top of page

4 letní prohřešky, díky kterým přibereš

Kdy se nejlépe hubne? Většinou to je nejlepší během letního období, kdy je teplo a nemáme tolik hlad. Ale na druhou stranu. Kolikrát se ti stalo, že si přes léto spíše přibrala? Párkrát to asi bylo a na vině mohly být nenápadné a zdravé potraviny.



🥥 🥑 🍎 Oblíbené zdravé snídaně si zdarma vyzvedni ZDE > 🌞


4 letní prohřešky proti hubnutí a co vše se dozvíš:

  • Alkoholové osvěžení

  • Pohoda u grilování

  • Ochlazení v podobě zmrzliny

  • Příliš teplo na sportování

  • 🎁 Běhací dárek pro ženy začátečnice 🎁



1) Alkoholové osvěžení:

Určitě to znáš sama na sobě. Je léto a chceš se osvěžit drinkem. Jenže už tě nenapadne, že ve většině případů jde hlavně o nápoje bohaté na obsah cukrů. Často je do nejen letních nápojů přidán cukr a chemie v podobě nejrůznějších sirupů. Není prostě nad vodu s citrónem, limetkou, mátou nebo jiným, přírodním zpestřením.


Ještě horší variantou jsou alkoholické drinky, které mají hodně kalorií a představují přebytečný zdroj energie, kterou sice můžeš částečně vytancovat na letním parketu, ale většinou to nestačí. Nemluvě o tom, že alkohol obecně není přítelem během zdravého hubnutí.



2) Pohoda u grilování:

Léto je jako stvořené pro trávení večerů s rodinou a přáteli u grilování. Společně si užíváte dobrého jídla, takže tě ani nenapadne, kolik si toho vlastně snědla. Dobrou zprávou ale je, že grilovat je možné i zdravě a s ohledem na udržení štíhlé linie.


Dopřávej si hlavně kvalitní maso v podobě ryb, kuřecího či krůtího se zeleninovou přílohou a postava by měla zůstat bez újmy. Mrkni na článek: 6 pravidel zdravého grilování.



3) Ochlazení v podobě zmrzliny:

K létu neodmyslitelně patří zmrzliny. Nemusíš je úplně vynechávat, ale stačí vědět, jakou si vybrat. Vhodnou variantou jsou lehké ovocné nebo točené zmrzliny. Smetanové a tvarohové zmrzliny zase obsahují menší porci bílkovin, takže o kousek více zasytí.


Zmrzliny tedy nejsou nic špatného, ale nesmíš jich za den sníst příliš hodně. Určitě lepší 2 zmrzliny než jeden dortík v cukrošce. Mrkni také na recept na domácí zdravou zmrzlinu.



4) Příliš teplo na sportování:

Léto je skvělou příležitostí pro sportování, ale jen do té doby, než je opravdu velké teplo. Jakmile se objeví tropické teploty, naše chuť na aktivní pohyb klesá. Běhat, na kolo nebo na procházku ale můžeš vyrazit brzo ráno nebo večer, kdy se ochladí.


Navíc si užiješ krásnou letní atmosféru a v plavkách ze sebe budeš mít rázem lepší pocit. Stačí jenom nehledat výmluvy, proč se vyhýbat pohybu.



5) 🎁 Běhací dárek pro ženy začátečnice 🎁:

Nemusíš nutně chtít běhat, ale můj běhací dáreček ti pomůže zlepšit i chůzi a procházky.




Po letních prohřešcích ženy čtou:



Co jsem pro tebe napsala a natočila ❤️ zdravého ❤️:



4 letní prohřešky, díky kterým přibereš
4 letní prohřešky, díky kterým přibereš



Moje fitness pexeso je znovu skladem:


Aktuální slevu 280 Kč a její časové omezení najdeš na webu mého fit pexesa: DancaPexeso.cz


Pospěš si prosím, skladové zásoby se opravdu rychle tenčí... Tvoje fitness Danča.

2 199 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page