top of page

Snadné a zdravé kakaové sušenky


Tyto zdravé sušenky určitě zvládneš! Jsou velmi snadné a zaberou ti minimum času. Už jen to, že na celý zdravý recept budeš potřebovat jen 5 surovin je paráda.

Zdravé kakaové sušenky a copak tě čeká?

Celý recept ti zabere asi 30 minut, z uvedených surovin vykouzlíš 3 až 5 porcí a z kapsy se ti vykutálí maximálně 55 kaček.

Co si musíš na zdravé kakaové sušenky sehnat?

  • 50 g kakao oříškového krému od Šmakouna (kupuji v Tescu, je to menší kalíšek).

  • 80 g ovesných vloček

  • 20 g libovolných oříšků

  • 50 ml vody

  • Kávová lžička kakaa

Šup na to! Zdravé kakaové sušenky již čekají :-).

1) Půlku vloček (40 g) a ořechy vhoď do mixéru a přilej vodu (50 ml). Mixuj tak dlouho, dokud ti nevznikne těstíčko. Poté umixovanou směs smíchej se zbytkem dobrůtek z receptu (zbytek vloček, kakao a oříškový krém od Šmakouna). Pokud bys měla finální směs moc suchou, tak přidej vodu a znovu pořádně promíchej rukama.

2) Hotové těstíčko nech asi 10 minut odpočinout. Po deseti minutách rukou nebo lžičkou tvaruj sušenky na plech vyložený pečícím papírem.

3) Plech se zdravými sušenkami šoupni do předem vyhřáté trouby na 160°C a peč asi 15 minut. Zdravé sušenky ale „špehuj“, jinak hrozí připálení! Každá trouba pečeni jinak, ale to asi moc dobře víš :-).

Kdy je dobré zdravé kakaové sušenky baštit?

Určitě se jedná a výbornou a zdravou snídani i dopolední svačinu. Pokud jsi měla fyzicky náročnější den, tak si tyto zdravé sušenky můžeš dopřát i k odpolední svačině.

Další možnosti, kdy kakaové sušenky spořádat je před cvičením nebo ihned po cvičení. Toto si ale vyzkoušej, aby ti pak při cvičení nebylo špatně! Nikdy nemůžeš vědět, jak tvé tělo na novou dobrůtku zareaguje!

Za sdílení zdravého receptu budu moc ráda.

Měj se krásně, ahojky fitness trenérka Danča.

 

Moje DVD najdeš ve SLEVĚ ZDE >>>

 

Snadne a zdrave kakaove susenky

1 573 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page