




Jaký jídelníček je na hubnutí zadečku nejlepší?

Na zhubnutí zadečku ti stačí zdravý, vyvážený jídelníček. Není třeba hledat super diety, drahé suroviny nebo prášky na hubnutí! Rozumná, vyvážená strava je ke zhubnutí zadečku úplně dostačující.


Pokud se ve stravě moc nevyznáš a chceš se vyhnout základním chybám, které většinu lidí při hubnutí brzdí, můžeš mrknout na můj jídelníček.



Nebo vyzkoušej moji kompletní péči (fitness členství pro ženy) a získej tak jistotu, že budeš dělat vše správně.


Od cvičení, jídelníčku, motivace, relaxu a dalšího. Členství a foto recenze omrkni zde.


Pokud bys v jídelníčku něčemu nerozuměla, stačí mi písnout, doladíme to :-).

Zhubnout na břiše bude s tímto zdravým jídelníčkem mnohem snazší.




Hubnutí zadečku v kostce:

  1. Zapojit komplexně celé tělo minimálně 2x týdně po dobu minimálně jedné hodiny.

  2. K tomuto tréninku doplnit posilovací cviky, které jsou zaměřené přímo na hýžďové svaly, a cvičit je dvakrát týdně minimálně 10 minut (takže už to znamená 4x týdně cvičit a je úplně jedno v jakou denní hodinu!).

  3. Zamyslet se nad jídelníčkem, jestli je ten stávající optimální. Pokud není, tak samotný jídelníček najdeš zde nebo vyzkoušej moji kompletní péči zde.


Přeji Ti hodně štěstí, výdrže a úspěchů na Tvé cestě za krásnějším a hubenějším zadečkem. Jsi na konci článečku na téma, jak zhubnout zadek! Teď jen moje rady převést do praxe! :-) Věřím, že se ti to povede. Hezkému zadečku -ZDAR- :-). Ahojky Danča.




Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:



Po článku o hubnutí zadečku ženy čtou:




5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >
68 157 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page