top of page

Jak ze zdravého hubnutí NEudělat vlastní pohřeb?

Rozhodla jsem se napsat tento článek, abych znovu upozornila na to, jak důležitá je psychika při zdravém hubnutí a také na to, že hubnutí není vůbec žádná věda, jak si mnozí stále myslí.

Jak z hubnutí neudělat vlastní pohřeb
Jak z hubnutí neudělat vlastní pohřeb

Rozumím tomu, že každý má svůj zdravý systém a potřebuje různá pravidla, nicméně ona pravidla či přesně daný plán se Ti nakonec mohou stát vlastní zhoubou a hubnutí se nejenže nedočkáš, ba se ze všeho ještě pěkně zhroutíš.





5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >



Co se v článku „Jak ze zdravého hubnutí neudělat vlastní pohřeb“ dozvíš:

  1. Plány na zdravé hubnutí ber s nadhledem

  2. Nauč se vnímat, co ❤️ cítíš a jak Ti je

  3. Začni jakkoli, ale hlavně začni

  4. 😡 Nepitvej se v nesmyslech

  5. Jediná správná cesta je vlastní zkušenost

  6. ✅ Dodrž moje doporučení a na 100 % zhubneš napořád



1) Plány na zdravé hubnutí ber s nadhledem:

V momentálním internetovém světě se děje neskutečný boom v oblasti hubnutí zdravého „lifestylu“. Informací je nepřeberné množství, každý kdo kdy zhubnul, o tom napíše ebook a výživoví poradci rostou jak houby po dešti.


Jedna herečka hubne s Mačingovou, druhá s Havlíčkem a třetí drží hladovku podle Evy a Vaška. Uf! No už z tohoto důvodu je hubnutí vlastně strašně jednoduché, ne?! Jen si vyber a jdi do toho :-). A většinou to tak přesně bývá.


Nějaká fitness Danča napíše super dietu, která 100 % funguje, tak to bude fungovat i na mě!


No a ono se tak určitě stane, ale za jakých podmínek?


Od rána do večera se budeš stresovat, co si kde máš nakoupit ke zdravé večeři, jak si to připravit, když Ti doma dětičky nedají ani na půl hodiny pokoj a manžel šilhá hlady po svíčkové s knedlíkem.


Jak si v tomhle chaosu můžeš dovolit zdravě hubnout s krabičkami plných zeleniny a třeba Šmakouna a něčeho, co Ti vlastně ani vůbec nechutná.


Co s tím? Jak praví nadpis – Plány na hubnutí ber s nadhledem. No jo, ale pak to přeci nebude fungovat, když to nedodržím přesně. Na to Ti odpovím velice snadno a je to zase pořád dokola. Chceš natrvalo zdravě zhubnout?


Musíš změnit svůj celoživotní styl stravování a pohybu, a když náhodou ujedeš, tak se z toho hnedka nehroutit, protože svět se nezboří a kilový špek na břiše se Ti opravdu nevytvoří přes noc!




2) Nauč se vnímat, co ❤️ cítíš a jak Ti je:

Abys ale mohla změnit životní styl, tak je potřeba první krok... Naučit se zastavit a vnímat, co vlastně cítíš a jak se cítíš. Jestli Ti ten Šmakoun opravdu chutná nebo by sis raději dala flákotu masa.


Jestli Tě ten dnešní trénink vůbec bavil a těšíš se na příště nebo tam jdeš jen kvůli zdravému hubnutí, přitom se pak tři dny svíjíš v křečích a štve Tě to.


Když budeš dělat cokoli, co Ti je vlastně nepříjemné, tak z toho nikdy nebudeš mít takové výsledky.


Nebo by ty výsledky, co přes to všechno máš, mohly být o dost větší a třeba i natrvalo.


A je jedno, jestli se to týká zdravého pohybu nebo zdravé stravy.


Nebo třeba práce či osobního vztahu.


Ono je to děsně pohodlné okopírovat něčí zdravý plán do detailů a držet se ho, protože se nemusíš vlastně zabývat ničím navíc.


Nemáš na sebe čas nebo Ti to nejde nebo Tě to hlavně třeba nebaví a co nejhůř, můžeš mít třeba z toho všeho strach… Tak to se nad sebou ale musíš nejprve zamyslet.




3) Začni jakkoli, ale hlavně začni:

Každý, někde v éteru napsaný, tréninkový či dietní zdravý plán je dobrý začátek. Díky těmto plánům se můžeš konečně odhodlat ke změně a většina z nich by Tě měla naučit nějakým základním pravidlům.


Ať už je to spojeno se zdravou výživou – co jsou bílkoviny, co sacharidy a kde je najdu nebo je to spojeno s pohybem – jak dlouho je dobré cvičit a v jakém tempu.


Já všem právě doporučuji moje fitness členství pro ženy.


Aspoň na zkoušku, ať objeví jiný svět hubnutí ❤️, kde lze hubnout s úsměvem, radostí a hlavně zdravě bez jojo efektu...


Díky fitness členství pro ženy zde - mohu ženy "osvobodit" od diet, vážení, tabulek i dalších život otravujících zbytečností, správně je motivovat 😍 a zlepšit celkově sebevědomí s psychikou.




