top of page

Goji na hubnutí recenze


Goji na hubnutí recenze podle fitness trenérky Danči.

Goji, aneb kustovnice čínská se stává stále více oblíbeným mlsáním všech lidiček, kteří se alespoň trošku zabývají zdravým životním stylem. Nejen, že se dá jen tak zobat na chuť, ale už se objevuje třeba i v čokoládách a různých musli směsích.

Goji najdeš i v sirupové podobě a ve formě čajíku. Tento článek s názvem „Goji na hubnutí recenze“ Ti nabídne můj pohled na tuto superpotravinu.

Pohodlně se usaď a hezky pečlivě si Goji recenzi na hubnutí přečti.

Co se v článku „Goji na hubnutí recenze“ dozvíš:

  • Co je Goji a kde se vzalo?

  • Účinky Goji na Tvůj organismus

  • Můžeš díky Goji zhubnout?

  • Proč Goji nejím?

  • DM drogerii prosím vynech!

Co je Goji a kde se vzalo?

Jak už jsem psala výše, Goji je známé i pod názvem kustovnice čínská a u nás doma na zahradě máme tento keř už hodně, hodně dlouho. Přestože jejím domovem je Čína, tak se dá vypěstovat i u nás, i když nevím, kolik keříků by bylo potřeba, aby se urodil dostatek malinkých zdravě růžovo-červených goji plodů :-).

Goji je v tradiční čínské medicíně považováno za takový všelék, že kdysi dávno se s ním dokonce platilo. Bobule kustovnice se buď lisují za studena a konzumují se jako šťáva nebo se v ideálních podmínkách suší na slunci, aby si uchovaly co nejvíce zdravých živin. Z listů a kůry keře se pak vytváří čaj. Můžeš najít i Goji v tabletkách, i když to třeba ve mně nebudí zrovna důvěru a už vůbec ne, když to seženeš v lékárně :-).

Čerstvé Goji seženeš pouze v místě sběru, protože bobule jsou citlivé na manipulaci.

A jdeme pokračovat v mini recenzi na goji a hubnutí.

Účinky Goji na Tvůj organismus

Asi největším tahákem pro všechny je účinek dlouhověkosti, jak se v Číně traduje již po mnohá staletí. Goji je velmi silný antioxidant a obsahuje obrovské množství zdravého vitamínu C. A když tak nad tím přemýšlím a listuji v různých zdrojích, tak asi není nic, s čím by Ti tyto zázračné bobulky nepomohly. Je tedy třeba dále Goji na hubnutí recenzovat? :-)

Dobře :-). Goji na hubnutí recenze pokračuje...

Goji posiluje krevní oběh, takže je vhodné při únavě a protože harmonizuje činnost ledvin a jater, tak se Ti celkově zlepší celý metabolismus a chrání Tě před rakovinou. Tento všelék dokonce zvyšuje produkci spermií, omezuje vznik bolestí kloubů a zlepšuje zrak.

Když začneš Goji pravidelně užívat, kdy asi nejvhodnější variantou jsou již zmíněné šťávy, které zachovají většinu zdraví prospěšných látek, tak Tvé tělo prostě zajásá radostí a nebude vědět, se kterým problémem Ti má pomoci dříve :-).

Můžeš díky Goji zhubnout?

Co se týká Goji a hubnutí, tak za mě říkám určitě ano.

Není to o tom, že díky Goji bobulím budeš třeba více pálit tuk nebo si dáš 100 g sušených plodů místo večeře, ale je to proto, že se Ti kompletně pročistí organismus.

A o tom to je v dnešní nezdravě chemické době a špatně nastavené stravě především. Navíc zdravé Goji snižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Posílíš imunitu, játra i ledviny, takže podpoříš vstřebatelnost všech ostatních látek ve Tvé stravě (pokud se tedy necpeš jen chipsy a hotdogy).

Díky tomu, že goji odstraňuje i chronickou únavu Tvého těla, tak se pak můžeš o to více věnovat nějakému sportu či aktivitě, která už Tě s hubnutím nenechá na štíru a místo vyčerpaného čučení na TV se budeš moct zdravě proběhnout na čerstvém vzduchu.

Goji také velmi pomáhá se zdravou psychikou, takže už se nebudeš třeba tolik rozčilovat, což Ti určitě ubírá neskutečné množství energie a ani se nebudeš doma užírat v depresích a raději se vydáš vstříc třeba posilovně :-).

Goji na hubnutí recenze pokračuje! Následující bod (proč sušené goji nejím) tě možná trošku zarazí...

Proč Goji nejím?

A teď Tě určitě zajímá, zda se já cpu touto superpotravinou od rána do večera, že?!

To bude určitě ten zázrak, který Danče drží úsměv na tváři na všech desetiminutovkách :-).

Hleďme a ono to tak vůbec není!

Bohužel já osobně opravdu nedokážu pozřít žádné sušené ovoce. Děsně mi to nechutná a i kdyby to byl sebevětší zázrak, tak já to prostě nedávám. Měla jsem už tu čest napít se zázračného goji nápoje, který na mě oranžově zářil už z dálky a měla jsem opravdu velký problém to udržet v žaludku a nevyvrhnout to zpět.

Co z toho pro mne plyne? Že se rozhodně nebudu nutit goji jíst ani pít.

Momentálně frčím na zeleném ječmeni a tak mám asi jednoduše všeho tak nějak zdravý dostatek a není potřeba se přemáhat. Nicméně věřím, že když Goji třeba vyzkouším za půl roku znovu, tak mé tělo zajásá a bude rádo za změnu a nový příliv zdravé energie :-).

Jsi na konci článku „Goji na hubnutí recenze“

Jak u mne tyto super zdravé bobulky vlastně dopadly?

To, že mi Goji nechutná nebo je mé tělo momentálně nechce, ještě neznamená, že je nemohu doporučit. Takže pokud na Tebe přímo září z regálku ve Tvém bio obchůdku a volají, kup si mne, kup si mne, tak s chutí do toho a užívej si jejich blahodárných účinků pro celé Tvé tělo.

Závěrem bych ráda doporučila, abys všechny tyto superpotraviny kupovala opravdu v bio kvalitě a pohlídala si i výrobce, protože jako vše ostatní, tak i zdravé věci dokáží velké řetězce zneužít pro byznys, kde jde kvalita stranou a na prvním místě budou vždy jen tržby!

A když už se ptáš, jaké značky třeba hlídám já, tak Ti doporučím třeba Country life, což je firma kousek od nás od Kladna, kde jsem se mohla i porozhlédnout. Pokud ale najdeš nějaký lepší ověřený zdroj, tak se tomu rozhodně nebráním, protože je jich určitě více :-).

DM drogerii prosím vynech!

Rozhodně nikdy nenakupuji zdravé potraviny v DM drogerii a podobně a prosím, neptej se mne proč :-).

Snad se ti goji recenze na hubnutí líbil a získala jsi pro sebe zdravě užitečné informace.

Měj se krásně, ahojky tvoje fitness trenérka Danča.

 

E-book jen pro ŽENY (tajné rady) ZDE >>>

 

Goji na hubnuti recenze
1 892 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page