top of page

Prášky na hubnutí


Prášky na hubnutí a Danča Hájková.

Opravdu nejraději mám dotazy typu: „A po tom granátu se hubne?“, nebo: „Když budu pít ten protein, tak budu hubnout?“.

A to nemluvím o dotazech na super prášky na hubnutí typu xls medical nebo jak se to vlastně jmenuje a jiné podobné sajrajty (promiňte mi ten výraz, ale jinak to nejde) z reklam a lékáren, které rádoby blokují chutě k jídlu a podobně.

Takovéto dotazy mi chodí dnes a denně a já na ně mám jedinou odpověď: „Zázračný prášek na hubnutí neexistuje!!!“.

Co se v článku „Prášky na hubnutí“ dozvíš:

  • Kdyby to tak bylo, tak jsou hubení všichni

  • Bez pohybu a zdravé stravy to prostě nejde

  • Pomocníci při hubnutí fungovat mohou

  • Zázračné prášky na hubnutí Ti zničí zdraví i hubnutí!

Kdyby to tak bylo, tak jsou hubení všichni

K tomu snad ani nemám, co úplně dodat. Kdyby opravdu na světě byl nějaký prášek na hubnutí, díky které třeba nebudeš z jídla vytvářet tukové zásoby a která by Ti nezničila zdraví, tak už ji má dávno nakoupený každý food řetězec.

Dovedu si představit, že by se třeba i McDonaldu vyplatila velká finanční investice, aby Ti tento prášek na hubnutí dávali místo žvýkačky ke každému meníčku. To by se pak klienti vraceli a zvesela by se cpali prázdnými kaloriemi každý den.

Hubnutí sice není těžké, jak tvrdím já. Na druhou stranu zase není tak úplně jednoduché, aby Ti na to stačilo polknout nějaký zázrační prášek na hubnutí. A hlavně, kdyby to tak i bylo, tak by celý Hollywood denně nezaplňoval ordinace plastických chirurgů na liposukce všech druhů.

To by se nejen celebritám šetřily jinak peníze, kdyby si mohly koupit jen hubnoucí prášky za třeba tisíc korun místo chirurgického zákroku za desetitisíce.

Bez pohybu a zdravé stravy to prostě nejde

Jsou v podstatě tři možnosti, jak se dopracovat ke zdravému hubnutí. První znamená pravidelný pohyb a vyvážený zdravý jídelníček.

Druhý = liposukce.

Třetí se nejčastěji používá u morbidní obezity a tím je bandáž žaludku. Jen jediný způsob zhubnutí z těchto tří je ale bezbolestný, přirozený, zdravý a trvalý.

Který pak to asi bude, že?! Ano, první je správně :-).

I když vyrazíš na odsátí tuku z Tvých problémových partií, i když Ti zauzlují žaludek, tak nikdy nebudeš mít vyhráno, pokud nezačneš nějak „normálně“ zdravě jíst a nebudeš se hýbat.

Pro mne jsou tyto zákroky vyhozené peníze, navíc se zdravotním rizikem, i když rozumím tomu, že třeba někdo se 300 kg prostě na výběr nemá, aby se dožil dalších narozenin.

Co se týká trvalého hubeného efektu, tak je ale doufám jasné, že odsátý tuk se Ti do pár let vrátí a žaludek opět roztáhne na obří velikost, pokud se nad sebou minimálně nezamyslíš! Žádné prášky na hubnutí ani zákrok, zdravé a přirozené hubnutí prostě nenahradí!

Pomocníci při hubnutí fungovat mohou

Jak je to tedy ale s těmi spalovači, ječmeny, proteiny a dalšími fitness doplňky na hubnutí?

Ono se po nich jako nehubne? Když je budu pravidelně užívat, tak k tomu musím jako i lépe jíst? K čemu tedy potom jsou? On to není prášek na hubnutí?

Jestli jsi mou fanynkou už nějaký ten pátek a trošku už mne znáš, tak moc dobře víš, že já mám i takový názor, že bez doplňků stravy se můžeš dočkat moc krásného hubnutí.

Nemusíš užívat vůbec žádný doplněk stravy na hubnutí, pokud si dokážeš perfektně nastavit zdravý jídelníček a nejsi zrovna vrcholový sportovec a hýbeš se hlavně pro radost. Hubnout se dá i přirozeně, a když to dokážeš, budu jedině ráda!

