top of page

Chia pudink recept


Chia pudink recept od Danči si zamiluješ. Tento recept na chia pudink je jednoduchý a velmi zdravý. Zaručuju ti, že chia pudink určitě zvládneš. Nezapomeň chia semínka v mandlovém nápoji nechat nabobtnat aspoň 35 minut.

Veškerá tajemství k receptu ti prozradím níže :-).

Co tě čeká s receptem na chia pudink?

Chia pudink recept ti zabere asi 50 minut, získáš jednu porci pudinku a bude tě to stát asi 110 korunek.

Co budeš na chia pudink recept potřebovat?

  • 200 ml mandlového nápoje (kupuji v tescu, značka Alpro).

  • 4 polévkové lžíce chia semínek

  • 3 polévkové lžíce agávového sirupu

  • 1 banán

  • 3 polévkové lžíce holandského kakaa

  • 100 g tmavé čokolády

Pojď, určitě to zvládneme. Jdeme se pustit do chia pudinku alias zdravého receptu.

1) Do mandlového nápoje zamíchej chia semínka a počkej, až ti nabobtnají (cca 35 minut). Nezapomeň občas chia semínka v mandlovém nápoji promíchat.

2) Nabobtnalá chia semínka i s mandlovým nápojem vyklop do mixéru, přidej agávový sirup, holandské kakao a pokrájený banán. Tento chia mix pořádně rozmixuj do hladka.

3) Čokoládu si rozpust ve vodní lázni a přimíchej ji do rozmixované chia hmoty. Důkladně hmoty promíchej ať se ti chia pudink hezky spojí.

4) Teď už máš parádní chia pudink hotový a můžeš tuto zdravou dobrůtku servírovat do svých oblíbených skleniček :-). Finální chia pudink si můžeš odzobit dle libosti. Já jsem použila borůvky a mandle. K chia pudinku se také hodí pokrájený banán nebo jahody.

5) Máš svůj chia pudink málo hustý a chtěla bys mít pudink hustější? Stačí přidat další chia semínka do již hotové chia pudinku a počkat, až ti semínka nabobtnají. Tím docílíš hustějšího chia pudinku.

Kdy je dobré baštit chia pudink.

Pokud chceš zdravě hubnout tak si tento chia pudink můžeš dát k snídani, dopolední svačince nebo ihned po cvičení. Určitě tento chia pudink nepatří před spaním nebo místo večeře! To by to zdravé hubnutí nebylo moc nadšené.

Chia pudink recept a závěr pro tebe.

Snad se ti chia pudink recept libí a bude ti i chutnat. Pokud bys chtěla s tímto chia pudinkovým recept pomoci, stačí písnout dolů pod tento chia recept nebo přímo mě na mejlík: Danca@vimproctojim.cz

Mrkni také na víno a zdraví nebo zdravá žemlovka.


Chia pudink recept
3 250 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page