top of page

Tuhle chybu při hubnutí děláš na 100 % i ty

Tak tuhle chybu dělala každá žena, která mi "prošla rukama". A přitom jde vlastně o mučení sama sebe, které není vůbec nutné.

Tuhle chybu děláš na 100% i ty
Tuhle chybu děláš na 100% i ty

Stačilo by tak málo a tvé hubnutí by bylo snadné, veselé a celé úplně v pohodě. Ale néééé....


Prostě si to budeš a budeš neustále stěžovat. Rozumím, že to není snadné, ale tuhle chybu musíš ihned odstranit, jinak to nedopadne dobře.


Říkám ti dost! Čti prosím pozorně, protože chci, aby sis hubnutí a zdravý životní styl užila a nebyla to pro tebe muka.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >


Důležité body článku:

  • Tuhle chybu děláš na 100 % i ty.

  • Jaké je tedy řešení?

  • Tohle se ti nebude líbit, ale nebudu ti mazat med kolem pusy :-)

  • Chci, abys to zvládla. Dám ti 30 dní na zkoušku.




Tuhle chybu děláš na 100 % i ty

Teď ti konečně prozradím, jakou chybu myslím a kterou určitě děláš i ty!

Jde o to, že chceš všechno hned a hlavně chceš všechno dělat HNED a na 100% správně.


Já to chápu, ale touhle cestou to prostě nepůjde! Jen docílíš toho, že vlastně nevíš vůbec nic. Nevíš, co je správně. Připadá Ti, že je toho moc, že to nezvládneš a šup se uklidnit do lednice pořádnou baštou, kterou je třeba zajíst čokoládou...


NEMŮŽEŠ změnit svoje zvyky a návyky IHNED nebo během pár dní.


Začít cvičit, jíst úplně jinak, relaxovat, jinak nakupovat, užívat doplňky stravy a tohle vše ještě dělat na 100 % správně.


To je přeci úplný nesmysl :-(.


Rozumím, že chceš konečně začít a rychle zhubnout. Prostě ses konečně rozhodla a chceš se na to vrhnout.


Tak prosím přibrzdi, jinak se z toho zblázníš a sama sebe za pár dní od hubnutí odradíš.


Na tak velkou změnu, kterou třeba vidíš v televizi, je třeba celý tým lidí. Jeden hlídá cvičení, další jídelníček, další motivaci, další celkové zdraví, další zdravotní cvičení atd... Při takové péči lze tak velkou a rychlou změnu ustát. Ty jsi ale nejspíš na vše sama, a ještě se musíš starat o rodinu, chodit do práce a mnoho dalšího...




Jaké je tedy řešení?

Je to strašně snadné :-). Musíš dělat "dětské krůčky". To znamená, že budeš dělat postupně menší změny. Prostě né vše naráz, ale hezky pomalu a postupně!


Příklad správné - postupné změny: první týden přejdi na zdravé snídaně, další týden přidej pohyb a zaměř se na svačiny, obědy.


Další týden vylaď snídaně a zaměř se na zdravé večeře.


Další týden si zkus najít skupinové cvičení nebo mrkni na moje členství zde. Další týden si něco přečti o spalovačích tuků a zařaď je do svého dne.


Jde o vzorový příklad, který nemusíš splnit, ale chci ti touto ukázkou naznačit, že není kam spěchat. Prostě si dělej postupné změny, abys je zvládla vstřebat a v pohodě dodržet.


Hubnutí funguje i tak, takže se nemusíš bát! Mnohdy je tato "pomalejší" cesta mnohem lepší, protože tě snaha o zhubnutí "nesemele" a hubnutí konečně dotáhneš do konce :-).




Tohle se ti nebude líbit, ale nebudu ti mazat med kolem pusy :-)

Když jsi mohla několik let přibírat, baštit nezdravě a pohyb sledovat maximálně z gauče, tak se musíš smířit s tím, že cestu k hubnutí trošičku natáhneme :-).


Pokud jsi tedy třeba 8 let přibírala, tak se musíš smířit s tím, že jeden měsíc pojede tvoje hubnutí o dost pomaleji a změny nenastanou ihned, ale postupně. Je to ale naprosto v pořádku!


Když jsi mohla 8 let jíst úplně špatně, tak je vedle toho jeden měsíc úplně prd :-). Víš, co tím chci říct? Rozumíme si?


Několikaleté špatné stravovací návyky a nepohyb prostě nezachráníš tím, že začneš okamžitou změnou ze dne na den a na 100% správně.


Větší chybou je, že jsi to nechala zajít tak daleko... Ale co se stalo, to se stalo a teď máš šanci vše změnit. Minulost hoď za hlavu.


Začni prosím postupně a pomalu! Dělej "dětské krůčky" a uvidíš, že to půjde v klidu a pohodě. Buď trpělivá a nikam se nehrň :-).




Chci, abys to zvládla. Dám ti 30 dní na zkoušku

O mém fit členství pro ženy jsi asi už slyšela. Jde o kompletní péči pro ženy (jídelníčky, motivace, cvičení, zdravotní cvičení, poradna, dárky, slevy a plno dalšího...)


Krom slevy (400 Kč) pro tebe ještě mám speciální akci. Platba je na zkoušku a máš celých 30 dní si členství vyzkoušet. Pokud bys uznala, že ti členství nepřinese užitek, tak ti celou platbu vrátím zpět. Objednávkou na zkoušku se ničemu nezavazuješ!


Nic tedy neriskuješ a můžeš si tak bez rizika vyzkoušet oblíbené členství pro českou i slovenskou republiku. Všechny výhody fit členství najdeš zde.


POZOR: Naposledy navyšuji kapacitu členství. Po naplnění není možné členství získat. Díky velké oblíbenosti je od roku 2016 problém členství zakoupit. Počet míst jsem omezila, abych si zachovala individuální přístup. Využij dnešní akce




Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:




Po tomto článku o hubnutí ženy čtou:




Jsem online fitnees trenérka Danča Hájková a pomáhám ženám zdravě zhubnout a cítit se super ❤️. Ještě se důvěrně neznáme? Mrkni na můj osobní příběh zde.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >


Ahoooj Danča 🙋‍♀️

30 543 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page