top of page

5 rad, jak zhubnout díky Velikonocům

POZOR ⚠️ POUZE DNES! 🎁 Součástí velikonočního článku je video dárek v hodnotě 399 Kč zcela zdarma! Jedná se o video, kde vysvětluji 5 chyb při cvičení, které ženy neustále opakují.


Ve videu ti prozradím: jak se chyb zbavit, proč se tyto chyby opakují a proč ti těchto 5 chyb NIČÍ hubnutí i zdraví. Tento dáreček si zdarma vyzvedni níže.⬇️⬇️⬇️



1) Utíkej před koledníkem:

Ideální průměrná rychlost na hubnutí je cca 10-11 km/h. Svoji rychlost ale musíš přizpůsobit rychlosti pronásledovatele (koledníka), abys běžela co nejdéle.


2) Kličkuj:

Pro rozvoj stability a motoriky je vhodné při běhu kličkovat a měnit často směr. Před koledníkem tedy často kličkuj a „dělej myšky“. Koledníka tak značně zmateš a svoje tělo kompletně posílíš, protože zapojíš mnohem více svalů.


2) Správný postoj při „výprasku“:

Při „výprasku“ zaujmi mírný podřep, abys zapojila hlavně zadek. Dýchej do břicha a ramena tlač od uší dolů, ať se ti zapojí i zádové svaly, nebolí tě záda a nepřetěžuješ svaly trapézové.


3) Vajíčka se ti budou hodit:

Vajíčka, která ti zbydou nebo ti přinesou tvoje ratolesti výborně zužitkuješ. Při hubnutí jsou vajíčka velmi vhodná, a to i v pozdních večerních hodinách k večeři. Z vajec můžeš vykouzlit i výborné pomazánky. I 3 vajíčka každý den ti nijak neublíží, právě naopak! Více se dozvíš v mém článku jsou vejce dietní?


4) Trénuj svoji vůli:

Až propukne velikonoční obžerství, tak si dej svoji vlastní výzvu! Nechci ti nic zakazovat, ale zkus místo 6 chlebíčků sníst jen dva, místo 8 panáků do sebe lupnout jen jednoho, místo mega řízku zbaštit nějaký menší… Tyto tvoje malé výzvy a výhry tě posunou strašně moc dopředu!


5) Nic si nevyčítej!

Pokud nezvládneš před koledníkem utíkat, neuděláš ani jednu kličku, při výprasku budeš stát v prohnutí, vajíčka ti nechutnají a na oslavě se prostě neudržíš… Tak si hlavně nic nevyčítej, a naopak si svátek užij!!! Máš přeci takových možností si svůj „úlet“ vykompenzovat :-).

Důležité je, abys byla spokojená! Buď tady a teď, vnímej přítomnost svých nejmilejších a užívej si to.

Neudržíš se a výčitek se také nemůžeš zbavit? Tak to musíš začít u své hlavy a uvědomit si, co vlastně chceš. Chceš si prostě užívat bez omezení nebo přesedláš na jiný životní styl a objevíš radosti i jinde? Třeba ti pomůže můj článek: Jak ze zdravého hubnutí NEudělat vlastní pohřeb.

P.S. Ber tento článek s nadhledem :-). Přeji ti krásné Velikonoce se vším všudy. Danča.



🎁 🎁 🎁 Video DÁREČEK zdarma:

Velmi oblíbené video je DNES opravdu zdarma! Dnes si dáreček vyzvedlo přes 8-tis žen ❤️.



Po tomto velikonočním článku ženy čtou:


Co jsem pro tebe napsala a natočila ❤️ zdravého ❤️:

#️⃣️ Příbuzná témata k Velikonocům a hubnutí: #velikonoce #hubnutí



Za sdílení velikonočního článku budu moc ❤️ ráda. Klikni na jedno ze sociálních tlačítek a sdílej článek pro své přátele. Ahojky - tvoje online fitness trenérka Danča.

Svoje dotazy ohledně zdravého cvičení, zdravého hubnutí nebo fitness motivace mi posílej na můj osobní email: Danca@nechcichybovat.cz Ahooooj Danča :-).





4 200 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page