top of page

Fitness doplňky stravy


Prozradím ti moje oblíbené fitness doplňky stravy, které používám. Měla jsem možnost vyzkoušet si opravdu spousty fitness doplňků, ale samozřejmě jsem zůstala u těch nejlepších. Ráda ti moje doplňkové zkušenosti prozradím.

Co ti v článku fitness doplňky stravy prozradím?

  • Na každého funguje něco jiného!

  • Kde moje osvědčené fitness doplňky stravy koupíš.

  • Moje oblíbené doplňky, které mi moc pomáhají.

  • Doplňky stravy a fitness cvičení.

Na každého funguje něco jiného!

Zdůrazňuji, že jsou nejlepší pro mě! Jsou to sice velmi kvalitní doplňky stravy, ale na každého mohou působit úplně jinak. Všem mým cvičencům radím, že je třeba zkoušet a testovat. Každé tělo je jiné a na různé fitness doplňky stravy reaguje různě. Pokud tvé kamarádce doplněk stravy na pálení tuků dělá moc dobře a funguje výborně, neznamená to, že na tebe bude působit stejně dobře. Uvedu ti běžný příklad z mé fitness praxe.

Přijde mi klientka a tvrdí mi, že používá výborný, drahý, značkový spalovač tuků. Spalovač zakoupila na doporučení své kamarádky, na kterou výborně funguje. Jak je tedy možné, že nic necítí, hubnutí moc nefunguje a navíc jí nedělá moc dobře.

A jsme právě u toho! Na každého fitness doplňky stravy fungují úplně jinak! Některému doplněk stravy výborně sedne, na někoho nefunguje vůbec a třetímu může způsobovat zažívací problémy. Rady od kamarádů jsou super, ale vlastní zkušenosti jsou nad zlato.

Kde moje osvědčené fitness doplňky stravy koupíš.

Proteinový nápoj najdeš zde. Jedná se o značku SCITEC, která je velmi kvalitní. Je to proteinový nápoj, který je krom kvality i výborný chuťově. K fitness proteinovému nápoji získáš návod, který ti vysvětlí vše ohledně dávkování a celkového používání.

Spalovač tuků najdeš zde. Jedná se o nejsilnější spalovač tuků v ČR. A je tomu opravdu tak! Vyzkoušela jsem opravdu hodně fitness doplňků na pálení tuků, ale tento mě mile překvapil. Pálení tuků je velmi intenzivní! Granát není jen výborný spalovač, ale je to také „nakopávač“. Při cvičení ti pomůže spálit tuk a ještě ti dodá hromadu energie. Navíc ti celé jedno balení vydrží na cca 2 měsíce.

Doplněk stravy na detoxikaci těla najdeš zde. Já nejradši používám chlorellu. Užívá se jednoduše, funguje a je oproti jiným doplňkům velmi levná. Je naprosto ideální v tomto počasí (podzim-zima), protože ohřívá organismus a ochrání tě před bacily. Působí jako prevence proti nachlazení, chřipce a díky železu dodává čerstvou energii.

Šetrnější spalovač tuků najdeš zde. Pokud máš problémy se srdcem nebo krevním tlakem, je pro tebe vhodný tento spalovač tuků. Funguje na jiném principu než granát, takže ho lze použít v této situaci. V případě jakýkoliv zdravotních problému se vždy před použitím jakéhokoliv fitness doplňku stravy poraď s lékařem.

Moje oblíbené doplňky, které mi moc pomáhají.

Jaký druh fitness doplňku jsem vyzkoušela nejvíce?

Určitě to vyhrává proteinový nápoj. Proteinových nápojů jsem vyzkoušela opravdu hodně. Různé značky, příchutě, balení atd. Nakonec to vyhrála značka Scitec. Jejich proteinové nápoje jsou velmi kvalitní a chuťově dokonalé. U chutě bych se chvíli zastavila. Některé proteinové nápoje chutnají opravdu strašně! Chuť je chemická a představa pravidelného pití mi zvedala žaludek. U fitness proteinových nápojů od scitecu nic takového nehrozí. Můžeš si vybrat nejrůznější příchutě i balení.

Já mám třeba nejradši balení po pytlíčkách na cesty. Co to znamená po pytlíčkách? V krabici ti přijde 30 nebo 60 balíčku, záleží na tom, jak velké balení si vybereš. V obou verzích 30 i 60 pytlíčků je namícháno 5 různých příchutí. Více informací najdeš zde.

Další mnou velmi oblíbený fitness doplněk stravy je spalovač granát. Stačí jedna tabletka, pořádně zapít vodou a na tréninku jsem jako tryskomyš :-). Nejenom že se člověk potí jako blázen a pálí tuky, ale také je plný energie. Granát je totiž spalovač a nakopávač v jednom. Za vyzkoušení určitě stojí.

Doplňky stravy a fitness cvičení.

Pokud chceš fitness doplňky stravy využít na 100%, tak musíš zvolit i vhodný pohyb. Zázračné pilulky na hubnutí neexistují a doufám, že nikdy existovat nebudou. Pohyb je pro tvoje tělo velmi důležitý a „očůrávání“ nějakou pilulkou se určitě nevyplatí.

Jakmile budeš ale správně kombinovat cvičení a fitness doplňky stravy, můžeš se těšit na moc krásné a zdravé výsledky. Dnešní strava není, co bývala, takže kvalitní doplněk stravy může tvému snažení velmi pomoci. Pokud hledáš inspiraci na cvičení, můžeš využít můj „kulatý“ web zde.

Nezapomínej u cvičení pít! Hlavně v případě pokud používáš spalovač tuků. Budeš se více potit, takže doplňování tekutin je velmi důležité. Bez dostatku tekutin nelze ani zdravě hubnout, tak na to prosím mysli.

Pokud máš ohledně fitness duplňků stravy nějaké dotazy, tak mi je prosím piš dolů pod článek. Měj se krásně ahojky, Danča :-).

Oblíbený "kulatý" web najdeš ZDE


2 120 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page