top of page

7 kroků, které pomohly babičce 63 let zhubnout 105 kg

Když jsem na článek o Dian Naylor narazila, tak bych nikdy 😱 NEvěřila, že budu s jejím postojem a názory na hubnutí souhlasit.

Babička zhubla 105 kg a teď pomáhá ostatním
Babička zhubla 105 kg a teď pomáhá ostatním

Často jde totiž o extrémní a náročné diety, které sice fungují, ale je třeba neustálý lékařský dozor a i tak nejde o nic zdravého.


Tyto proměny nemám ráda a byla jsem přesvědčena, že je to stejný případ.


Jsem moc ráda, že jsem se spletla a se vším s Naylor souhlasím. Pokud níže uvedené body dodržíš a odhalíš jejich pravou podstatu, tak máš vyhráno a i ty můžeš zhubnout vytoužená kila.


🎁 MOTIVAČNÍ DÁREK: níže pod článkem najdeš moje MOTIVAČNÍ VIDEO: Jak se 👟 NAKOPNOUT cokoliv dělat...



Hlavní příběh:

Před čtyřmi lety Diane Naylor, nyní 63 let, odešla do důchodu, přestěhovala se z Fresna do Oakhurstu v Kalifornii a byla nadšená ze všech nových aktivit, které jí její nová poloha nabízí: turistické stezky, cyklistické stezky v Yosemite a skvělé klima na venkově.


Byl tu jen jeden problém: Vážila více než 181 kg.


„Cítila jsem se mizerně a depresivně kvůli mé váze,“ vysvětluje Naylor". Nebyla jsem vůbec aktivní a nemohla jsem dělat vše, co jsem chtěla."


Naylor se snažila zhubnout několikrát předtím, ale vždy to vzdala a dietu ukončila. Cítila se beznadějná, dokud ji epizoda televizního pořadu „Castle“ inspirovala k dalšímu pokusu.


„Jeden z lékařů říkal hlavní účastnici v pořadu, že by měla následovat svoje sny,“ řekla Naylor.


"Ukázal na ležící mrtvoly a řekl:" Všichni tito lidé měli sny, ale jejich čas vypršel, takže to také nedovolte." "Bylo to, jako by oheň pohasl, protože jsem také měla spoustu snů a chtěla jsem je splnit. “


Následující den Naylor zahájila své hubnutí a vrátila se zpět. Zde líčí kroky, které podnikla, aby ztratila 105 kg, a nabízí rady lidem v podobných situacích:



Šťastný výraz hovoří za vše
Šťastný výraz hovoří za vše

1. Začni prostě TEĎ

„Neodkládej to,“ varuje Naylor. „Nikdo nezůstane mladý, a čím jsi mladší, tím snazší to je.


Začala jsem v 59 letech, což dokazuje, že to může udělat kdokoli. Proč začínat v pondělí nebo za měsíc? Začni prostě dnes!“




2. Dělej malé změny ve svém životním stylu

Naylor začala chodit po příjezdové cestě. Na začátku byla výzva jít do poštovní schránky. I když se cítila strašně unavená, jako by měla upadnout, nevzdala to. Jakmile ztratila 9 kilo (díky chůzi a novému stravovacímu plánu), začala jezdit na rotopedu a delší procházky po okolí.


Dnes se vydá na pěší stezky přes 6 km a s vnučkou jezdí na kole přes 15 km. Nepřestává se pohybovat, dokud nedosáhne 10 000 kroků denně. Naylor zdůraznila, že je to všechno o malých krůčcích a zvyšování postupné zátěži.


Můj dodatek: Vidíš! Říkám to pořád, že je 10 tis kroků základ + musíš přidat nějaký pohyb, abys hubnutí "nastartovala".



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >


3. Najdi si podporu a motivaci

Naylor se připojila ke klubu Takeing Off Pounds Sensably. Klub poskytuje poradenství a stálou podporu s motivací. Naylor se účastní schůzek každé pondělí a při prvním zahájení přijímala hovory, e-maily a povzbuzující dopisy od ostatních členů.

Vnučka a jízda na kole ji moc baví
Vnučka a jízda na kole ji moc baví

"Pondělní schůzky mi pomáhají udržet se o víkendech pod kontrolou, když budu s největší pravděpodobností podvádět," řekla Naylor. Najdi lidi s podobným smýšlením, kteří ti budou rozumět a podpoří tě.


Můj dodatek: Přesně takto funguje moje fit členství pro ženy zde.


Krom mojí kompletní péče (video cvičení na hubnutí i tvarování postavy, jídelníčky, motivace, online i SMS poradna, zdravotní cvičení, různé výzvy a další bonusové výhody a dárečky), získáš i přístup do Facebook tajné skupiny, která slouží jen pro moje členky jako zdroj motivace, podpory a pochopení.





