top of page

Jak se 👟 NAKOPNOUT cokoliv dělat? Motivační video

Video pro ❤️ ženy, které potřebují nakopnout ke cvičení nebo cokoli dělat. Dnes to spolu konečně rozlouskneme!🤔


Jak se dokopat něco dělat, když se mi strááášně nechce...toť další z otázek, které řeším snad pořád jak v emailech nebo v mé motivační skupině ZDE a navíc jsem to sama prožila.


Energie došla a jednoduše prostě nebyla😔. Myslím, že si to zažije snad každá z nás a já Ti ve videu dám 2 pohledy na věc a třetí "nouzovku".


Vzhledem k tomu, že už jsem dokázala mnohdy nemožné, jak mi také píšete 😍, že se zvedly z gauče úplné lenochodky s nechutí k jakémukoli pohybu, 70ti leté babičky od čtyř vnoučat, které trápila spousta zdravotních neduh, tak věřím, že to dokážeš i Ty!!!


A nejde vůbec o mé členství na DancaVideo.cz 😜 Jde o celkovou změnu v životě, kterou bys třeba ráda udělala a nejde to. Nečekej ode mne kouzelné 💊 pilulky, ani mazání medu kolem pusy, ale zato upřímnost a vlastní zkušenost.





Moje členka Janička 61 let ❤️

Členka Janička Poláková z Ústí 61 let to dokázala. Brala mě jako poslední šanci a za několik měsíců mi přišla tato fotka. Prostě stačí začít, chtít a nevzdat to... Přidej se také zde: Danča členství pro ženy. Získáš tak úplně stejnou příležitost jako Janička.



Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:


Ženy po motivačním videu čtou:


5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >
5 938 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page