top of page

Bezlepkové kuřecí nugetky při hubnutí


Bezlepkové kuřecí nugetky při hubnutí s Dančou.

Vůbec se ničeho neboj, a i když hubneš, tak si bezlepkové kuřecí nugetky můžeš dopřát! Jen malá, ale hodně pravdivá poznámka! Vše je v hlavě, ať se ti to líbí nebo ne! :-) Pokud tedy do sebe budeš ládovat super zdravé dietní dobrůtky s myšlenkou, že i přes jejich zdravost a nízké kalorie přibereš, tak se to stane! To ti mohu zaručit!

Mysli na to a podobné myšlenky ze své hlavy musíš vyhnat! Pokud to neuděláš, tak svého cíle nikdy nedosáhneš! Této problematice se více věnuji v článku s názvem: „Jak ze zdravého hubnutí neudělat vlastní pohřeb.“

Teď již k receptu na bezlepkové kuřecí nugetky při hubnutí.

Co tě se zdravým receptem čeká: Z uvedeného množství surovin vytvoříš 2 porce, recept ti zabere asi 45 minut a bude tě to stát něco kolem 90 korun.

Na bezlepkové kuřecí nugetky si sežeň:

Pojď se vrhnout na zdravý recept :-).

1) Vezmi kuřecí maso (prsa) a důkladně je omyj pod tekoucí vodou. Kuřecí prsa nakrájej ne středně velké kousky.

2) Vezmi si svoji oblíbenou misku a smíchej v ní kari, olej, papriku, sůl a pepř. Tímto smícháním sis vytvořila marinádu, do které vlož nakrájená kuřecí prsa. Kuřecí prsa nech takto marinovat asi dvě hodiny.

3) Marinované kuřecí maso obal v kukuřičné strouhance. Připrav si plech vyložený pečícím papírem a obalené kuřecí maso rozlož na pečící papír. Zdravé kuřecí nugetky peč v troubě na 170°C asi 30 minut. Nugetky ale hlídej! Každá trouba se chová dle svých pravidel :-).

DOPORUČENÍ: K nugetkám si určitě můžeš udělat jakýkoliv zdravý dip, který tě napadne. Já třeba ráda experimentuji a posledně jsem smíchala bílý jogurt a kari, mohu doporučit :-).

Hubnutí a kdy je dobré bezlepkové kuřecí nugetky baštit?

Díky mé knize už určitě víš, kdy je na ně nejvhodnější doba :-). No dobře, řeknu ti to :-).

V receptu máme maso (bílkoviny), ale i kukuřičnou strouhanku (sacharidy, kterých není ale mnoho), pokud tedy jako přílohu zvolíš zeleninu, můžeš si bezlepkové kuřecí nugetky dopřát přes celý den a to i k večeři.

Pokud jako přílohu zvolíš další sacharidy (bramborová kaše, brambory, rýže, těstoviny atd…), tak se bezlepkové kuřecí nugetky hodí jen dopoledne nebo ke zdravému obědu.

Pokud moji knihu s názvem NEchci chybovat neznáš, tak mrkni na: NEchcichybovat.cz

 
 

Bezlepkove kureci nugetky pri hubnuti

5 310 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page