top of page

Recept na domácí proteinové palačinky

Tyto proteinové palačinky nemají prostě chybu! Jde také o TOP recept týdne na rychlé palačinky.

Proteinové palačinky recept
Proteinové palačinky recept

Palačinky jsou strašně rychlé a neobsahují skoro žádné nezdravé cukry, ale díky proteiňáku doplníš i bílkoviny, takže si je můžeš dopřát kdykoliv chceš.


Na konci tohoto zdravého receptu najdeš moje doplňující informace, které ti pomohou s hubnutím.


+ v receptu najdeš video 🎁 dárek, který si můžeš vyzvednout a na maximum podpořit hubnutí.



Co tě s receptem na proteinové palačinky čeká?

Proteinové palačinky ti zaberou asi 5 minut, z kapsy vydáš cca 48 Kč a z uvedených surovin vykouzlíš 2-4 proteinové palačinky (záleží na velikosti pánvičky).



DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >


Na proteinové palačinky si sežeň:

  • 1x odměrku proteinu cca 30 g (použila jsem vanilkový, ale záleží na tvé chuti) Moje oblíbené proteinové prášky najdeš zde.

  • 2x celá vejce

  • 150 - 200 ml mléka (s mlékem opatrně, viz. popis níže)

  • 150 g ovesné mouky nebo jemných ovesných vloček či můžeš vločky rozmixovat

  • 1 banán (ale nemusí být) hodí se více zralý - přezrálý

  • Špetka soli


Jdeme na tvoji první proteinovou palačinku

1) Vezmi si mísu a rozklepni do ní obě vajíčka. Přidej protein, ovesnou moukou nebo jemné vločky či rozmixované vločky. Banán "rozhňahněj" vidličkou a přidej do mísy (ale banán není nutný, jen budou palačinky sladší). Nakonec přilévej mléko a stále míchej, ale opatrně! Množství je orientační a mléko přidávej, abys dosáhla vláčného palačinkového těsta.

Hubnutí BEZ diety i náročného cvičení
Hubnutí BEZ diety i náročného cvičení

2) Do hotového těsta přidej špetku soli a promíchej. Rozpal si pánvičku s kapičkou oleje a část těsta rozlij po pánvičce. Kroužením pánvičky si těsto rovnoměrně rozlij, abys měla palačinku všude stejně tlustou. Palačinku opékej z obou stran.

3) Finální proteinovou palačinku si můžeš dochutit a ozdobit dle chuti. Já nejčastěji používám sezónní ovoce, mix oříšku a semínek či domácí marmeládu.

Zdravý tip: Těsto na proteinovou palačinku si také můžeš vylepšit oříšky a semínky dle chuti a hodí se také mák. Jen pak musíš přidat více mléka, protože některé oříšky či semínka mléko nasáknou.



Hubnutí a kdy je dobré proteinové palačinky baštit?

Proteinové palačinky se výborně hodí přes celý den. Pokud do palačinkového těsta přidáš semínka nebo oříšky, tak máš opravdu super zdravou pochoutku plnou bílkovin i vlákniny.


Tip na palačinkovou večeři: hotové proteinové palačinky si ozdob nebo naplň tvarohem z vaničky, přidej menší množství oblíbeného ovoce a luxusní véča na sladký způsob bez výčitek je hotová.

Pokud si do proteinových palačinek přidáš kopu ovoce, marmeládu nebo nutellu, tak tuto dobrůtku směřuj spíše ke snídani nebo dopolední svačině.



Po proteinových palačinkách ženy zajímá:


DÁREK: 5 chyb při 😵🤮 hubnutí, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video si zdarma vyzvedni ZDE >
19 970 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page