top of page

4 varující tipy před jídelníčkem na míru


Strašně moderní je, nechat si postavit jídelníček na míru. I mně chodí denně několik žádostí ohledně jídelníčku. Veliký problém ale je, že jídelníček na míru není spásný a mnohdy může spíše uškodit než pomoci.

Další problém je také cena a celý přístup firmy nebo osobního trenéra, který jídelníček spáchá.

Vezmeme to hezky postupně a popořádku:

1) Problém je denní rytmus.

2) Proč nešetříš?

3) Proč ignoruješ své chutě?

4) Do konce života ani náhodou!

5) DÁREČEK zdarma (v hodnotě 399 Kč)

1) Problém je denní rytmus

Pokud se bavíme o opravdovém jídelníčku na míru, tak tvůrce tohoto jídelníčku musí být neustále připraven na tvoje dotazy ve dne, v noci. Pokud to tak není, tak se v žádném případě nejedná o jídelníček na míru.

Tvůrce jídelníčku na míru musí být připraven na možné změny ve tvém denním režimu.

Příklad: Ujede ti autobus, bude ti špatně nebo z jakéhokoliv dalšího důvodu nestihneš cvičení, ale v jídelníčku se s tím počítá. Co s tím budeš dělat? Umíš si jídelníček sama upravit?

Nebo prostě sníš, co máš v jídelníčku napsané? Pokud zvolíš poslední možnost, tak ti gratuluji! Zaděláváš si na rychlé tloustnutí.

To, co sníš, musí korespondovat s tvým denním rytmem. V den závodu přeci nemůžeš sníst to samé, co v den volna a naopak. Pokud nastane něco nečekaného, tak se podle toho musí také jídelníček upravit. Pokud to nezvládneš ty, tak tvůrce jídelníčku musí být na telefonu a ihned ti poradit.

Moje fitness členství (DancaVideo.com) se cvičením a volnem počítá a dle toho také máš sepsaný jídelníček. Jak členství funguje a proč ženy konečně hubnou s radostí (a hlavně zdravě), ti prozradím ZDE >>>.

2) Proč nešetříš?

Jídelníček na míru nabízí spousty firem a osobních trenérů. Ceny těchto jídelníčků jsou diametrálně různorodé a mohlo by se ti stát, že tě zruinují.

Drahé je jak sestavení, tak potraviny v jídelníčku obsažené. Velmi časté je také nutnost nakoupit si speciální kašičky a nápoje.

Tyto doplňky jsou ve většině případů šíleně drahé, chemické, projímající, zbytečné, no prostě ne úplně nutné ke správnému hubnutí! Zdravý jídelníček by měl být složen z běžně dostupných surovin a neměl by stát na chemických kašičkách a nápojích!

Než se svěříš nějakému "šarlatánovi", tak si projdi recenze a nejlépe vyslechni zkušenosti lidí, kteří již nějakou dobu jídelníček nebo služby využívají.

Předem tě varuji před firmami typu Herbali.., které zajímá hlavně kolik vydělají a na posledním, možná žádném místě je tvůj úspěch a zdraví. Věřím, že pod vedením těchto firem zhubneš, ale jak budeš vypadat za 3-5 let? To chceš pořád, kupovat ty super kašičky a tyčinky?

Myslíš si, že se jo-jo efekt nedostaví? No radím ti dobře, ruce pryč!

Navíc, když si pak přečteš složení, kolikrát zjistíš, že jde o obyčejný vitamín s ale velmi předraženou nálepkou. Vyzkoušej si české jídelníčky na hubnutí (dnes cena jen 92 Kč) a vyzkoušej si, jak byl měl jídelníček na hubnutí vypadat. Více info najdeš zde >>>.

3) Proč ignoruješ své chutě?

Klíčem ke zdravému hubnutí je vnímat své tělo! Musíš svému tělu naslouchat a vnímat jeho požadavky. Tvé tělo je velmi chytré a přesně ti “řekne“, co a kdy potřebuje.

Je tedy proti přírodě řídit se nějakým papírem, když ti tvé tělo jasné říká, co přesně chce.

Máš chuť na sladké (tělo potřebuje energii), ale ty máš v jídelníčku napsaná kuřecí prsa na vodě… Co je to za nesmysl??? Potřebuješ nějaký rozumný a čerstvý sacharid…

Tělo prahne po kyselém, ale ty v jídelníčku nic kyselého nemáš? A co třeba doplnit vitamín C, co si dát třeba kysané zelí na jakýkoli způsob?!

Ideálně Ty sama nebo tvůrce tvého jídelníčku musí tvé chutě, nálady a denní situace v jídelníčku zohlednit. Pokud to neuděláš, potlačuješ aktuální potřeby tvého těla a rozhodně nejdeš správnou cestou.

I taková „blbost“ jako je počasí, v jakém podnebí se nacházíš nebo jakou máš náladu, ovlivňuje tvůj jídelníček (co bys měla jíst).

Danča členství (mé členství pro ženy) tě slepě nevede, ale učí. Proč ženy moje členství zbožňují a jak jim pomohlo, si přečti ZDE >>>.

4) Do konce života ani náhodou!

Jídelníček na míru na pár týdnů nic neřeší! Správná cesta je změna životního stylu!

Tohle si zapiš za uši!

Nebo mi chceš říct, že do konce života budeš koukat do papíru, co a kdy máš sníst?

Myslím si, že tě to dříve nebo později omrzí. Jediné řešení je změna životního stylu tak, aby ti to bylo příjemné a přirozené. Jedině pak budeš schopná dodržet zdravé zásady a tvé hubnutí půjde správným směrem.

Jednorázové záchvěvy snahy jsou jen na škodu! Na měsíc se zblázníš, totálně překopeš jídelníček a koupíš si permici do fitka. No a za měsíc, možná dříve, je všemu konec a ty se vrátíš do svých starých kolejí.

Gratuluji ti! Nic horšího jsi nemohla udělat! Znovu opakuji!

Pokud chceš uspět, začni pomalu a nastav si takové změny, které jsi schopna dodržet doživotně.

Příklad: O své kytičky se také staráš pravidelně. Pokud bys je zalila jen jednou v roce kýblem vody, tak ti asi moc neporostou, že?! :-) To je úplně stejné! :-)

Pokud zvolíš mé členství, tak se naučíš jídelníček sama upravit, změnit a přizpůsobit tak, aby tvé tělo ani hubnutí netrpělo. Recenze od mých žen najdeš ZDE >>>

5) DÁREČEK zdarma

Dáreček zdarma (v hodnotě 399 Kč) si vyzvedni DNES ZDE >>>.

Jde o video dáreček, ve kterém ti vysvětlím 5 chyb při cvičení, které ženy neustále opakují.

Po 4 radách na zdravý jídelníčku ženy čtou:

 

Mrkni na recenze na Danča členství ZDE >>>

 

4 varující tipy před jídelníčkem na míru

3 526 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page