Na druhou stranu, v dnešní chemické době, kdy je většina potravin uměle, nezdravě vyháněna a nikdy si nemůžeš být jistá, že bio je opravdu bio, je dobré pro Tvé tělo zařadit jakoukoli pravidelnou detoxikaci a to pomocí nějakého zdravého doplňku stravy, který Ti vyhovuje.

Já osobně mám nejraději zelený ječmen, chlorellu a pak bylinkové čaje.

V dnešním uspěchané světě má málokdo čas, aby dodržel pravidelnou a zdravou stravu. V tom případě přicházejí na řadu doplňky na hubnutí typů proteinových nápojů, tyčinek atd… Sice je to v podstatě také chemie, ale než nejíst vůbec a nezdravě hladovět, tak si jeden, dva takovéto suplementy denně můžeš v pohodě dopřát.

A do třetice spalovače tuků. Ano, když chceš, aby Tvé cvičení bylo mnohem víc vidět, chceš své hubnutí podpořit, ráda se potíš jako já, tak je dobré sáhnout po nějakém spalovači, ať už karnitinu nebo třeba granátu, který mám vyzkoušený já.

Můj oblíbený spalovač - granát, najdeš ZDE >>>

Ale znovu připomínám, aby bylo mezi námi jasno!!! Po těchto věcech se samo o sobě nehubne!!!!!!! Vše slouží jen k tomu, že Tvé úsilí, jak ve cvičení, tak ve správném jídelníčku bude mnohem více vidět!

Nejedná se tedy o žádné prášky na hubnutí, ale o pomocníky, které ti při tvém zdravém hubnutí pomohou! :-)

Zázračné prášky na hubnutí Ti zničí zdraví i hubnutí!

Znovu se vrátím k oněm zázračným práškům na hubnutí z reklam. Prášků na hubnutí je na trhu veliké množství. Některé prášky by měly potlačit chuť k jídlu, některé dokonce dokáží rozeznat Tvé chutě a potlačí jen ty na sladké.

Některé superhubnoucí prášky na hubnutí umí to, že Tvé tělo neuloží sacharidy nebo tuky, které pozřeš ve stravě a rovnou je asi vyloučíš nebo co. Uffff! No tak to musí úžasná lahůdka chemie a technologie pro Tvůj zažívací systém.

A víš Ty co? Já si myslím, že ony to ty prášky na hubnutí asi i umí, pokud to nebude jen krásně fungující placebo efekt za 1 350 Kč na 14 dní. Ale co když s tou skvělou práškovou hubnoucí kůrou skončíš? To si jako myslíš, že Ti efekt těchto zázraků vydrží navěky? Rozhodně ne!

Takže se budeš ládovat těmito sajrajty na hubnutí doživotně? No ono to nebude mít dlouhého trvání, protože Tvůj organismus velice brzy skončí na kapačkách v nemocnici. V tom lepším případě se jen psychicky zhroutíš s depresemi a rozhozenými hormony.

Máš stále chuť vyzkoušet si prášky na hubnutí? :-)

Jsi na konci článku „Prášky na hubnutí“

Znovu Tě prosím, zamysli se nad sebou a nad svým životním stylem a stylem hubnutí.

Nic není zadarmo a Tvá vysněná postava už vůbec ne.

I když nejsi zrovna sportovec nebo máš k pohybu dokonce odpor, tak věřím, že i Ty najdeš nějaký druh pohybu, který dokáže i Tobě vydolovat někde z hlubin pěknou dávku endorfinů, které Tě naplní tak, jako mne :-). To pak žádné prášky na hubnutí určitě nepotřebuješ a hubnutí je ti zábavou :-).

Zamysli se i nad svým zdravý jídelníčkem, nemusíš být přeci výživový poradce, aby Ti došlo, že když si sepíšeš na papír svůj příjem za celý týden a zjistíš, že je v něm jedno jablko, žádná zelenina a 50 rohlíků s čímkoli, tak je asi něco špatně.

A to, že všechno už moc dobře víš a chybí Ti pouze disciplína a vůle? Tak s tím se asi jen modli ke všem svatým, i když ani to Ti nejspíš nepomůže. Vše je totiž v Tvých rukách.

A to je přeci krásné, ne?! Na světě je totiž spousta lidí, kteří třeba už tuto volbu bohužel nemají…

 
 

Prasky na hubnuti

1 536 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page