top of page

Jak zhubnout na břiše

Jak zhubnout na břiše, jaké cviky mi k tomu pomohou, jaké cvičení na břicho je nejlepší a stále se opakující stejné dotazy, které dostávám od svých klientek a členek.

Jak zhubnout na břiše
Jak zhubnout na břiše

Jsem fitness trenérka Danča Hájková a věřím, že ti s hubnutím bříška pomohu 😊.


Jelikož jsem pomohla tisíci ženám v ČR i na Slovensku, tak proč bych nepomohla tobě! ♥️. Dej mi prosím šanci a celý článek si pročti velmi důkladně!


ps: No a pokud to s hubnutím myslíš opravdu vážně nebo si myslíš, že už ti není pomoci, nic na tebe nefunguje nebo jsi ztratila motivaci...


Tak mrkni na fitness proměny mých členek níže. Přesně tyto ženy mi na začátku své cesty říkaly: jen to zkusím, moc tomu nedávám - jsem stará, asi to nepůjde - to nedokážu...


Tyhle ženy začínaly u tohoto článku o hubnutí bříška – stejně jako TY! No a vidíš, jak to dopadlo. Teď máš stejnou šanci i ty 🤩. Jsem tu pro tebe a chci, aby ses cítila skvěle ♥️.



5 chyb při 😵🤕🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >

Co se v článku "Jak zhubnout na břiše" dozvíš?

  • Proč je cvičení břicha až na posledním místě?

  • Pokud chceš zhubnout na břiše, musíš dodržet 3 základní pravidla!

  • Jaký jídelníček je vhodný na hubnutí břicha?

  • Jaké cvičení je vhodné na hubnutí břicha?

  • Jak zhubnout na břiše v kostce

  • 🎁 DÁRKY: sleva 400 Kč na oblíbené členství pro ženy a 200 Kč na fitness kuchařky. Tyto slevy najdeš na konci tohoto článku

  • 🎥 Video vysvětlení - správné hubnutí břicha



Proč je cvičení břicha až na posledním místě?

Každý člověk má relativně dobře vyvinuté břišní svaly. Jinak to ani z fyziologického hlediska není možné! Tělo by ti totiž jinak nefungovalo správně...


Jen máš tyto hezké svaly schované pod vrstvou tuku, kterou musíš spálit. Teprve pak se ti bříško zmenší, ukážou se svaly a tvůj pupík bude vypadat hezky :-).


Ještě jednou a jasněji :-). Ty máš svaly na břiše, ale jsou schované pod tukem! Musíš tedy tuk spálit a to cvičením jen břišních svalů opravdu nedokážeš! Tuku se musíš zbavit komplexně z celého těla, protože tuk z bříška jde na řadu jako poslední :-(.


Pokud si myslíš, že cvičením břicha ti zmizí tuk na břiše, cvičením rukou ti zmizí tuk na rukách, cvičením stehen ti zmizí jen tuk na stehnech, tak si to myslíš velmi špatně!


Uvedu ti přirovnání: Máš kýbl vody a hrníčkem trošku odebereš. Zůstane ti po odebraném množství díra na hladině nebo se hladina vyrovná? Vyrovná, to je jasné :)


A to samé je se cvičením a hubnutím na břiše. Když máš tělo zavalené tukem, tak pouhým cvičením břišních svalů hezkého břicha nedosáhneš.


Vody z kýblu (tuk v těle) musíš vylít (spálit) co nejvíce a tím se ukáže hezké břicho, zhubneš tedy na břiše.




Pokud chceš zhubnout na břiše, musíš dodržet 3 základní pravidla!

Posilováním samotného břišního svalstva se tuková vrstva moc neztenčí. Cvičení samotných břišních svalů ke zhubnutí na břiše nepovede!


Čím víc svalů se zapojí do činnosti, tím vyšší bude spotřeba energie a ty tím více spálíš tuk, díky čemuž zhubneš i na břiše.


Břišní svaly ovšem představují v porovnání s celým tělem pouze malou skupinu, která sotva dokáže zvýšit spotřebu energie a likvidaci tukových zásob.


Proto cesta ke zhubnutí na břiše vede přes 3 základní pravidla: vytrvalostní cvičení na spalování tuků (musíš makat a potit se, válení na zemi ti břicho nezhubne), zdravý jídelníček a posilování břišních svalů.




Jaký jídelníček je vhodný na zhubnutí břicha?

Na zhubnutí břicha ti stačí zdravý, vyvážený jídelníček. Není třeba hledat nic extra! Rozumná, vyvážená strava je ke zhubnutí břicha úplně dostačující.


Pokud se ve stravě moc nevyznáš a chceš se vyhnout základním chybám, které většinu lidí při hubnutí brzdí, můžeš mrknout na moje fit členství pro ženy zde.


Získáš tak oblíbené jídelníčky z běžných surovin, moje konzultace, cvičení na doma, motivaci a plno dalších výhod...


❤️ Vyzkoušej si moji kompletní péči (fitness členství pro ženy zde) a získej tak jistotu, že budeš dělat vše správně.


Od cvičení, jídelníčku, motivace, relaxu a dalšího. Členství a foto recenze omrkni zde. Platba je na zkoušku s garancí vrácení platby, takže nic neriskuješ ✅.


Pokud bys v jídelníčku nebo cvičení něčemu nerozuměla, stačí mi písnout, doladíme to :-).

Zhubnout na břiše bude s tímto zdravým jídelníčkem mnohem snazší a hlavně rychlejší.




Jaké cvičení je vhodné na hubnutí břicha?

Už moc dobře víš, jak zhubnout na břiše! :-).


Přestaň tedy od rána do večera cvičit samotné břicho a zaměř se na jídelníček a komplexní spalování tuků, jinak se nehneš z místa!


Při cvičení se snaž zapojit celé tělo, jinak se zmenšení bříška nedočkáš. Moje cvičební plány ve členství, ti vše usnadní 😉. Získáš totiž jistotu, že se nedřeš zbytečně.


❤️ Pokud hledáš kompletní péči a myslíš si, že bys hubnutí sama nezvládla, tak můžeš zkusit velmi oblíbené členství.


Foto recenze a všechny výhody členství omrkni zde. Věřím, že budeš stejně šťastná jako moje spokojený členky a zažiješ vytoužené hubnutí.




Jak zhubnout na břiše v kostce:

  1. Musíš pálit tuk komplexně! Vytrvalostní cvičení, makačka a pocení!

  2. Zdravý, vyvážený jídelníček.

  3. V rozumné míře posilovat břišní svaly.

  4. Nezapomeň! Ty máš hezké břicho, jen je schované pod tukem, který musíš spálit.

  5. Musíš být v psychické pohodě! Přehnaná snaha, sledování se v zrcadle a na váze strašně moc škodí!

  6. Chceš s hubnutím břicha pomoci? Ukořisti poslední místo v mém členství a zažij vytoužené hubnutí. Platbu na zkoušku, slevu 400 Kč a foto recenze omrkni zde.



🎥 Video vysvětlení - správné hubnutí břicha:





Ženy DNES nejvíce kupují:


Po článku o hubnutí břicha ženy čtou:



5 chyb při 😵🤕🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >

1 139 018 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page