top of page

Zdravá lososová snídaně


Lososová snídaně receptování s Dančou.

Už jsem se setkala se spoustou lidiček, kteří odbourali chutě na sladké tím, že přestali baštit sladké snídaně a přešli na slané. Pokud Tě trápí problém sladkoužroutství, tak to můžeš také zkusit.

Lososová snídaně je jeden z mých zdravých tipů, který jsem nedávno objevila na kulturistika.com :-). Překvapilo mne, jak je kombinace lososa, avokáda a vajec výborná!

Co budeš potřebovat na jednu porci lososové snídaně:

  • 2 plátky uzeného lososa

  • 1 krajíc žitného či kváskového chleba (cca 50 g)

  • 1/2 menšího úplně zralého avokáda

  • Cherry rajčátka

Jde se na věc, losos už vrtí ploutvičkou :-)

1) Vejce uvař natvrdo, pak ho oloupej a nakrájej na plátky. Avokádo vydlabej lžičkou a pak v mističce rozmačkej vidličkou. Avokádo osol, opepři a promíchej.

2) Pokud chceš, tak si chlebík můžeš třeba nasucho opéci na pánvičce nebo ho dát třeba do toustovače, abys z něj měla křupavý toust. Nebo ho použij neopečený :-).

3) Chleba potři rozmačkaným avokádem, na něj naskládej plátky lososa, plátky z vajíčka, a pokud chceš, tak na něj můžeš dát i na plátky nakrájená cherry rajčátka. Nebo je můžeš jen tak přikusovat :-).

Přeji dobrou chuť :-).

Kdy je pro Tebe lososová snídaně vhodná?

No hádej :-). Že by to byla zdravá snídaně? Bingo! Ale nemysli si, lososová snídaně se dá použít i k dopolední a odpolední svačince.

V případě dotazů ohledně zdravého jídelníčku nebo zdravého hubnutí mi piš na: Danca@vimproctojim.cz

 

Oblíbené jídelníčky na hubnutí najdeš DNES ZDE >>>

 

Zdravá lososová snídaně Danča

1 698 zobrazení

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page