top of page

Jak zhubnout boky: 7 účinných tipů

Hubnutí boků je často jedním z hlavních cílů mnoha žen, které se snaží dosáhnout své ideální postavy.

Jak zhubnout boky
Jak zhubnout boky

Bohužel, hubnutí v této oblasti může být zdlouhavé a proto to ženy často vzdají. Takže ihned první rada zní, že musíš mít trpělivost a vydržet ‼️.


Boky nezhubneš za týden nebo měsíc! Už jen z logiky věci si musíš uvědomit, že se ti boky nezvětšily jen přes týden nebo měsíc 😇.


Nicméně existuje několik efektivních postupů, které ti pomohou boky zhubnout. Níže uvádím sedm účinných tipů, jak zhubnout boky a dosáhnout štíhlé postavy.



1. Zdravá strava:

Klíčem k úspěchu při hubnutí boků je vyvážená strava. POZOR! Žádné diety, nápoje nebo nesmyslné prášky na hubnutí!


Je to velmi snadné a nehledej složitosti ☺️. Sama dobře víš, jestli se přejídáš, jíš moc sladkého, piješ alkohol nebo máš ráda smažené dobroty...


Omez tedy svoje hříchy, nemusíš je úplně vynechat. Přidej do jídelníčku zeleninu, ovoce, celozrnné obiloviny a bílkoviny (maso, ryby, sýry, vejce, luštěniny).


Pokud si nejsi s úpravou jídelníčku jistá a nechceš dělat časté chyby... Přidej se do mého Danča členství zde a získej jistotu, abys hubnutí boků dotáhla do konce ♥️.



2. Cvičení na hubnutí boků:

Určitě nemusíš začít běhat, chodit do posilovny nebo trápit své tělo náročným cvičením. Začni se hýbat všeobecně... Procházky nebo snadné domácí cvičení je zcela dostačující.


Zkus každý den zvládnout 10 000 kroků a po 14 dnech vyzkoušej moje domácí cvičení zde.

V mém členství zde hubnou ženy i nad 68 let, takže pokud máš obavy, tak je hoď za hlavu a přidej se k nám 🤗.



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >


3. Zdravý spánek:

Hodně žen je překvapeno, když jim kladu na srdce důležitost spánku. Právě nedostatek spánku může vést ke zvýšenému příjmu potravy a pomalejšímu metabolismu. Nedostatek spánku hlavně výrazně zvyšuje chutě na sladké‼️ Jelikož není tělo odpočaté, tak si chutí na sladké říká o energii.


PROSÍM🙏 Musíš spát 7-8 hodin každý den a přes to vlak nejede! Spánek/odpočinek si nejde ničím nahradit. Pro tělo je tuk jako rezerva a záchrana, takže pokud není tělo odpočaté a v pohodě, tak tuk jen tak nepustí.



4. Posilovací cvičení pro boky:

Posílení nohou a zadečku ti pomůže boky formovat i zhubnout. Ideální je zdravotní cvičení s vlastní vahou těla nebo velkém míči. Mrkni na cvičení na zadek a nohy zde nebo pak zdravotní cvičení s velkým míčem tady.



5. Flexibilita - protahování:

Nezapomínej na strečink a cvičení na zlepšení flexibility. Flexibilní svaly jsou méně náchylné k poranění a mohou zlepšit celkovou pohyblivost, což je důležité pro efektivní cvičení a zdraví. Základní protažení a zdravotní cvičení omrkni zde.



6. Pitný režim:

Hubnutí nejen boků není jen o stravě a pohybu, ale je třeba také myslet na pitný režim.


Pitný režim je klíčový pro udržení optimálního metabolismu a podpoření spalování tuků. Není třeba každý den vypít přesné množství vody. Problematiku pitného režimu a častou chybu vysvětluji zde: pitný režim a chyba, kterou na 100% děláš.



7. Psychika:

Psychika ovlivňuje úplně vše a hubnutí snad nejvíce. Boky ti nejdou zhubnout? Zkoušela jsi snad úplně vše a hubnutí se nedaří nebo přišel jojo efekt? Zaměř se na svoji psychiku ♥️.


Znovu opakuji 🙏. Tuk je pro tělo ochraný štít a zásoba na horší časy. Pokud nejsi v pohodě, tak tělo svůj ochranný štít jen tak nepustí, naopak ti vyvolá chutě na sladké a hlad, aby štít před negativem byl větší a silnější.


Možná ti pomůže můj článek: Hubnutí, zdraví a psycho orientační rozcestník



Hubnutí boků - závěr:

Je důležité si uvědomit, že hubnutí boků vyžaduje trpělivost a vytrvalost. Výsledky nebudou okamžité, ale pokud vydržíš, tak se dočkáš krásného výsledku 💐.


Nezapomeň také naslouchat svému tělu a dát mu čas na regeneraci. S úsilím a pevnou vůlí můžeš zhubnout boky a dosáhnout štíhlé a zdravé postavy.


Hlavně to prosím nevzdávej s vědomím, že je to moc složité, že nemáš čas nebo energii. V mém Danča členství zde mám členky i nad 68 let a hubnutí se jim daří. Je přeci super cítit se lépe ♥️.


Vše o členství najdeš zde: Danča Hájková členství - hubnutí bez diety. Jde o zdravé hubnutí bez diety i náročného cvičení.



Po hubnutí boků ženy zajímá:




DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ. Video si zdarma vyzvedni ZDE >

394 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page