top of page

Zdravý recept z mletého masa

Mám pro tebe oblíbený a zdravý recept z mletého masa.

Zdravý recept z mletého masa
Zdravý recept z mletého masa

Máš i dvě možnosti... Mleté maso si můžeš udělat doma nebo lze samozřejmě koupit.


V případě nákupu mletého masa je ale dobré zajít do ověřeného řeznictví. Já si mleté maso dělám doma, ale občas i koupím, to je jasné 👍.


V mém zdravém receptu ti níže popíšu domácí výrobu, ale jak jsem psala, mleté maso můžeš koupit.


Uvedené množství surovin ti vyjde na 3-4 porce.


A garantuji ti úspěch i u mužské části tvé domácnosti. I když jde o zdravý recept z mletého masa, tak bude chutnat i mužským 😎. Mám to ověřeno na svém muži, dědovi i tchánovi 👍. Lepší záruku kvality ti dát ani nemohu.



RECEPT Z MLETÉHO MASA ZDRAVĚ

  • 500 g libové vepřové kýty

  • 1 cibule

  • 1 vejce

  • 2 polévkové lžíce strouhanky

  • 3 stroužky česneku

  • špetka tymiánu, sůl a pepř

  • 100 g arašídů, ale nemusí být


DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


MLETÉ MASO ZDRAVÝM ZPŮSOBEM

1) Začni s přípravou masa - vytvoříme si domácí mleté maso. Maso nakrájej na větší kostky a poté je pomel v mlýnku. Mleté maso sis koupila? Nic mlít nemusíš a rovnou pokračuj... Do mísy přidej jemně nakrájenou cibuli. Následně přidej prolisovaný česnek, strouhanku a rozklepnuté vejce. Přidej špetku tymiánu, osol a opepři podle chuti. Vše s mletým masem promíchej, nejlépe ručně, dokud není všechno dobře spojeno.


2) Na prkénko nasyp oříšky a nasekej je na menší kousky, ale ne na jemnou kaši. Chceme, aby zůstaly i kousky ořechů, které pak budou parádně křupat 😉.


3) Předehřej domácí kuchyňský gril. Pokud ho nemáš k dispozici, dobrá pánev bude také fungovat pro grilování-smažení těchto zdravých řízečků z mletého masa.


4) Udělej si malý vzorek z mletého masa a ugriluj ho, abys ochutnala a zjistila, zda je potřeba přidat více koření nebo česneku. Pokud je chuť podle tvého gusta, můžeš tvořit další placičky podle libosti, které by měly být tlusté maximálně 2 cm. Před vložením na gril či pánev obal obě strany v nasekaných oříšcích. Griluj je jen krátkou dobu, protože se mleté maso dělá celkem rychle.



A CO PŘÍLOHA K MLETÉMU MASU?

Já si nejčastěji dělám vařenou zeleninu v zimě a čerstvou v létě. Jinak se asi nejvíce hodí vařené brambory. Určitě si můžeš udělat i kombinaci 😉. Trocha zeleniny + vařené brambory a máš parádní oběd či zdravou večeři.



PO ZDRAVÉM RECEPTU Z MLETÉHO MASA ŽENY ČTOU



ŽENY DNES NEJVÍCE ZAJÍMÁ


Líbí se ti můj recept z mletého masa na zdravější způsob? Dej na recept ❤️ a tím si jej ulož mezi své oblíbené recepty. Aby ti ukládání zdravých receptů fungovalo, tak se nejdříve musíš zaregistrovat.


Pokud bys cokoliv potřebovala, tak stačí písnout. Pa Danča Hájková



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >
3 495 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page