top of page

Které potraviny ti spolehlivě dobijí baterky?

Asi nejpraktičtějším bojovníkem proti nastupující únavě je čerstvý banán. Lehce stravitelný zdroj cukrů ti okamžitě dodá energii a díky obsaženému draslíku navíc podporuje správnou funkci svalů a nervové soustavy. Proto se hodí ho mít kdykoli při ruce.


Pokud si na banány zrovna nepotrpíš a máš ráda sladké, sáhni po osvědčené klasice. Čokoláda má na lidský organismus povzbuzující účinky, a navíc vyvolává i pocity štěstí. Zainvestuj ale do kvalitní hořké čokolády, vyrobené nejlépe z RAW kakaových bobu.


Mrkni také na moje video cvičení:


V jídelníčku sportovců by rozhodně neměly chybět ani ovesné vločky bohaté na vápník, hořčík, draslík, vlákninu a další živiny, které si hravě poradí s unaveným organismem.


Pokud je tvojí doménou vytrvalostní běh nebo velmi náročná práce, dopřávej si pravidelně chia semínka. Znali je už staří Aztékové, kteří je smíchané s vodou pili před důležitým bojem. Když všechny tyto potraviny smícháš dohromady, získáš skvělý energetický koktejl, známý jako chia pudink. Recept na chia pudink zde. Zdravý chia pudink se výborně hodí ke snídani nebo před náročným tréninkem.



🥥 🥑 🍎 Oblíbené zdravé snídaně si zdarma vyzvedni ZDE > 🌞

#️⃣️ Příbuzná témata k doplnění energie: #banán #energie #chia #chiaPudink



Dotazy, týkající se zdravého hubnutí, cvičení nebo motivace, mi posílej na můj osobní email: Danca@nechcichybovat.cz Ahojky Danča.




314 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page