top of page

Kuřecí maso na kari při hubnutí


Dneska jsem opět neměla moc času a potřebovala se rychle a nejlépe do čtvrt hodiny pořádně a zdravě najíst. V lednici na mě koukaly kuřecí prsa, jinak až na zbytek mandlového mléka úplně vybrakováno.

Inu, hodím to na pánev a vznikne mi kuřecí maso na kari při hubnutí :-).

Jako přílohu jsem našla zbytek brambor od včerejška, tak je vyřešeno.

Co budeš potřebovat na kuřecí maso na kari ulovit a je to myšleno na dvě porce:

  • 400 g kuřecích prsou v syrovém stavu

  • 1 polévkovou lžíci kari koření

  • 1 čajovou lžičku slunečnicového oleje

  • Brambory jako přílohu

A jdeme na to, fofr kari kuřátko při hubnutí Ti bude určitě chutnat :-)

1) Kuřecí prsa omyj a nakrájej na tenké nudličky, ty ještě na prkénku osol, opepři a pěkně promni. Na pánvičce si rozehřej slunečnicový olej a nudličky na něm osmahni pěkně dozlatova ze všech stran, takže pořádně míchej.

2) Až bude masíčko hotové, tak ho zasyp kari kořením, promíchej a hnedka zalij mandlovým mlékem. Pak už vše stačí mírně prohřát a můžeš rovnou servírovat.

3) Já měla zrovna brambory, ale hodí se k tomu prakticky vše, třeba i rýže nebo těstoviny. Můžeš i použít jiný druh masa, klidně vepřové nebo i nějakou rybku, ale hlavně ať je to masíčko libové.

Kdy je kuřecí na kari při hubnutí vhodné ke konzumaci?

Masíčko samo o sobě můžeš baštit klidně o půlnoci. Hlídáme si to vlastně jen kvůli příloze. Rozhodně největší kalorickou peckou jsou těstoviny, takže pokud to máš s nimi, tak pouze jako zdravý oběd.

Rýže a brambory už tak zlé nejsou, a když ten den pořádně cvičíš alespoň hodinku, tak si porci můžeš dopřát i ke zdravé večeři. Ale ne, že té rýže zblajzneš půl kila :-).

 

Jídelníčky pro ženy DNES ZDE >>>

 

Kureci maso na kari pri hubnuti

6 199 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page