top of page

Oblíbené mrkvové Smoothie s jablky

Velmi oblíbená a super zdravá klasika, to je smoothie z mrkve a jablek. Na toto smoothie opravdu potřebuješ velmi málo: mrkev, jablka, citron a vodu. No ano! Právě z těchto základních surovin získáš tak oblíbený a osvěžující nápoj.

Mrkvové smoothie
Mrkvové smoothie



Co tě čeká s receptem na mrkvové smoothie?

Smoothie z mrkve zvládneš za 7 minut, z kapsy ti uteče 23 Kč a z uvedených surovin si umixuješ jednu větší skleničku smoothie nápoje.



5 chyb při 😵🤕🤮 cvičení, které ŽENY 💃 neustále OPAKUJÍ... Video dárek si zdarma vyzvedni ZDE >>>



Výživové hodnoty jednoduchého mrkvového smoothie:

  • Energie: 180 kcal

  • Bílkoviny: 1,4 g

  • Sacharidy: 39 g

  • Tuky: 0,4 g

  • Vláknina: 14 g




Na mrkvové smoothie si prosím sežeň:




Pracovní postup na smoothie z mrkve je opravdu rychlý:

1) Mrkve omyj, oškrábej a nakrájej na menší kousky a vhoď do mixéru (smoothie makeru). Jablka také oloupej a pokrájej na menší kousky vhoď je do mixéru k mrkvi.


2) K pokrájené mrkvi a jablkům přidej citronovou šťávu, vodu a pokud chceš, tak i můj oblíbený a zdravý doplněk Matcha Tea. Pokud jej nemáš, tak můžeš zakoupit v mém eshopu (HubnutisDancou.cz), nebo nepřidávej vůbec, tak jako já teďka, ničemu to nevadí :-).


3) Teď už jen zapni mixér a mixuj dohladka. Je dost možné, že budeš muset mixovat déle, protože je mrkev tvrdá. Pokud tedy nechceš v mrkvovém smoothie kousky, tak mixuj déle než běžné smoothie a přidej trošku více vody.




Kdy si můžeš mrkvové smoothie dopřát?

Pokud by sis dělala smoothie studené, tak se nehodí ke snídani nalačno! Jestli si chceš přeci jenom mrkvové smoothie dopřát ke snídani, tak je dobré, aby mělo pokojovou teplotu.


Jelikož smoothie obsahuje sacharidy, tak ti jej v případě hubnutí musím zatrhnout pozdě večer. Kdy si tedy můžeš mrkvové smoothie vychutnat? Určitě kdykoliv přes den mimo večera :-). Já mám smoothie nejraději před cvičením, během cvičení i po cvičení ( a to můžeš i večer).


Letní smoothie tip: Když si dělám smoothie více, tak si část dám zmrazit do různých "tvarovátek" a vykouzlím si tak super zdravou domácí zmrzlinu.




Po zdravém receptu na mrkvové smoothie ženy čtou:




 
Fitness dia hubnutí s Dančou

Chceš také zažít fitness proměnu?


Nabízím ti kompletní péči v podobě velmi oblíbeného fitness členství pro ŽENY.

Tvá akční S L E V A 400 Kč platí poslední dny!


Tvoje fitness Danča ❤️

 

Recept na mrkvové smoothie s jablky
Recept na mrkvové smoothie s jablky

14 840 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page