top of page

Žádné zázraky, ale stará dobrá škola. Zhubnul přes 120 kg. Jak to dokázal?

Sice nejde o českého muže, ale to vůbec nevadí, nebavíme se zde o národnosti.

Přes 120 kg je dole! Jak to dokázal?
Začínal na 258 kg a zhubnul přes 120 kg

Nejde o jazyk, kterým mluvíme, ale jde nám o hubnutí, ve kterém jsme si všichni rovni (až na speciální výjimky).


Chci tím říct, abys neřešila, jestli jde o Čecha, Amíka nebo taťku šmoulu :-).


Jde mi o šíření krásného příběhu a také tě chci motivovat.


Získej moje ❤️ TOP 😋 recepty na zdravé večeře ZDE > Jsou ✅ zdarma a ženy je milují 😍.

Jde o Darrena McClintocka (28 let), který bojoval s velikou obezitou. Každodenní přejídání nezdravým jídlem se krapítek projevilo…. Bohužel se projevilo tak moc, že málem bojoval o život. Naštěstí si jednoho dne řekl dost!


Jeho „největší forma“ odpovídala váze 258 kg. Neskutečným lákadlem bylo pro Darrena rychlé občerstvení ve stylu mekáč, káfcé, párečky v rohlíku a pizza s količkou a hranolky.


V jednom rozhovoru přímo řekl: „Asi bych se ujedl k smrti“. Na konci minulého roku se konečně rozhodl, že rychlému občerstvení přestane zvedat obrat a začne na sobě makat jako kůň.


S osobním trenérem M. Hind
S osobním trenérem M. Hind

S hubnutím mu pomáhal osobní trenér M. Hind, který preferuje starou dobrou školu. Trenér Hind mi výborně sedí, protože zastává spoustu stejných názorů jako já.


Jsme si tedy hodně podobní (jen přístupem), on má totiž trošičku méně vlasů a více tetování, než mám já :-). Takže žádné pilulky, speciální nápoje, super tyčinky, chemie ani drahý jídelníček. Jen hezky pestrý jídelníček, pohyb a práce s psychikou. To je to kouzlo ❤️.


Trénink a cvičení bylo "tvrdé", ale účinné
Trénink a cvičení bylo "tvrdé", ale účinné

První výsledky přišly za 15 týdnů, kde Darren zhubnul přes 51 kg. Později se hubnutí samozřejmě zpomalilo. Dareen za necelý rok sundal polovinu své původní váhy. Pokud máš ráda čísla tak šlo o hubnutí 600 g každý den.


Po dokončení proměny Dareen řekl: „konečně zase žiju a moc si to užívám“.


Pokud si myslíš, že šlo o snadné hubnutí, tak se šeredně mýlíš! Jeho trenér Hind prozradil, že došlo na pláč, vztek i beznaděj!


Proto ti vzkazuji: Pokud to nevzdáš, tak jsou všechny tyto pocity v pořádku a k proměně prostě patří. Není to snadná cesta, ale ten výsledek za to sakra stojí. Žiješ jen jednou, tak si ten život zkrášli! Ta dřina za to fakt, jako fakt stojí.



Operace:

Dareen se zastavil na 120 kilogramech a musel začít řešit další problém. Při intenzivním a rychlém hubnutí je třeba vyřešit „vytahanou“ kůži, která se musí chirurgicky odstranit.


Lékaři mu cenu těchto operací vyčíslili na cca 15 000 liber, což je asi 435 000 Kč. Jde opravdu o nákladné operace, které si Dareen nemůže dovolit.


Šíří tedy svůj příběh a motivuje ostatní. Zároveň založil sbírku a doufá, že mu jeho „fanoušci“ přispějí na dokončení neskutečné proměny.


Dareen si také našel přítelkyni Jade, ze které bude zdravotní sestřička.


Teď je Dareen velmi spokojený a rozhodně bude pokračovat v cestě za svým snem. Chce být prostě zdravý a spokojený sám se sebou.



Držím palce a TOBĚ vzkazuji:

Já Dareenovi držím palce a věřím, že svoji proměnu dotáhne do konce. Chceš i ty zhubnout a cítit se fajn? Je to strašně snadné. Získej moje členství zde a můžeme začít. Ráda se stanu tvojí trenérkou, kamarádkou i „bičem“ :-).


Ty mě ještě neznáš a nevíš, co jsem zač? Mrkni na můj příběh zde: jsem online fitness trenérka Danča Hájková.



Janička Poláková z Ústí (61 let) právě dokončila svoji úspěšnou fit proměnu. To ty můžeš také ❤. Získej moje fitness členství pro ženy ZDE, ať můžeme začít.


Získej moje ❤️ TOP 😋 recepty na zdravé večeře ZDE > Jsou ✅ zdarma a ženy je milují 😍.

Pa fit Danča.

2 163 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page