top of page

Proč se zaraduji, až to ukončíš?

Přijdu ti zlomyslná, když se budu radovat ze tvého konce? Ale já budu mít opravdu velikou radost, když mi napíšeš, že končíš...

Proč se zaraduji, až fitness členství ukončíš?
Proč se zaraduji, až fitness členství ukončíš?

Přesně jako moje jmenovkyně Dana, která mi napsala, že v mém fit členství pro ženy končí a již nebude pokračovat!


Členství si tedy nechce prodlužovat a velmi oblíbené fit členství pro ženy opouští.


Proč končí, když se jedná o tak oblíbený program pro ženy v ČR i na Slovensku?




Zaslaný email jsem ti vložila níže, protože mi Dana dala svolení ke zveřejnění:

Pěkný den Dančo, chtěla jsem ti poděkovat za to, že jsi mne provedla začátkem mé cesty ke cvičení. Nikdy jsem se nehýbala a dnes to mám nastavené tak jako čištění zubů.


Stalo se nezbytnou součástí dne a ve dne, kdy mám volno se často přistihnu, že se těším na další den, co si zacvičím. Už to není 10-ti nebo 30-ti minuitovka, ale nejméně 2 hodiny celkem.


Leje ze mně, bolí, to co mne bolet má a přesto jsem spokojená. Jsem i na sebe pyšná, když zvládnu to, co jsem před týdnem nedala.


Děkuji ti za veškerou tvou pomoc, ale dnes cvičení s tebou už je pro mne nedostatečné, takže si již nebudu prodlužovat členství. Ale mám kamarádky, které mají sedavou práci a problémy s nadváhou.


Jednou za čas se setkáme na svém babinci a určitě se mě budou ptát, jak je možné, že jsaem se tak v postavě změnila a velmi ráda je odkáži na tvé stránky.

Přeji ti další a další spokojené klientky, kterým pomůžeš. Dana



Už mi rozumíš? Proč budu mít radost ze tvého NEpokračování?

Dana totiž využila členství k tomu, k čemu jsem ho roky vytvářela ❤️ Nechci ženy uvazovat k mému členství, dělat z nich závislé ovce, které si musí neustále něco platit a prodlužovat.

Členství tě má naučit, abys byla samostatná a dokázala si vše řídit sama. Nechci z tebe do nekonečna ždímat kačky, ale chci, abys byla spokojená, zdravá a sebevědomá žena.



ANO,

některé členky píší, že si budou prodlužovat do konce života nebo dokonce chtějí rovnou prodloužit na rok dopředu... Protože se jim moje členství stalo zdravou drogou a motivací a bez mých videí nemohou být.



Mým členkám říkám:

buď ve členstí tak dlouhou, dokud ti přináší užitek. Pokud po nějaké době zjistíš, že již vše zvládneš sama a hubnutí ti krásně běží, tak budu jen ráda, když mi napíš, že mě už nepotřebuješ. Tím je můj cíl naplněn a já budu jen ráda 😍.


Máš moje moje členství jako motivaci a motor? Zůstaň a já tě budu dále moc ráda motivovat.



A co ty? Chceš také zažít vytoužené hubnutí?

Nejsi mojí členkou a chtěla bys zkusit "ukořistit" volné místo? Ještě jich totiž pár zbývá...

Využij dnešní slevy 400 Kč a platby na zkoušku.


Máš 30 dní na vyzkoušení si členství bez závazků. Pokud bys uznala, že ti členství nevyhovuje, tak celou platbu vrátím zpět.



Ahoooj Danča 🙋‍♀️





Danča fit členství pro ženy je znovu dostupné  


Chceš zhubnout 6 nebo 28 kg? Dnes je to možné, protože jsem navýšila kapacitu členství. Nově tedy přijímám nové členky. Využij jedinečné šance a začni svoji fitness proměnu.




971 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page