top of page

NEhubneš, protože špatně chápeš 7 pravidel hubnutí

V článcích i videích neustále vysvětluji nějaká pravidla zdravého hubnutí.

7 chyb při hubnutí
7 chyb při hubnutí

Často jsou ale špatně pochopena nebo dokonce brána jako dogma a přes to vlak prostě nejede.


Ono to lze pár dní vydržet, ale rozhodně né dlouhodobě, což je špatná cesta, protože zdravé hubnutí je o dlouhodobé změně...


Níže najdeš 7 pravidel, která nejspíš špatně chápeš nebo jde spíše o 7 nejčastějších chyb při hubnutí. V posledním bodě (3 drobnosti) ti také prozradím, proč mě můžeš načapat v cukrárně 😅.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >


Vše na 100 %

Snažíš se vše změnit a dělat na 100% správně. Nelze ze dne na den překopat jídelníček a zařadit nový pohyb. Jen ti z toho hrábne nebo to vydržíš týden a pak se vrátíš do starých kolejí. Zde platí dětské krůčky. Přidej jen pohyb a jídelníček řeš za měsíc. Můžeš změnit snídaně a zbytek za měsíc. Dělej změny, které zvládneš držet dlouhodobě a zároveň tě moc neprudí 😉.




Fit potraviny

Fit, light a super zdravé. Nenech se napálit reklamou nebo obalem. Krabice fit light super banánové musli za strašnou cenu s obrázkem fitnessky 😃 Nic zdravějšího již nemůže být. A co si koupit vločky a banán. Snaž se baštit základní potraviny a né fit tyčinky, nápoje nebo jogurty složené z desítek přísad.




Přehnaný cíl

Zhubnout za měsíc 20 kg a k tomu začít 3x týdně běhat. Pokud se bude termín blížit a ty uvidíš, že výsledky nejsou ideální, tak se ti všechny plány budou hroutit a na vše hodíš bobek. Co si dát za cíl 2 kg za měsíc a když se mi povede 1x týdně vyběhnout, tak si to zapíši a pochválím se.




3 "drobnosti"

To nejdůležitější (psychika, spánek a pohyb).

Pokud není psychika ideální, tak krom stravy a cvičení musíš řešit svoji psychiku. Tělo je chytré a před negativem si vytváří “tukový štít”, který ho brání.


Proto mám nejvíce klientek sestřiček, které se starají o druhé a jsou vystaveny starostem druhých. Já sama mám za sebou několik terapií a není ostuda se o tom bavit nebo docházet k odborníkovi. Mrkni na můj článek zde: Hubnutí, zdraví a psycho orientační rozcestník


Musíš spát cca 8 hodin denně. Bez kvalitního spánku nezhubneš. Asi ti přijde, že tolik spánku nepotřebuješ, ale tělo ti to časem nehezky vrátí. Mrkni na moje video o mých bylinkách na hubnutí zde.


Bez pohybu zdravě nezhubneš, jen změna stravy ti nepomůže. Pohybem vytváříš svaly, které pálí tuk. Při pohybu se v těle vyplavují endorfiny (hormony štěstí), tělo zpevňuješ a formuješ. Tělo je k pohybu prostě stvořené a navíc pohybem lze kompenzovat mlsání. Proto mě také můžeš načapat v cukrárně s pořádným větrníkem. V ten den jsem ale ráno byla běhat 8 km, mám přes 18 000 kroků a odpoledne mě čeká procházka s hafanama.


Podívej se do naší motivační skupiny zde, abys viděla, jaký zázraky pohyb dokáže. A je jedno, jestli je ti 22 nebo 84 let ❤️.



Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:




Po tomto článku ženy čtou:



🤗 sdílej - lajkuj - odebírej


Budu moc ráda, když provedeš nějakou akci. Je to pro mě znamení, že má moje tvorba a snaha smysl. Moc ti za to děkuji a vážím si tvé akce. Vše je samozřejmě ZDARMA ✅.


19 917 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page