4) 😡 Nepitvej se v nesmyslech:

Nejvíce mne fascinuje, kolik lidiček nemá čas na to či ono, co by pro ně bylo vhodné. Ale tolik času, kolik stráví nad pitváním toho, jestli je tenhle nápoj či tahle tableta pro ně vhodná, si vůbec neuvědomují.


Místo věčného bádání nad zázračnými dietami a přístroji, ten čas, který strávíš na internetu googlením o nesmyslech, počítáním kalorií a gramů raději nazuj boty a vyraž běhat nebo si nakrájej tu misku plnou zeleniny a orestuj flák masa. Toto jedna taková kategorie věčných dietářů a teoretických znalců všeho o zdravém hubnutí.


Druhá kategorie se skládá z věčných vážičů, měřičů a stresorů.


Když dodržuješ něčí dietu a první den zhubneš 200 g, tak je to supr.


No jo, ale ono druhý den je tam o pár oříšků navíc a já přibrala 352 g.


To je hrozné, jsem vlastně po dvou dnech diety 152 g v plusu. Co dělám špatně???


Děláš špatně to, že to zase všechno moc pitváš!!! Opravdu není normální si každý den odvažovat jídlo na desetinu gramu a není normální se každý den nervovat na digitální váze, pokud netrpíš nějakou nemocí, kde se to opravdu musí hrotit.


Já si odvážím jednou 100 g rýže, vidím, že jsou to asi dvě lžíce, tak se na to už pro příště vyprdnu. A co víc, když mám fakt hlad, tak si po dojedení přidám lžíci ještě jednu. Ano, je dobré vědět, že když sním půl kila rýže a půl kila masa k tomu, tak to asi není pro mé tělo to nejvhodnější, ale jestli to bude o pár gramů víc nebo míň, z toho se opravdu zbláznit nemusíš! :-)




5) Jediná správná cesta je vlastní zkušenost:

To je pravda pravdoucí. Jak už jsem psala výše, když nevíš vůbec, jak se zdravým životním stylem začít, tak je dobré mít nějaký plán. Do začátku ti určitě pomůže moje první kniha NEchci chybovat - Fitness Bestseller zde nebo moje fitness členství pro ženy zde.


Pak je další krok naučit se poslouchat své tělo. Jestli to či ono na Tebe vůbec funguje a jestli se u toho cítíš dobře. Když Ti vyhovuje 100 g sacharidů na den, ale někdo jiný řekne, že to není dobře, tak si to zkus. A když Ti to nebude vyhovovat, tak se vrať k tomu, kde Ti dobře bylo.


Je potřeba pořád zkoušet, protože zdravých způsobů je mraky. Svoji správnou cestičku si musíš vyšlapat sama!


Ano je to náročná cesta a pro někoho poněkud zdlouhavá, protože hodně z nás potřebuje výsledky prostě hned! Na druhou stranu je právě potřeba si uvědomit, proč to vlastně všechno děláš.


Chceš zhubnout zdravě a rychle? Chceš zhubnout natrvalo?


Chceš zhubnout tak, aby Tě to nestálo moc nervů a energie?


Nebo se chceš prostě jen cítit lépe, jíst zdravě, hýbat se zdravě a pak jako vedlejší efekt určitě přijde i to hubnutí?


Vlastní uvědomění si toho, co vlastně chceš, je první krok na Tvé správné a zdravé cestě. A další kroky nebudou třeba až tolik snadné, jak sis představovala.


Na druhou stranu, až tohle všechno pochopíš, začneš experimentovat a budeš se z toho všeho radovat, tak zjistíš, že souznění s vlastním tělem je ta nejpřirozenější věc na světě už od pradávna a zdravé hubnutí není vůbec žádná věda :-).


Jsi na konci článku „Jak ze zdravého hubnutí neudělat vlastní pohřeb“ a já Ti znovu kladu na srdce. Přestaň se ze svého hubnutí stresovat nebo se opravdu brzy sejdeme na Tvém funuse a ve velikosti XXL.




6) Dodrž moje doporučení a na 100 % zhubneš RYCHLE a napořád:

Chceš kompletní péči? Video cvičení na hubnutí i tvarování postavy, jídelníčky, motivaci, online i sms poradnu, zdravotní cvičení, různé výzvy a další bonusové výhody a dárečky.


Vytvořím ti členský profil, kde toto vše najdeš hezky pohromadě. Celé členství jde využívat na pc, mobilu, tabletu nebo Tv.


Dnes ti platí sleva 400 Kč. Platba je na zkoušku s garancí vrácení platby. Můžeš si tak vše přímo ❤️ vyzkoušet bez rizika.


Pokud bys zjistila, že ti členství nepřenáší užitek, tak ti celou platbu vrátím zpět 👍.




⭐️ Po tomto článku ženy čtou:




🔥 Ženy DNES ode mě nejvíce kupují:





Sdílej - lajkuj - odebírej ❤️

Budu moc ráda, když provedeš nějakou akci. Je to pro mě znamení, že má moje tvorba a snaha smysl. Moc ti za to děkuji a vážím si toho. Vše je samozřejmě ZDARMA ✅.


20 959 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page