top of page

Rodinná oslava s grilováním


Hodně často se mi objevují až snad naštvané komentáře ve smyslu, že se mi to hezky všechno „kecá“, ale jak to mají asi ženy udělat, když mají jednu oslavu za druhou a přece tam nemohou sedět jen o zelenině.

Já teda na to odpovídám, že záleží jen na tom, co doopravdy člověk chce. Když chce hubnout, tak se prostě musí držet.


NEchceš přijít o nové díly v mém fitness deníku? Přihlas se k odběru nových dílů ZDARMA ZDE >


Na druhou stranu, třeba čas letních grilovaček je pro udržení štíhlé linie naprosto ideální, takže těm komentům moc nerozumím :-). I když, pokud se někdo večer nacpe máslovým dortem, grilovaným bůčkem, tučnou klobásou a zapije to pěti pivy nebo lahví vína a celý den předtím seděl u televize…

POZOR: Skoro na konci tohoto článku najdeš slevičku 128 Kč! Na co sleva platí? Sroluj níže a slevičku si najdi a použij :-). Tato sleva platí poslední dny!

Proč grilovačka a co se slavilo?

Minulý týden měla svátek Šárka, takže jsme vyrazili k rodičům na jejich zahrádku ve Velvarech. Sešla opravdu celá rodina včetně babiček, dědy, švagrové a švagra a pěti psů. To bylo tóčo :-).

Sraz byl naplánován samozřejmě na odpoledne, a protože poprchávalo, tak se vše nakonec šouplo až na 17.h. Hnedka, jak to šlo, tak se rozdělal oheň a náš mini gril na uhlí.

Co se na grilovačce baštilo?

Já jsem doma ráno naložila kilo kuřecích prsou do úžasné marinády z oleje, česneku, chilli a citronu a v lednici jsme měli 4 hermelíny na gril.

Táta slíbil výborné místní klobásy s vysokým obsahem libového masa a zeleninu, takže o žranici bylo postaráno.

Je pravda, že když se něco takového chystá a mám v plánu se nedržet a dát si třeba i kousek toho pečiva či zobnout nějaký ten chips, tak už od rána nad tím přemýšlím a držím se s jídlem celý den zpátky. Takže ke snídani byla rýžová kaše s troškou granka a k obědu jsme si udělali s Lukym květákový mozeček s troškou brambor a zeleninou.

Celý den pak v tomto letním čase zobu rybíz a angrešt ze zahrádky, takže o svačiny mám postaráno :-).

Kdy si můžeš dopřát a jak moc jsem se "přejedla" :-)

Každý den chodíme na procházky a i v tento den jsem dodržela (za celý den) 10 000 kroků, takže si večer mohu dopřát v podstatě cokoli :-).

Ve finále jsem ale horkem ani neměla na nic pořádně chuť, takže má spotřeba na grilovačce byla tak 100 g toho mého masíčka, ¼ hermelínu, kopec osvěžující zeleniny, dvě kolečka klobásky, krajíc klasického chleba a půlka nealko pivka. Za to jsem byla v roli hlavního grilovače, což mne nesmírně baví, tak jsem se snad najedla i hlavně očima a čuchem :-).

 

SLEVA 128 Kč: Tato sleva platí na moji druhou knihu. Slevu máš již aktivovanou a platí poslední dny! Netradiční knihu o zdravém hubnutí i SLEVU si prohlédni ZDE >>>

 

Kolik bylo alkoholu?

Chápu, že většina lidiček si nedovede představit pořádnou oslavu bez alkoholu. A to já zase jo. Protože alkohol k hubnutí opravdu nepatří, a když pro zdraví, tak maximálně jedna dvojka vínečka či pro ženu jedno malé pivečko nebo jedno malé štamprdle.

Když to ale zase je třeba jednou za dva měsíce, tak se můžeš pustit do většího množství alkoholu, když to potřebuješ nutně k tomu, aby ses bavila :-). Jednou za čas Tě to vážně nezabije. Max Ti to ubere x hodin z dalšího dne, když já budu mít už 5 000 kroků, zatímco Ty se budeš léčit z kocoviny :-).

Ideální dobroty ke zdravému grilování:

Po grilovacím článku ženy čtou:

 
 

Rodinná oslava grilování Danča


NEchceš přijít o nové díly v mém fitness deníku? Přihlas se k odběru nových dílů ZDARMA ZDE >
1 694 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page