top of page

Koktejly na hubnutí


Koktejly na hubnutí a Danča Hájková.

Kam až jsou ochotni prodejci, kvůli obrovským výdělkům, zajít? Hodně daleko!

Vůbec se v noci nebudí hrůzou, že někoho oklamali, nebo dokonce někomu poškodili zdraví. Nemají svědomí, jenom obrovskou touhu po penězích.

A tak můžeš na trhu koupit přímo „zázračné“ koktejly na hubnutí. Podle nich můžeš ležet na kanapi, obložit se hambáčema, chipsama, zmrzlinou a úžasný koktejlík ti zajistí štíhlost modelky.

Co se dozvíš v článku: „KOKTEJLY NA HUBNUTÍ?“

  • Koktejly na hubnutí a názor odborníků?

  • Chyby a následky „koktejlové mánie na hubnutí.“

  • Doporučení rozumných hlav.

  • Doporučení mojí hlavy a koktejly na hubnutí.

  • Pozor! Není proteiňák jako proteiňák!

Koktejly na hubnutí a názor odborníků?

Hubnutí jako takové je náročný proces a je nutné k němu přistupovat s rozmyslem. Nechceš přeci svému tělu nezdravě ubližovat a trápit jej, že?!

Tak si nejdříve pečlivě prostuduj obal hubnoucího koktejlu, na který ses chystala a který by ti měl pomoci shodit tuky navíc. Není náhodou plný éček, stabilizátorů, vysoušecích přísad, umělých dochucovadel, přísad na zabránění hrudkování….?

Ale pod hlavním nápisem je napsáno, že jde o přírodní a zdravý prostředek?

Odborníci varují – nevěř reklamním trikům, které ti slibují zhubnutí bez námahy. Výsledek, který očekáváš se možná i dostaví, ale jeho efekt vydrží jen chvíli a nastoupí velmi neoblíbený „jojo“ efekt!

Chyby a následky „koktejlové mánie na hubnutí.“

Návody koktejlů na hubnutí mylně uvádí, že jimi nahradíš běžnou stravu. Ale naše tělo nutně potřebuje pevnou stravu.

Z koktejlů na hubnutí tudíž můžeš očekávat střevní problémy, ztrátu svalové hmoty, psychické problémy a hlavně to, že jakmile zhubneš, přestaneš koktejly pít a začneš zase jíst tuhou stravu, vrátí se ti zpátky nejen tvoje předchozí váha, ale i kila navíc.

Tělo se totiž bude bát, že bude opět dostávat nezdravě koktejlové šoky, a tak si začne rychle ukládat tuky do „zásoby.“

Doporučení rozumných hlav.

Hubnoucí koktejl by měl obsahovat zvýšené množství bílkovin a zároveň by měl mít nízký obsah sacharidů. V dobrém koktejlu by neměla chybět vláknina, která pomáhá při trávení.

Koktejl by se měl pyšnit obsahem vitamínů a minerálů. Potom je teprve vhodný pro tvé tělo, ale stejně jen jako zdravý doplněk stravy. V tomto složení jej můžeš bez obav vypít místo svačiny, či pozdní večeře :-).

Pokud cvičíš, což by mělo být samozřejmostí při touze zhubnout, je skvělé si jej dopřát cca hodinku po cvičení.

Doporučení mojí hlavy a koktejly na hubnutí.

Můžeš si vybrat nebo kombinovat:

  • skvělé a rychle připravené koktejly jsou tzv. „proteiňáky.“

  • Jde o nápoje s vysokým obsahem bílkovin různých příchutí, které tě zasytí, pokud už se večer nechceš nacpat.

  • Doporučuji se poradit s odborníky, nejlépe ve sportovních centrech. Rádi ti pomohou s výběrem. Můžeš si cvičně zakoupit malé sáčky a ochutnat různé příchutě. Potom už jen stačí nasypat pytlíček do šejkru, doplnit vodou a protřepat.

  • Můj oblíbený proteinový nápoj najdeš ZDE >>>

Druhá možnost:

  • vykouzlit si svůj domácí „zázrak.“ Výhodou je, že na něj použiješ ovoce, nebo zeleninu, vše co ti chutná :-). Experimentuj a zkus smíchat různé druhy, můžeš přihodit polotučný tvaroh a bílý jogurt, lžíci ovesných vloček, nebo semínek, či ořechů a rozmixuj v mixéru. Jen pozor – ty ovocné, jelikož obsahují cukry, raději ke svačině a ne k večeři.

Pozor! Není proteiňák jako proteiňák!

Ano, na trhu je proteinových nápojů veliká spousta. Stačí se projít DM drogerií a máš tam super hubnoucích nápojů, pyšnících se proteinovou nálepkou.

Pak ale zdravě hubnoucí koktejl otočíš a ve složení se dočteš, že v jedné koktejlové dávce je sice třeba 10 g bílkovin, které chceme, ale také je tam potom 20 g sacharidů.

No a ty právě nepotřebujeme, takže výsledek hubnutí bude určitě nulový.

Aby sis mohla dát proteinový nápoj k pozdní večeři, je dobré, aby měl maximálně 5 g sacharidů v jedné dávce.

Jsi na konci článku „Koktejly na hubnutí.“

Moc se mi líbil komentář jedné ženy, která se připojila k diskuzi o hubnoucích koktejlech. Dloooouho prý hledala ten správný a nejzázračnější.

Internet je plný koktejlů na hubnutí, které slibují zázraky. Ale nakonec prý popadla švihadlo svojí dcery a pustila se do skákání!

Přišla na to, že je to sport nejméně náročný jak na čas, tak na penízky. A výsledky úžasné, neboť tímto pohybem se zapojí všechny svaly v těle, vypotí se škodliviny z těla a navíc jí to baví, takže vlastně zázračný koktejl ani nepotřebuje :-).

Nehledej žádné zkratky a speciální koktejly na hubnutí! Jdi ven na procházku, zapracuj na pohodové psychice a zajez to zdravou baštou. To je celé koktejlové kouzlo na hubnutí :-).

> Po koktejlech na hubnutí ženy čtou: BĚH A HUBNUTÍ - HUBNUTÍ PRO LENOCHY - GOJI NA HUBNUTÍ

 

Moji druhou knihu kup v AKCI ZDE >>>

 

Koktejly na hubnuti

3 389 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page