4. Vyzkoušej nová jídla

Naučila jsem se, jak jíst ryby a objevila zdravé varianty jídel, které mi moc chutnají a jsou snadné na přípravu.


Můj dodatek: Ženy, které mají největší obavy ze členství a jídelníčku mi píší, že jim konečně chutná a jídelníček si moc užívají. Přitom jde o běžné potraviny - jen jsou dobře poskládané.




5. nezkoušej žádné diety ani výstřední styly stravování

Dietami jsem ztratila několik let života a vždy nastal jojo efekt. Dieta skončila, já se vrátila ke svému stylu a ani nevím, co jsem myslela, že se stane… Všem ženám říkám: dieta je nesmyl, který ti nevydrží a zase z tebe bude hroch :-).


Můj dodatek: Přesně tak! Dieta je blbost! Ty si musíš najít styl života, který ti bude sedět, nebude ti vadit jej "dodržet" a vše ti půjde přirozeně a nenásilně. No a to diety nejsou!!! Přesně tuto pohodu učím moje členky ❤️ a proto se jim hubnutí daří v pohodě a vesele 😍.




6. nevzdávat se a nechtít zhubnout přesné číslo za určitou dobu

Každé tělo je jiné a každá žena hubne jinak rychle. Pokud budou dvě různé ženy držet stejný jídelníček a budou provádět stejné cvičení, tak jedna může zhubnout 10 kg a druhá 2 kg.

Užívej si život - dokud můžeš
Užívej si život - dokud můžeš

Vše ovlivňuje psychika a celkové „naladění“ člověka…


Chyba je také určit si, že za měsíc chci zhubnout třeba 8 kilo… Pokud to nenastane, tak přijde zlost, nenávist a ztráta sebevědomí i snahy… No a hubnutí je často konec.


Často hubnutí nastane po 30 a více dnech (stejně jako v mém případě).


Děje se tak hlavně u věčných dietářek, protože je jejich tělo „poničeno“ a zpomaleno od diet a jojo efektu.


Můj dodatek: A zase přesně tak ❤️. Ideálně žádné vážení na váze, ale musíš se měřit! Video vysvětlení najdeš zde. Užívej si, že se můžeš hýbat (někdo takové štěstí nemá), že můžeš jíst kvalitní potraviny a přestaň si stěžovat :-). Užívej si změnu životního stylu a hlavně to, ŽE TY MŮŽEŠ ❤️. Pokud to pochopíš, tak ti bude odměnou i zdravé hubnutí.




7. ženy, klidně mlsejte

Dian si nedokáže odepřít zmrzlinu ani popcorn. To ale vůbec nevadí :-). Dian zjistila, že pokud zůstane v pohybu a drží rozumný jídelníček, tak ji ani občasné mlsání váhu nepokazí.


Je pro mě lepší zbaštit zmrzku a užít si ji a další den vyrazit na delší procházku než si sladké odpírat, myslet na to, být na sebe naštvaná – proč ty chutě mám a pak to všechno ve finále stejně klidně zhltnout…


Ženy mlsejte, užijte si to, mějte se rády, ale myslete na to, že je potřeba odměnu vycvičit.


Můj dodatek: Ta babička by mohla dělat trenérku i psychologa v jednom :-). Zase musím souhlasit ✅. Pravidelně se hýbej, dodrž rozumný jídelníček a pak si můžeš dopřát svoje oblíbené mlsky v rozumné míře. Může se klidně stát, že na sebe narazíme v cukrošse a já budu dojídat můj oblíbený super velký větrník se šlehačkou ❤️.



8. Dodatek na častý dotaz ohledně kůže....

Zde již byla třeba operace. V dnešní době jde o "běžný zákrok", kde se přebytečná kůže chirurgicky odstraní. U každé ženy je to ale velmi individuální a je třeba konzultace s odborníkem. U někoho se kůže může časem vrátit a u další ženy nikoliv...


Každé velké břicho nutně NEzpůsobí po zhubnutí vytahanou kůži!!! Těhotné ženě se kůže také vrátí a to je namáhána mnohem více během krátkého času. Záleží, o jak velkou obezitu jde, jak rychlé hubnutí bylo, jak moc tělo dostávalo "zabrat" v minulosti, atd....




⭐️ Po tomto článku ženy čtou:




🔥 Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:




Sdílej - lajkuj - odebírej ❤️

Budu moc ráda, když provedeš nějakou akci. Je to pro mě znamení, že má moje tvorba a snaha smysl. Moc ti za to děkuji a vážím si toho. Vše je samozřejmě ZDARMA ✅.





🎁 MOTIVAČNÍ video DÁREK: Jak se 👟 NAKOPNOUT cokoliv dělat...



64 754 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page