top of page

Výlet k novému jezeru


18.6. 2017 – Ahojky, vítám Tě u svého deníčku, ve kterém se Ti budu svěřovat s různými osobními věcičkami :-).

Třeba Tě to zajímá, třeba ne, to už nechám na Tobě :-). Nebudu psát příspěvky každý den, ale tak, jak mne to napadne, takže se nelekej, když pár dní nic nepřibude :-). Možná se v tu chvíli nic neděje a mám své standardní dny, kdy jsem většinu času u PC nebo třeba uklízím celý dům, vařím…zkrátka nic extra :-).

NEchceš přijít o nové díly v mém fitness deníku? Přihlas se k odběru nových dílů ZDARMA ZDE >

Výlet k novému jezeru:

Co se týká dnešního dne, tak jsme si ale udělali jeden báječný výlet k zbrusu novému jezeru Milada, které je úplně čerstvě zpřístupněno. Je to zatopený důl, takže voda je luxusně čistá, až na pár klouzavých řas na kamenech je to super koupání.

Pro nás je důležité, aby na koupání mohla s námi naše čtyřnohá smečka, a to na Miladu může, takže obrovské plus!

Celé okolí jezera Milada se teprve zkulturňuje, takže se to jeví jako poněkud pustina, ale to nám třeba vůbec nevadí. Rozhodně tady zatím nenajdeš žádný stín, protože vysázené stromy jsou ještě malé, takže doporučuji s sebou vzít nějaký přístřešek či slunečník.

Na Miladě najdeš velkou oblázkovou pláž s občerstvením, dále pak sem tam toy toyky. Jezero je opravdu veliké, takže kolem dokola je možností vlezů do vody strašně moc a pokud netoužíš po lidské společnosti tak, jako já, tak si najdeš určitě spousty míst, kde Tě nikdo nebude rušit a můžeš úplně v klidu vykoupat své čtyřnohé miláčky :-). Naše smečka si to užila úplně nejvíc!

Kolem celého jezera vede štěrková cyklostezka, která je dlouhá cca 10km, takže i na kole si můžeš udělat výlet. Jinak zatím se zde žádné speciální vyžití nekoná, ale to se určitě brzy změní s úpravami. Mě to teda vůbec žíly netrhá, jako atrakci mám házení kroužků do vody těm našim hafanům :-).

Takže jestli hledáš nějaké čisté koupání, kde zatím můžeš být i v soukromí, tak Miladu vřele doporučuji. Je hnedka vedle Ústí nad Labem :-). Jezeromilada.cz

Jakou baštu jsem k jezeru Milada vzala?

Na Miladě jsme strávili cca 3 hodiny, s sebou jsme měli jako zdravý oběd každý tři vejce s pečivem a salátovou okurkou, která jsme si uvařili míchaná na našem cestovním plynovém mini vařiči :-).

Zákusek byla broskev. Rozhodně jsem během té chvíle vypila cca 1,5l vody, protože bylo vedro k padnutí.

Co se ještě hodí na výlet do horkého počasí:

Po výletu k jezeru ženy čtou:

 

Další díl mého deníku ti ráda připomenu: STAČÍ KLIKNOUT ZDE >>>

 
 


NEchceš přijít o nové díly v mém fitness deníku? Přihlas se k odběru nových dílů ZDARMA ZDE >
225 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page