top of page

Smoothie z broskví


Našla jsem úžasný recept na skvělé a hlavně zdravé smoothie z broskví. Jeho součástí je alpro nápoj. Jde o sojový, rýžový, nebo ovesný nápoj, který je stoprocentně rostlinný, s nízkým obsahem cukru, bez laktózy a lepku s přirozeně nízkým obsahem nasycených tuků.

Můžeš si zakoupit alpro nápoj s příchutí, nebo bez příchutě. Jde o jemný, krémový nápoj. Pro své složení je velice oblíben právě pro výrobu například zdravého smoothie :-).

ps: Můj první díl knihy najdeš na: NEchcichybovat.cz a dáreček ZDARMA najdeš skoro na konci tohoto zdravého receptu :-).

Co tě čeká a nemine s přípravou receptu na broskvové smoothie?

Smoothie z broskví ti zabere asi 5 minut práce, umixuješ si 2 malé sklenky a zaplatíš přibližně 35 kaček.

Co je k výrobě zdravého smoothie nápoje z broskví potřeba?

  • 350 ml alpro nápoje bez příchuti

  • 2 broskve

  • 5 jahod

  • 1 polévková lžíce mletých ořechů

Jestliže vše na broskvové smoothie máš, tak můžeš začít nakládat do mixéru :-).

1) Do mixérové nádoby nalij alpro nápoj, přidej vypeckované nakrájené broskve a jahody a mleté ořechy. Pokud budeš chtít, můžeš si přihodit i nějakou kostku ledu. Nech pořádně promixovat.

2) Připrav si 2 parádní sklenky, nalij krásně voňavý smoothie nápoj a vršky skleniček hezky nazdob vším, co máš po ruce, ať je nápoj hezky barevný. Pěkně si ještě s někým přiťukni a zdravě pochutnej :-).

 

DÁREČEK ZDARMA:

 

Kdy je nejlepší čas na vypití smoothie z broskví?

Broskve jsou sladkou náloží, takže doporučuji v dopoledních hodinách, nebo těsně před a po cvičení, i když bude odpoledne či večer. Je dobré si jednu porci smoothie rozdělit na dvě a vzít si je s sebou, abys mohla tělu dodat dávku cukrů hnedka v šatně po cvíču :-).

Jsi u konce jednoduchého a zdravého receptu na oblíbený broskvový nápoj, neboli smoothie. Jsem velice nadšená z toho, že i u nás se tyto mixované nápoje staly tolik populární. Spousta lidí by se bez smoothie nedonutila k propašování tolika vitamínů do těla. Ono sníst samostatně kus jablka, kus červené řepy, mrkve a hrst špenátových listů, by dalo opravdu hodně přemáhání :-).

Po smoothie z broskví ženy čtou:

 
 

Smoothie z broskví
2 549 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page