top of page

Fazolový Katův šleh


Oblíbený recept na katův šleh z fazolí. Z uvedených surovin vykouzlíš cca 4 porce a věř mi, že si pochutná celá tvoje rodina. Jde sice o zdravou verzi katova šlehu, ale jeho chuť není nikde ochuzena :-).

 

POZOR! Na konci katova šlehu se můžeš mrknout na ukázku mé fitness KAŇKO-VZDORNÉ kuchařky. Stále je pro ženy zcela zdarma!

 

Na katův šleh z fazolí si prosím sežeň:

  • 1 plechovku fazolí ve slaném nálevu nebo dvě velké hrsti sušených fazolí

  • 1 malá sklenička sterilované červené kapie nebo dvě červené kapie čerstvé

  • 3-4 kyselé okurky

  • 2 velké cibule

  • 3 stroužky česneku

  • 200 ml kvalitního kečupu nebo čerstvá či pasírovaná rajčata

  • Na dochucení pak sůl, pepř, chilli omáčka

  • Olej

Pojď se vrhnout na katův šleh ze zdravých fazolí:

1) Pokud použiješ fazole sušené, tak je nechej alespoň 6 hodin namočené ve vodě, pak je sceď a v čerstvé vodě uvař do měkka.

2) Cibuli, česnek oloupej. Cibuli, kyselé okurky nakrájej na půlkolečka a česnek na malé kousky. Papriku omyj a také nakrájej na menší kostičky či tenké nudličky.

3) Na pánvičce rozehřej olej a osmaž na něm cibulku hezky dorůžova, pak přidej česnek. Dále do skoro hotového katova šlehu přidej fazole, pokud máš v plechovce, tak nezapomeň fazole scedit.

4) Dále katův šleh potřebuje okurky a papriky a kvalitní kečup nebo pasírovaná rajčata. Ochuť solí, pepřem a chilli omáčkou nebo třeba ďábelským kořením, ale samozřejmě s citem! Katův šleh má mít říz, ale zase nemusíš mít peklo v ústech :-).

5) Katův šleh přiklop pokličkou a nech vše dusit cca 20 minut. Jako příloha se výborně hodí rýže basmati.

 

Ukázku mé fitness KAŇKO-VZDORNÉ kuchařky stahuj ZDARMA ZDE >>>

 

Kdy máš katův šleh jíst - abys neohrozila své hubnutí?

Katův šleh z fazolí se hodí určitě ke zdravému obědu. Pokud jsi měla náročný den, tak si můžeš katův šleh z fazolí dopřát i ke zdravé večeři. V případě večeře to ale nepřeháněj s přílohou a rýže si dej jen trošku (jeden kopeček).

Po receptu na katův šleh z fazolí ženy čtou:

 
 


9 289 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page