top of page

5 věcí, kvůli kterým v létě na 100% přibereš

1) 🔥 Grilovačky a oslavy

2) Horko a zase ☀️ horko, anebo prší

3) Ovoce ve dne, v noci

4) Žízeň je veliká, život mi utíká…

5) Koupáky plné hříchů 😱


+ Běhací 🎁 DÁREČEK pro tebe ❤️, který najdeš níže pod článkem.


1) Grilovačky a oslavy

Ano, je to tak. Jednou z věcí, kvůli které se většina lidiček těší na léto, je pohodičkové posezení u grilu, který je plný voňavých dobrot. Stačí se jít projít třeba jen naší ulicí a každý den se mi alespoň u jednoho z domečků sbíhají sliny.


Což o to, pokud se griluje libové masíčko a zelenina a ke všemu se zakusuje zase jen zelenina a minimum pečiva, tak proč ne :-). No jóó, ale to je slaninka sem a zákuseček tam a co by to bylo za párty, kdyby se neotevřela alespoň lahvinka vína nebo nepadlo pár piv.

A o tom to právě je. Alkohol je při zdravém hubnutí nepřítel číslo jedna. Nezdravá bašta je na místě druhém a také musím podotknout, že takové posezení do 4 do rána pak nemá zrovna dobrý vliv na Tvou aktivitu v dalším dni, kdy se pak místo sportu celý den proválíš…

2) Horko a zase horko, anebo prší

Celou zimu si říkáš, jak určitě začneš běhat hnedka, jak se oteplí. Těšíš se na brusle a na spoustu venkovních aktivit a jak se konečně začneš zase hýbat a kila půjdou dolů sama. No jo, ale to by nesmělo být 30°C ve stínu, že?!


Každým rokem je stále tepleji a pařáky jsou čím dál záludnější. Uf! No a kdo by se v tom hicu přeci hýbal! Radši se vyvrhneš někde u bazénu a třeba si móóóžná zaplaveš.

A co by čert nechtěl, ono po těch dusnech přijde pršení a bouřky. A co teď? Zas je den v háji, tak snad už zítra bude lépe. A tak to jde den po dni, týden po týdnu…


3) Ovoce ve dne, v noci

Na zahrádce nevíš, kam dřív skočit a úroda se na Tebe usmívá a volá: „Zblajzni mne! Jsem tu konečně pro Tebe.“ A když ne na zahrádce, tak na každém trhu ano a různě u silnic také, že?!

A to je pak jídelníček po celý den sice na strašně zdravé bázi, ale cukr obsažený v ovoci se Ti postupně a nenápadně mění v tukové polštáře. Nemluvě o nedostatku bílkovin po té, co za celý den sníš jenom 5ti kilového melouna, maximálně nějaký obložený toast a k večeři várku meruněk.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >


4) Žízeň je veliká, život mi utíká…

Ať už sportuješ nebo ne, v tom hicu máš pořád žízeň. Taky se možná (jako já) pěkně potíš a energie Ti s každým pohybem navíc odchází z celého těla.


Tý jo, musíš si dát dobře vychlazený džusík, to Tě postaví na nohy. A na tom výletě na kole je přeci nejlepší ta malinovka nebo pořádný hlt ovocného piva, že?! Ajaj! A jsme zase u toho cukru, kterým se v klasicky letních nápojích nešetří :-(.

Výborně vychlazený ledový čaj, který na Tebe zírá z reklamy, opravdu není nic dobrého, tedy pokud ses nerozhodla rozloučit se svou vysněnou postavou…

5) Koupáky plné hříchů

Pokud patříš mezi Ty, kteří se nemohou nabažit letního koupaliště, kde si třeba i trošku v těch davech zaplaveš, tak Tě rozhodně nemine návštěva místního stánku, že?!

A co by sis tam tak dala dobrého, copak…?

Hm, třeba hamburgera a hranolky. A jako vyrovnávačku si zvolíš zmrzku. Za hodinu Tě honí mlsná z toho nic nedělání… No chtělo by to ledovou kávu se šlehačkou a nějakým supr sladkým ochucovadlem. No a tak si to pak večer při odchodu shrň. Myslím, že není potřeba se více rozepisovat.

Copak asi bude ten den větší? Příjem nebo výdej? 😃

+ Běhací DÁREČEK pro tebe :-)

Dáreček ZDARMA si můžeš DNES vyzvednout ZDE >

Dej mi pak vědět, jak se ti dáreček líbil :-)

Ahojky Danča.



Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:



Po článku o letním přibíraní ženy čtou:




❤️ Sdílej - lajkuj - odebírej

Budu moc ráda, když provedeš nějakou akci. Je to pro mě znamení, že má moje tvorba a snaha smysl. Moc ti za to děkuji a vážím si tvé akce. Vše je samozřejmě ZDARMA ✅.


Danča Hájková - fitness trenérka ❤️.

Štítky:

3 430 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page