top of page

Očkování proti chřipce, NIKDY!


Hromadí se mi dotazy ohledně očkování proti chřipce! Rozhodla jsem se tedy sdělit ti můj názor a varovat tě před tímto očkováním! Určitě si celý článek o očkování proti chřipce dočti do konce, možná budeš překvapená, co je to vlastně zač!

Na konci článku ti prozradím to nejdůležitější a hlavně nejzdravější!

Co se v článku „očkování proti chřipce“ dozvíš?

  • Musíš pochopit, jak očkování proti chřipce funguje!

  • Důležité pravidlo a proč je očkování proti chřipce „nesmysl“!

  • Zdravotnické instituce lžou o účinnosti očkování proti chřipce!

  • Očkování proti chřipce tě zlikviduje!!!

  • Důležitý, zdravý závěr k očkovacímu článku proti chřipce.

Musíš pochopit, jak očkování proti chřipce funguje!

Situace každého pacienta je jiná, takže se mohu vyjádřit jen zcela obecně. Při očkování se vlastně uměle vpravuje do těla nemoc, která je upravena tak, aby zůstala „chronickou“. Čím více očkování, tím více malých chtonických nemocí do sebe necháš vpravovat. Už to je trošičku nezdravé a tělu rozhodně neprospěšné!

Očkování proti chřipce lze aplikovat jen u perfektně fungujícího imunitního systému, ale takových dnes bohužel moc není! Probral s tebou tvůj lékař před očkováním tvůj aktuální zdravotní stav a psychické zdraví nebo tě oočkoval a nazdar? No nic, jdeme si dovysvětli jak očkování proti chřipce funguje.

Očkování proti chřipce je jinak řečeno pěstování si ve vlastním těle chronické choroby, abys zabránila vypuknutí těch akutních. Ovšem obrana proti akutním nemocem je základní vlastností organismu, který takovýmto vítězným bojem posiluje sám sebe.

Hodně si tedy očkování proti chřipce rozmysli! Chceš své tělo zanášet jedy a držet ho ve stresu chronickou nemocí nebo si jednou, dvakrát za rok chřipku prodělat a každým uzdravením své tělo posílit?

Důležité pravidlo a proč je očkování proti chřipce „nesmysl“!

Možná ti při rozhodování v případě očkování proti chřipce pomůže jedno důležité pravidlo.

U nemocí, jejichž akutní stadium ohrožuje pacientův život nebo zanechává trvalé následky, je očkování menším zlem a měla bys ho podstoupit.

U banálních chorob (třeba chřipce) je tomu zase naopak! Vítězství nad jejich akutní fází posiluje organismus. Očkování proti chřipce proto pokládám za velmi chybné! Mnohem lepší je udržovat imunitní systém v dobrém a akceschopném stavu.

Chceš být zdravá a fit? Tak se na očkování proti chřipce určitě „vybodni“.

Zdravotnické instituce lžou o účinnosti očkování proti chřipce!

Asi si hlavouni myslí, že jsou lidé úplně hloupí! Předseda České vakcinologické společnosti prof. MUDr. Roman Prymuly. Ph. D., tvrdí, že ochrání očkování proti chřipce až 90% dospělých a u seniorů až o 70% sníží počty hospitalizací pro zápal plic a až o 80% riziko úmrtí.

Je velmi smutné, že musím říct, že tato čísla jsou zcela nepravdivá a jejich opakování považuji za klamání veřejnosti! Údaje o 70 – 90% účinnosti očkování proti chřipce jsou nepravdivé a byly řadou studií vyvráceny!

Proč nám tedy lékaři o očkování proti chřipce lžou? No je to snadné! Prachy a zase prachy! Jsou nejrůznější způsoby jak se přes očkování proti chřipce napakovat. Třeba dovoz vakcín z Číny, které jsou samozřejmě levnější, ale co kvalita? Navíc je to vymyšlené tak, že čeští pacienti budou sloužit jako pokusné subjekty a čínská strana bude tyto očkovací pokusy platit!

Samozřejmostí je samotný prodej očkovacích vakcín a nesmyslné doporučovaní nechat se proti chřipce očkovat.

Očkování proti chřipce tě zlikviduje!!!

Tím, že se necháš očkovat proti chřipce, dostaneš své tělo do permanentního chronického onemocnění! Chřipka je projev tvého těla, které k tobě chřipkou (onemocněním všeobecně) promlouvá!

Nemoc je následkem něčeho hlubšího! Jsi přepracovaná, tvoje psychika je na bodě mrazu a ty dostaneš chřipku. Donutí tě to zastavit nebo aspoň zpomalit jinak bys za pár týdnu zkolabovala kompletně!

Nemoc je varovný signál (hlas tvého těla) který tě chrání! A ty se dáš očkovat proti chřipce, abys tento ochraňující hlas umlčela? Chceš být opravdu zdravá? Tak se proti chřipce očkovat nenechávej!

Důležitý, zdravý závěr k očkovacímu článku proti chřipce.

Nemoc je třeba chápat a hlavně léčit trošičku jinak. Nemusím být doktor, ale stačí mi logické myšlení :-).

Bolí tě hlava a ty si vezmeš prášek na bolest. Proč tě ale hlava bolí, neřešíš? Práškem jsi vyřešila jen následek, ale né příčinu tvé bolesti hlavy. Hlava tě tedy bude brzy bolet znovu!

Ty musíš najít a vyléčit příčinu!

Může to být stres, špatná výživa a plno dalšího. Takto je to se všemi nemocemi. Znovu tedy opakuji! Očkování proti chřipce je veliká chyba a potlačování přirozených a zdravých pochodů ve tvém těle.

Vnímej a nauč se poslouchat své tělo a očkování proti chřipce hoď do koše!

Tím, že si chřipku proděláš, přirozeně posílíš svoje tělo. Pokud se ti chřipky opakují, musíš najít příčinu, proč se tak děje a né „slepě“ chřipky jednu za druhou léčit a na hledání příčiny se „vyprdnout“.

Dotazy nebo připomínky k očkování proti chřipce mi piš do komentáře pod článek, ráda ti odpovím. Ahojky Danča.

Moji tištěnou knihu najdeš DNES ve SLEVĚ > ZDE <


Ockovani proti chripce

275 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page