top of page

Moje členka Andrea posílá 30ti denní proměnu

Andrejka L. je mojí členkou v mém fitness členství pro ženy zde. Po 30ti dnech poslala svoje fotky + naměření míry.

Zdravé hubnutí za měsíc
Moje členka Andrea po 30ti dnech v mém členství

Souhlas ke zveřejnění mi udělila a chtěla by tímto způsobem motivovat i ostatní ženy a to hlavně v této těžší situaci, která je ve světě i u nás v ČR.


👍 Andrejka prošla prvním cvičebním plánem (snadné hubnutí) + částečně držela vytvořený jídelníček. Mám dovoleno citovat její recenzi přímo zde:


Jooo a PS 😉. Níže najdeš mimořádnou nabídku se přidat a z domova si zlepšit náladu, imunitu a postavičku ❤️.


😍 @Andrea L. do naší Facebook členské - motivační skupiny ✅ poslala:


Ahojte všichni, nechala jsem se inspirovat příspěvkem Lenči a rozhodla se, že Vám sem frknu moji proměnu po Snadném hubnutí (to je první plán). Jídelníček dodržován striktně, krom šmakouna, ten mě teda nenadchnul.


Cvičení poctivě, krom 2 dnů nachlazení, tudíž jsem dokončila o dva dny později. Splněny asi 4 výzvy za tu dobu. Včera jsem si udělala poctivý pig day a na snídani pozitkarsky dala 3 koblihy, měla jsem naposled možná na ZŠ a večer k telce 2 dl vína po více než měsíci. Už se těším, až zítra vlitnu na 2. a budu tvarovat celé tělo s radostí. 😊


Já Andrejce ještě jednou gratuluji, protože za jeden měsíc je to parádní výsledek a ty míry jsou suprové ❤️.











Můj závěr a nabídka pro tebe:

Je vidět, že lze za prvních 30 dní krásně a hlavně ❤️ zdravě zhubnout. Určitě nemůžeš chtít za první měsíc super zázraky (některé členky bohužel zázraky vyžadují). Svoji váhu jsi také nabírala několik let, takže opravdu není ani možné za pár dní zhubnout desítky kil...

✅ Zkus moje zdravé, ověřené a hlavně pohodové hubnutí. Zlepši si náladu, imunitu i postavu cvičením doma 😍. Oblíbené členství můžeš získat zde > nebo si rovnou udělej akční objednávku tady (akční cena 450 Kč platí poslední dny/běžná cena je 850 Kč).

✅ ✅ Každé člence se věnuji individuálně 🤗, takže jsem musela kapacitu členství omezit, abych to stíhala 😇. Teď je totiž o cvičení doma veliký zájem ☢️.

Po zaplacení získáš kompletní péči pro ženy. Video cvičení na hubnutí i tvarování postavy, jídelníčky, motivaci, online i sms poradnu, zdravotní cvičení, různé výzvy a další bonusové výhody a dárečky. Vytvořím ti členský profil, kde toto vše najdeš hezky pohromadě. Celé členství jde využívat na pc, mobilu, tabletu nebo Tv.


Platba je na zkoušku s garancí vrácení platby. Můžeš si tak vše přímo ❤️ vyzkoušet bez rizika. Pokud bys zjistila, že ti členství nepřináší užitek, tak ti celou platbu vrátím zpět 👍.


Pa Danča



🔥 Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:



⭐️ Po tomto článku ženy čtou:






Sdílej - lajkuj - odebírej ❤️

Budu moc ráda, když provedeš nějakou akci. Je to pro mě znamení, že má moje tvorba a snaha smysl. Moc ti za to děkuji a vážím si toho.



10 574 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page