top of page

Hrušky a hubnutí: Sladký způsob, jak ztratit několik kilogramů

Hrušky jsou jednou z dalších výborných potravin při hubnutí či zdravém jídelníčku.

Hrušky a hubnutí Danča Hájková
Hrušky a hubnutí - Danča Hájková

Toto sladké ovoce je plné vlákniny, což podporuje dlouhodobý pocit sytosti a pomáhá regulovat 💩 trávení.


Hrušky jsou také nízkokalorické, takže jich můžeš jíst více a cítit se sytá, aniž bys přibrala.


Kromě toho hrušky obsahují vysoké množství vody, což z nich dělá zdravé a 💦 hydratační občerstvení.


PS: na konci hruškového článku máš odkaz na vytoužený rozcestník, o který si psala spousta žen. Teď tam nechoď, nejdříve si článek přečti 🤓.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >

Hrušky jsou také bohaté na vitaminy a antioxidanty, které pomáhají udržovat tvé tělo zdravé během hubnutí. Obsahují vitamíny C a K, stejně jako některé důležité minerály, jako je draslík a měď. Vitamin C je silný antioxidant, který chrání tělo před škodlivými volnými radikály, zatímco vitamín K je nezbytný pro zdravou krev a kosti. Úplně super ovoce, že?


Hrušky jsou také zdrojem přírodního cukru, který ti poskytuje energii potřebnou pro domácí cvičení a jiné fyzické aktivity. Máš málo energie? Dej si 🍐hrůšu 😃.


V kontrastu s umělými sladidly nebo přidanými cukry, přírodní cukry z ovoce jsou mnohem zdravější a lépe se vstřebávají do těla. Ale to snad již víš :-). Další důležité základy vysvětluji v mojí knize zde: Kniha NEchci chybovat - to nejlepší od osobních trenérů.



Zajímavosti o hruškách:


1. Hrušeň (ten strom) může dosáhnout výšky až 20 metrů a může žít až 200 let. Některé odrůdy hrušek jsou známy tím, že jsou jedny z nejstarších plodů na světě.


2. Hrušky byly pěstovány již 3 000 let před naším letopočtem v oblasti mezi Kaspickým a Středozemním mořem. Byly široce pěstovány v Římě a Řecku, které je také propagovaly v dalších částech Evropy.


3. Existuje více než 3 000 odrůd hrušek, které se liší barvou, velikostí, chutí a texturou. Různé odrůdy se sklízejí v různých ročních obdobích, takže hrušky můžete jíst po celý rok.


4. Hrušky jsou dostupná superpotravina. Hrušky jsou tak všestranné a zdravé, že by měly být součástí každého hubnoucího jídelníčku. Můžeš je jíst samotné jako zdravé občerstvení na cesty, přidat je do salátů pro sladký "šmrnc", nebo je použít v receptech na dezerty pro zdravější alternativu. Jo a hodí se také do Smoothie. Můžeš zkusit podzimní hruškové Smoothie na podporu hubnutí. Jde také o super mlsku do práce, auta, na cesty či výlety.



Co ženy dnes nejčastěji čtou?



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >


Pokud hledáš ten vytoužený rozcestník... Tak ano, jsi na konci článku a rozcestník můžeš vyzkoušet tady. Pa Danča Hájková.

1 222 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page